Джокович: На сватбата Йелена приличаше на ангел

Новак Джокович и съпругата му споделиха красивите емоции около сватбата си.

Обратно в новината

Коментари - Джокович: На сватбата Йелена приличаше на ангел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави! Желая им всичко да мине наред с раждането и даимат здраве бебе!

Радвам се за тях - излъчват любов, спокойствие и равновесие. взаимното уважение и доверие в една връзка е от голямо значение, което те явно притежават. Живи и здрави!

номер едно , оженил се е в ученическата си любов ...какво има да се каже за новите наши световно неизвестни "звезди" - упадък на нрави ,курви ,парвенющина и пошлост

не е за вярване колко са злобни и лоши хората тук... това не можеш да прочетеш в никоя друга чуждестранна страница... По- щастливи ли ще станете ако те не са щастливи? Каква е тая дяволска омраза и злина? Още поече са приятели с нашия Гришо.... Нямам думи...

Ха хааа хаааааааа ... Балкански вампири!

за себе си и жена си ли говориш?

Ти си вампира!!

Много е грозен тоя!

Сръбски уроди...

такава грубост пак мани,мани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито! Бъдете щастливи дълго! Че да не стане днес ангел, утре дявол?!

Rадвам се за Nоле,но Fедерер беше по-добър на финала на Uимбълдън.

Не е важно кой е по-добър, важното е кой бие.

Той Федерер изначално си е по-добър. Той играе тенис.

Сега вече остава само наш Гришо да се грижи за Маша.

Маша не е ли била там - да хване букета ? :)

Шарапова е по-готина от Йелена! Обаче сега не знам дали и за Гришо няма да важи правилото, че булка се взима чак след като има доказателство, че прихваща ... Времето ще покаже!

За да си сигурен, че жена ти може да прихване, преди да се ожениш за нея я прати на изследвания, но заедно с нея трябва да се изследва и мъжа, че в 50 процента от причините за безплодие е слаба сперма на мъжа.

Бе, ти къде живееш?! Няма ли деца - внаги жената е виновна, щото ако е виновен мъжа, а жената не е - тя си намира други начини ...

Честито Новак и помни, че бракоразводното дело ще ти излезе много по-скъпо от сватбата. Йелена ще ти издуха банковите сметки - виж колко е нахилена на снимките.

така ли направи жена ти комплексирано човече?

Ей това му е готиното да не си богат, че при развод жена ти духа супата ...

Хората дете чакат ти развод им вещаеш. Що трябва да се развеждат изобщо. То да не е задължително като се ожениш непренно после да се равеждаш.

Ама ,че български комплексар!!

Свети Стефан е наистина курорт, но за много богати хора, нищо че е малък, обикновените хора го гледат отдалеч или от корабче в морето!

зависи какво точно се разбира под понятието "много богати".стаите през август варират от 100 до 400 долара за вечер. не са чак толкова много пари...

Ти гледай в леглото на какво прилича!

Джокера ке падне нейде из ю ес опъна.

Много ми е чудно защо Българите толкова се кефят на сърбите. Това е държавата, където ни е направила най много мръсотии през от 18 век до наши дни. Ноле, Моле нека се жени негова си работа. Стига сте ги величали тези гадове сърбите! Те нас ни мразят в червата, а ние сме седнали тука да ги лъскаем.

Е,Джокович пък какво ти е направил???

Най малкото не ме радва това, как псуваше когато загуби от Григор Димиторв. Този е пълен балкански цървул!

Мразят те, щото явно си такова ти е излъчването. Това с "историческата" омраза между народите е толкова тесногърдо и безсмислено, че би трябвало да те е срам, че го споменаваш въобще! И от личен опит - 3 пъти съм бил напред-назад из Сърбия, спал съм на хостели, канили са ме на гости супер гостоприемни и добри хора, пътувал съм на стоп и т.н., и 100% от извадката е, че сърбите ни се кефят, казват ни брате, докосват ръка до сърцето и ръкостискат здраво! Супер наши хора.

