Венета Райкова: Приключих с ”Горещо”

Смята се, че Райкова ще се пробва като водеща на изцяло ново предаване, което иска сама да продуцира.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Приключих с ”Горещо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тази "нямала операции" разкрасителни. Хайде, мила, да си погледнеш снимките след 29-та, по старичките и се виж хубавичко на какво приличаш и къде са ц...те

След предаването за Йерусалим преди няколко години, много си подобрих мнението за Венета и екипа и. Когато гостите не са ми били приятни - не съм го гледала. А напоследък имаше странен час на излъчване.

Да, предаването за Йерусалим беше страхотно... НО - не може да ходи в Йерусалим и в същото време да ни показва ходжи, вещици, феи и всякакви други, на които звездите им говорят... Не се връзват двете неща, така че... отдавна ми е паднала в очите и не я гледам!

Е, тогава от къде знаете за ходжите и вещиците, щом не я гледате?

Закривай!

като е приклучила с горещо,сега ще държи топлия в леглото

Времето минава, "Уморените коне ги убиват", застаряващите шаврантии ги изхвърлят от екран. Някой да си спомня за Миглена Ангелова или както е там поредната й фамилия? Е, Винетка е от времето на Батето Славков - време й е да се пребори с т.нар. синдрем на камерата и да си живее старините.

Е, това беше. Тъкмо свикнах с тази простотийка и тя свърши. Венетка, ако си мисли , че е правила нещо велико и сега ще се трансформира в нещо ново като ТВ звезда на която името работи за нея, много се лъже. Тя или е "ГОРЕЩО" или е нищо.

Ко? Не!

Сега ако си отиде и на село да си гледа овчиците..............

Това е краят и в телевезеята.Вече позавяхна а като интелектуално ниво е много зле.Не може една лелка с тротоарно мислене да задържи рейтинг.

Добре че това ужасно и чалга предаване вече го няма!

Най-сетне една хубава новина!

По всички телевизии единствено някои филми и новинарски емисии си заслужават да се гледат. Всичко друго е боклук за пълнеж на ефирно време. С тях или без тях все едно . Ако не е едно тъпо предаване , ще е друго. Гледам от време на време с надеждата , този път да са направили нещо стойностно , но досега си оставам само с надеждата.

Слава Богу. В това предаване се извървяха по няколко пъти всичките й приятелчета чалгаджии, които опростиха до неузнаваемост подрастващите в страната. Дано всички подобни долни предавания спрат завинаги. Ако и новото ще е такова, то по-добре никога да не види бял свят.

Скъпа Венета Райкова,желая ти много здраве и радост и дано плановете и желанията ти се осъществят!УСПЕХИ!!!

МНООГО ВАЖНО!ДРЕМЕ МИ!КЛЮКАРСКИ ПРЕДАВАНИЯ НА БЛОНДИНКИ С ИЗВРАТЕНИ СПОНСОРИ

Отдавна не гледам ТВ. Масовите канали: от детските предавания, през риалитата, сапунките, празнодумните говорилни, черно-хроникьорските новини-всичко това затъпява, създава полуидиоти и хейтъри. За съжаление и тук виждаме много хейтърски коментари, продукт на гореизброените. Единствения начин за постигане на знание са...книгите. И то подбраните, не масовите...

Такова драстично несъответствие между визия и характер, между красота и грубо, да не кажа друго, държание? Но е факт, за жалост. Толкова е напориста, че в устата е като зидаро-мазач /да не обидя хората/.

Всъщност не Венета приключи с "Горещо", а Нова телевизия приключи с нея. За спирането на предаването се говори упорито още от миналата година, а и рейтингът му беше трагичен. Във всеки случай, това е добро решение - една простотия по-малко в българския ефир.

Идеална е за леки предавания без ангажименти, че аман от блокове и "звездни шоу-та".

На кого са нужни тези глупави предавания?Вредни са за обществото!С такива са пълни всички телевизии

как ще живея без горещо се чудя..

Венетке, ако не се върнеш в Попово, за да оглавиш местната кабеларка с ново предаване, посветено на борбата с комарите, например, то, давам ти безплатен съвет: не се занимавай повече с телевизия, явно, това не е за теб. Първо, кокориш се отвратително на екрана, позираш изкуствено и нелепо, говориш на някакъв неразбираем език, с маса грешки, като видиме, правиме, с кой говориме и т.н. В допълнение, нямаш никаква свежа идея за нищо, повтаряш до идиотизъм едно и също, лигавиш се и най-важното, налагаш мнение, въпреки че си абсолютно невежа. и полуграмотна.

Ужасно лигава и надута, гоВнори и води като като разглезена кифла, претенциозна и незачитаща нищо освен себе си. Ако изчезне никой няма и да се сети за нея.

у попово мно обичат суирките,питаите шамара...и едно гоуфче двоика може,ако си е измила устичката... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая Овц* трябва да приключи с Тв кариерата си до като има още поне малко уважение към се беси

Bенета е приятна за гледане. хубава е и беше спонтанна и непринудена. Tова, което беше недостатък обаче са лошо подбираните гости. Hякои даже се повтаряха и това беше досадно. Hакрая съвсем ми доскуча от чалга певци и врачки. Гостите не бяха интересни и предаването не се гледаше.

Мда, много съдбоносно решение на някоя си телевизонна кифла. Пука ми какво щяла да води венета, гала, лала или гергина.

Навремето бяха пуснали един лаф: "Открито" го закриха (за предаването става дума). Сега какво? "Горещо" изгоря ли, или изстина? :)

бегаи си почиваи бе какоооооо!

