Адам Левин от Maroon 5 се ожени за манекенка

Вокалистът на групата и годеницата му, супермоделът Бехати Принслу, размениха сватбени обети в Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Адам Левин от Maroon 5 се ожени за манекенка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Бих се обзаложила че господина е гей-явно го е срам да се покаже и се опитва да го скрие с инсценирана сватба. Като гледам съпругата му, намерил е нещо близко до това което го влече.

Аз винаги съм искал да имам гадже манекенка, а тези манекенки защо не ме харесват и аз не знам! А мама казва, че съм толкова хубав...!

Госпожицата, пардон госпожата към момента е един от най-неприятните модели на Викториассекрет ... Всъщност като се замисля единствената. Не й е мястото там ... поне от гледна точка на фенове на марката.

Тоя човек е като пипон в главата, а жената с клечки вместо крака.

Какъв Левин бе, тъпи дирски редакторчета!?Фамилията му на Адам /Levine/, се чете и произнася на английски-Ливайн!А иначе, честито му за свадбата!Хайде да се кротне вече, че изпоизклеца камари манекенки, като неговата дамичка!?И ей тъй, между другото, по едно време, клецна и любимката на нашия Гришу- Шараповкина!

И ти не позна като ДИР-а. Произнася се Лавийн :)

Лавийн, ама друг път. На Дир-а грешката е простима, защото така написано го има и другаде в нета. Анса е прав/а, произнася се "Ливайн".

Полиглоте, научи български! Пише се сваТба... Давай акъл, като проимаш такъв!

Хайде и дърти патрасници се намесиха тука!?

На кого му пука за това?

Има си хас уе, бахти. И двамата какви са хърбави и грозни.

Ама разбира се... Ако в главата мъжът не прилича на картоф, каквато е модата напоследък в България (клонинги с голи глави и четвъртити форми), няма как да се хареса на масовия вкус. Не че този е някакъв хубавец, но поне не прилича на картоф:)

Верно е, не прилича на картоф, на вампир прилича, дамичката впорчем - също. А от няколко години насам вампирите са актуални, особено в тийн средите. :-)

Верно бе, защо в България почти всички мъже/момчета ходят остригани? Тва няква мода ли е? Навремето само войниците и пандизчиите бяха с голи глави, а сега всичко е гола тиква. На страшни и лоши ли се правят..? Хубаво, щом им харесва, ама всички изглеждат някак си несвойствено и подозрително.