Леле колко лъжи "напред-назад" в тоя коментар

"Супер наши хора" дето земите им на изток са все български! Ти знаеш ли нещо от историята? С какво сса наши , тъпако?

Много са кул. Ноле, само като му видя костюма и мога да позная, че е сърбин или поне нейде из бивша Юго, което не е негативно де, даже много радва. Талантът му е гордост за целите балкани, а човечностто пък му говори за ценностите, които имаме, защото Балканите това не е само Сребреница.

Ти пък за какво се бориш?!

И аз им се кефя-да са живи и здрави и да се обичат!Годината е 2014 и животът си върви напред.

Страхотно слънчеви! Този ,който е писал статията малко да проучи по-добре нещата чисто географски, тъй като Свети Стефан не е курорт, тъй като е няколко декара само,а просто живописен остров в Адриатическо море в Будва.

Ех, просто - слънца! Ще ми се все повече такива двойки да има, красиви, щастливи, успели и земни.

всички хеитари да се саберат и образуват един клуб и да си се хеитарисват колкото си искат,нещастници! не знам олеква ли им,по-щастливи ли се чувстват след плюене непонятно за мен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ти в момента си мръсен хейтър

Чудесна двойка са двамата! Да са живи и здрави. Същото щастие и успехи пожелавам и на Григор и Мария.

Честито на Ноле, хубава му е булката и явно обича него, а не парите му, защото е с него от времето, когато е бил господин никой. Да са живи и здрави и да се залисат около бебето та Гришо да спечели някой, друг мач от Ноле.

Дебютът на Джокович на официален турнир на ITF е през 2000 г., когато той е само на 13 години. През 2003 г. Джокович печели първият си Фючърс турнир. През 2004 г. печели по два Фючърса и Чалънджъра. Освен това стига до полуфинал на сингъл и на двойки на Откритото първенство на Австралия за юноши. Дебютира за Купа Дейвис. Година по-късно Джокович печели Чалънджъра в Сан Ремо и стига до трети кръг на Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ.

то сигурно е така, но знаеш ли колко тинейджъри стигат като малки до успехи и после при мъжете-нищо.

хахах. Много забавно. Много щастие на Ноле и нека Гришата да му дава повече време за почивка като му земе някое полуфиналче.

Хубава си е "хубавата Елена". Да са живи и здрави.

влюбени какво по-прекрасно! бадете живи и здрави! обичам такива новини! само истински обичащ маж вижда жена си като ангел! браво ноле ти си истински маж! будете щастливи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ноле е пич. Искрено се радвам за него.

Наивни сте мъжете! Този ангел се усмихва щастливо, не защото е с теб, а защото е постигнала целта си!

Сърдечно благодарим! Един умен ирландец е казал "Когато се съгласяват с мен, имам чувство, че не съм прав." А вие цели с цели 60 минуса сте ни удостоили! Ето нещо за лека нощ: "Щастливата усмивка на младоженката не изразява това, което си мислим. Причината за нея не е младоженецът, а това че тя е постигнала целта си (нейната щастлива усмивка изразява триумфа ѝ).4

бременна,вървяща към олтара,да прилича на ангел - силно казано и не на място.

Аман от хейтъри!

Бременната жена не е хубава,така ли?Само една плоска,примряла от глад и с"модерно нацупени"силикионови джуки кифла е хубава,нали?Пожелавам ти точно за такава"красавица"да се ожениш и да споделиш щастието си тук!

Заредих се с положителна енергия,като ги гледам -млади,щастливи,успели.Да са живи и здрави!!

Е, тя е успяла само да забременее и да се омъжи до момента :) Да са живи и здрави, разбира се

ей мацките сте много злобни честно... Още повече, когато всичките вие търсите точно това, защо хейтвате, когато някоя от вас всъщност го постигне??