ТАП ПУСКАТ НА ЕКРАН ПЕРХИДРОЛЕНАТА ПРОСТАКЕСА-Е, НЯМА ДА Я ГЛЕДАМЕ! КАКТО ВИНАГИ!

наи- после венето, ще си отдъхнем от тебе - то твоето не бе простотия, не бе чудо

Венета е хубава и привлекателна жена. Умна, интелигентна, с бърза реакция, отлично чувство за хумор. Повечето от вас са имали само еднопосочен контакт с такъв вид жени, главно пред телевизора, и в реалния живот никога няма да се доближите дори на метри до жена от такава класа. Гледайте каквото ви харесва, яжте повечко чесън, не е нужно тук да словоблудствате по адрес на Венета. Освен ако от това не ви става по-добре.

освен да си и селски или любовник, за друго няма защо да си и фен, както си се писал - щом си я харесваш и я намираш за привлекателна - тази интелектуалка от попово - остани и фен, но не ни я завираи в очите, няма смисъл - ние и без това знаем, че нищо не става от нея

Аз пък ти сложих минус заради чесъна. Ти чесън не ядеш ли? Защото е много полезен за здравето. Дори има една рецепта с чесън и спирт за прочистване на организма, която се приготвя в точно определен сезон и се пие по схема.

Chefo77

Сгреши местоимението - не "Повечето от Вас", а "повечето от Нас", т.е. от теб и подобните ти. Да поясня за такива като теб - само един смотаняк може да намира Венета "от телевизора" за умна, интелигентна, с бърза реакция, и ... ПРИВЛЕКАТЕЛНА? За нормалните МЪЖЕ тя е тъпа (с тъпа физиономия, учудено-ококорени очи, задаваща убийствено тъпи въпроси до припадък); нискоинтелигентна (намира за интересно да води високоинтелектуални разговори с всички врачки и псевдомиски, доказвайки че са по-тъпи от нея); а единствената бърза реакция, на която е способна, е когато изневиделица "и подрани", да се изстреля в тоалетната. И стига бре, човек - привлекателна! Да ти имам вкуса ... т.е. да ти нямам вкуса! Скоро излизал ли си от килията, че намираш точно Венета за привлекателна? И за чесъна ... нищо лошо няма в това да консумираш чесън. Очевадно обаче ти намекваш за селския произход на тези, които я плюят. Как да ти кажа ... представям си типичния кандидат-мераклия на Венета като убийствено окосмена смърдяща торба, която за последен път си е виждал патката в четвърти клас, носещ едни слипове от четвъртък до неделя и къпещ се веднъж седмично.

Тишо, ти ли си, бре? Щото за друг, който е имал двупосочни контакти с Венетка не се сещам.

Най-после.

Кака Вени порасна и вече не е удобна на хората,които използват подобни формати и да си пробутват курветата.Хората участвали в това предаване станаха личности,а не че идват като такива.

Скъпа Вени, радвам се, че продължаваш напред. Това предаване се изчерпа, а и е време да покажеш огромният си потенциал на журналист. Успех.

тя толкова години не си покза "понциала",че баш сега..

Чак сега ли приключихте с Горещо?! Аз още преди 7 години.. веднага след първото предаване.

Повечето водещи в Нова телевизия са като Венета. Бивши участници в Бик Брадър ... се изявяват като "журналисти"?! Откъде интелект и култура? Венета си е ... една провинциалистка, която дори все още говори неправилно, предаването й е смешно, жалко, но още по-жалко е, че намира хора, които да седят на "горещия" стол и публика? Но има и по-ограничени водещи от нея. Добре, че Нова телевизия вкара новинарите от БТВ, че да си вдигнат малко рейтинга.

Стара лачена чанта, става за една вечер.

stava ama ne za bedni groznici kato teb! mnogo plateni komentari shte ti triabvat oshte! abe kvo stana s onaia durtata srpska razporetina ot nova tv? koga shte ia razkarat i neia???

Абе курвенъор ли си кво си? Не моа та разбера ко си написал. Е па толкова ли не моеш да си купиш Кирилица?

става, става - ако си много закъсал. може и да повториш

Някой казал, че муха и човек могат да се убият с вестник. Аз добавям-човек може да се убие и с коментари, като тези. Венетка е симпатична провинциалистка и съвсем не е виновна, че някой я допуснал да се "пули" от телевизора. Иначе коментарите си ги бива- имат убийствено чувство за чер хумор.

зависи за кого са коментарите - за такива като Bенета, дето се праскат за "ентелектуалки" и многознаиници сме единодушни и коментираме с"голяма любов" - правим го за да може наи-после да прогледне

Нека си измисля нови предавания. Вече почти не гледам телевизия

Не Ти, ТЕ най-после спасиха човечеството от ТЕБ.

Интересно ми е дали има и един попитал или само си мечтае?

Със стари к..ви искат нов бардак да правят. А те всичките остаряха - Венета, Гала...

По-добре да не виждаме и да приключиш завинаги, Гала също...изтъркани теми и стари муцуни в ефира, не мерси!!!

Ние първи отдавна приключихме с теб. Бегай да готвиш в "Тадж Махал", че и това място ще го заемат по-млади.

даааа, така е! кой им мери рийтинга? кой я гледа тая тъпа злобарка? Много те моля , ни ни изтезавай повечи!

Приятелите са кахърни, враговете дваж повече...То хубаво, че "Горещо" приключи, лошото е, че Венета продължава...