Николета ли взима предаването на Венета Райкова

След като Венета Райкова обяви, че няма да води повече "Горещо", моментално гръмна новината, че конкурентката й Николета Лозанова ще заеме мястото й.

Обратно в новината

Коментари - Николета ли взима предаването на Венета Райкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не накърнявам "доброто" име на жените.Те сами го накърняват с поведението си.

Такива не само не трябва да ги дават извън научно-популярните предавания, ами и е добре за нацията и човечеството да не им се позволява да се множат...

Такива не само не трябва да ги дават извън научно-популярните предавания, ами и е добре за нацията и човечеството да не им се позволява да се множат...

ама то големи простотии на редакторката пеичева ! ама големи ! а пук тая куха леика да си намери в някоя арабска тв, че има там какво да им доказва ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя като руса е направо отвад.като порчеланова кукла е.

Аз не съм казвал и споменавал имена само името на един стар криминален филм и резюме. Също спекулации и лъжи.. Това също беше уловка,веднага се върза.

Николета, Николета..... ако знаеш колко много добри неща ти мисля .... - ще полетим сега !!!!

Веднага се върза,това беше уловка

Аз казах Георги Гешев,не съм казвал Никола Гешев. Аз не съм казвал такова нещо. Той му е брат,а Бонка Манолова му е сестра по фамилията на майка си Райна Манолова. Гледай как спекулират и лъжат.

адски е грознааааа !!! Потивна мутра и проста като галош! Много неприятно същество

конкурс на идиоти

и сега какво стана - от трън, та на глог - венета не е цвете за мирисане, но в сравнение с божиновата е направо шестица от тотото - пази боже от отрепки, хвани едната, удари я в другата - къде са нормалните, образовани и и умни млади жени в бг, защо трябва да ни тормозят с тези........

Мислиш ли, че една нормална, умна и образована жена би правила "Горещо".!? Мислиш ли ,че една такава жена би се интересувала кой с кого е спал, кой на кого е предложил женитба и коя певачка с коя мутра е проституирала!? Или ще кажеш - да не правят горещо, да правят нещо по-умно! но това го определя публиката! Имаше една приказка за материала, прост човек я каза, но е вярна...Народе??????

Значи така - във FB само хвалби, тук само оплюване. Аз пък си ги харесвам и двете и мечтата ми е заедно да направят едно предаване, не е нужно да е по телевизията.

Тука е анонимно, ако ги плюеш във фейса ще ти пратят мутри да те пребият. Тия са мръсни отмъстителни кучки.

Още една причина да не гледам Нова телевизия!

ми айде деее, от кога чакам да напишете нещо за Николета! Евала! Направихте ми деня! Айде сега нещо за Емилия и Коко! Моля ви, вечер е! Искам да спинкам сладки сънища!

Всяка уважаваща се телевизия не би дала ефирно време на простотията и на двете и на други като тях.

Снимки 4 и 9 са ми любими:) На No 4 облеклото й e абитуриентската мечта на всяка девойка от Факултето, а на Nо 9 стойката й е като че ли има чуждо тяло, при това неудобно, в долната част отзад. Абе, тунингована съчка, само глезенчетата няма как да се поизтънят, но за това си има Фотошоп. Иначе като я гледам к'ва е била навремето, преди тунинг-интервенциите, си е едно селско моме, явно дашно:) Сега вече е женско градско куче, което не се меша със селските безделници, а кълве само на материално добре подсигуряващи спонсори (един вече опримчен и със статут на съпруг)

Телевизия отдавна не гледам, предпочитам да се разходя в парка а през свободното време разходка в планината. Така се чувствам по- щастлив, свободен. Такива предавания, както и новините само депресират и промиват мозъци.

Ми нада се женицата да я вземат. Дето се вика думам ти дъще сещай се снахо. Обаче Николета за нищо не става, та няма смисъл. Абсур тя е супер зле като водеща, всъщност добре, че е забаламосала там някакъв та да я прехранва, че друго не може. Ако я изрита или го фалира, не я виждам тази коконета с какво ще си вади хляба (че нейния бая скъпичък). Всеки случай не и е мястото в телевизията. Некъдърна е за водеща. И фейса си е сризилила тотално, нищо не и остана.

