”Гатака” става реалност - сайт сватосва след ДНК тест

Новият сайт за запознанства SingldOut изисква от членовете си ДНК тестове, чрез които обещава да им намери идеалния партньор в живота

Обратно в новината

Коментари - ”Гатака” става реалност - сайт сватосва след ДНК тест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A някога любовта идваше след като обмениш слюнка с някоя симпатяга... при това безплатно...

Проблема е че ако не харесаш партньора, който ти предложат и решиш да ти върнат парите, те могат да откажат като изкарат някакви псевдонаучни аргументи. Иди после доказвай че не си прав, а те не са, като още и науката не може да се произнесе категорично по тези въпроси. Мен ме съмнява дори че някога ще може. Не е ли време човека малко да се спре и да се позамисли не се ли надскача, като е решил сам да се прави на Бог? Интуицията е силен инструмент с който Бог е въоръжил хората за тази цел.

Този сайт според какви критерии го намира идеалният партньор? Гатака си е и ще си остане една фантастика. Идеалният партньор е трудна мисия, но човек с който си пасваш се проверява във времето. Дори и да оставим настрана психологическата съвместимост, която няма как да се определи с точност, чисто биологическата съвместимост също не е възможна за определяне. Учените не знаят и 1 % от функцията на гените в клетката.

Човека с малките мустачки отдавна го беше измислил.

ще ходя да ми вземат бялото,млякото ,какво ще правят после не ми пука.

..хабиш го напразно .

по-скоро сайт за клониране. не бих си дал днк-то на никой...кой знае какво ще правят с него...може и биологични оръжия да произведат..

Ще си дам точно никога ДНК-то на някакво сайтче за запознанства, та даже и най- уникалните мъже на този свят да са регистрирани в него. Не съм изпекрала толкова.

то и брака е чукане...

Сигурен съм, че много половинки няма да се съгласят с тебе ;)

Това звучи като залъгване. И как ще дадеш 200 долара за 3 месеца! Аз ако направя за България такъв сайт, ще трябва да е безплатен. Само дето е толкова наблъскано с такива.

Поредната машина на САЩ да събира биологични данни на баламурниците.

В днешно време, въпреки технологиите е все по-трудно да намериш партньор. Все си викаш, а бе има по-добър, нека не е този и в един момент 30-те минават и ежедневието те унася с монотонността и липсата на срещи с нови хора. Покрай тези технологии само глупости!

А относно сайтовете като гледам или има 100кг индивиди или жени с болни изисквания за несъществуващи индивиди!

Забравили са и пръстови отпечатъци да събират за да е пълно досието.

Да ти "плюя" на сайта :))

Ами плюй! Все пак е сайт за запознанства, в пълният смисъл, а не сайт за чукане, що да не се изплюеш.