Кухолета да се научи първо да чете....:)))))

Някой може ли да повярва, че жената на снимката е на 26 години??? Изглежда поне на 40 с тежък грим, всичките и операции и разгулният начин на живот...Нищо хубаво не виждам в резултат.

ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ДА НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ УМСТВЕНОИЗОСТАНАЛИ.ТОВА МОМИЧЕ КАКЪВ ПРИМЕР Е ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ.КАКЪВ ПРИМЕР ДАВА: - ДА БЪДЕШ НЕОБРАЗОВАН -ДА СЕ ТЪРКАЛЯШ ПО МЪЖКИТЕ ЛЕГЛА И ДА ПОЛУЧАВАШ ЗА ТОВА ПАРИ -ДА НАМЕРИШ НЯКОЙ ГЛУПАК С ЧЕЛО ДВА ПРЪСТА ДА ТЕ ВЗЕМЕ - ДА ПРЕЛИВАШ ОТ ЗЛОБА ПО МАЙКАТА НА ДЕТЕТО МУ -ДА ИНТРИГАНСТВАШ И ЛЪЖЕШ,ЗАЩОТО ПО ДРУГ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА УСПЕЕШ

"ДА ПРЕЛИВАШ ОТ ЗЛОБА ПО МАЙКАТА НА ДЕТЕТО МУ" Това, което най не харесвам в Николета е, че не престана да злослови, да оплюва и да кълне Алисия - майката на първородното дете на Валери Божинов - Валери Младши. Изключително лошо впечатление прави, че вече толкова много години не ги остави на мира и само се чуди по какъв начин да унизи и обиди най-голямата си врагиня(знам, че няма такава дума, но нарочно я използвам в тази форма). И Алисия не е света вода ненапита, но е няколко нива над Николета като интелект, поведение и манталитет.

Ако още не сте разбрали стратегията на телевизиите за рейтинг и привличане на слабоумната аудитория, то това означава, че сте част от нея.

Ако това е вярно, проф. Вучков яко ще се развихри....

каквато държавата-такава и телевизията.Всичко умно напусна територията,останаха цигани,пенсионери и тук таме някой по.....Е,като си нямат сиво вещество,ще напомпат цици и джуки.Има хубава наша поговорка-не е луд този,който яде баница,а който я дава.Нашите телевизии,особено НОВА не подбират нищо,само да текат пари,децата ни гледат тая порнография навсякъде,а те уж са бъдещето на страната,но кой го е еня за нея.бълхария е страната на неограничените простотии

уффф,кифла след кифла

Ами за това е дистанционното : ))) От години не гледам каналите, по които се изевяват двете ...." дами ". Щото са за лица със сериозни ментални увреждания : ))))) Колкото по-малко тв , толкова по-добре . Почетете , послушайте музика , поприказвайте си с приятел / близък или просто се разходете по зеленото : ))) Със здраве !

Да, но не само Тв-то е проблема. Истината е, че за съжаление, Николетки, Златки и прочие патки са заляли цяла България... Това е манталитет... Де да беше толкова лесно само да се изключи телевизора и да се "спасиш" от ограничеността.

Вече сме заляти от тунинговани, меркантилни дами, без талант и без ясен занаят. Натрапват ни ги по ТВ, интернет, списания. Тъжно е, че се харчат...

Вчера от любопитсво влязох в профила и във Фейсбук и се изумих колко народ и пише колко е красива,прекрасна,страхотна, супер и се запитах Защо? - има ум в главата, образование ли, професия ли, направила е нещо значимо, стойностно, питах се какво? До кога ще ни занимават с подобни прости глупачки, по които се водят малките деца/техни фенове/ и гледат гола плът, простотия и грозотия. Стига сте ги превъзнасяли.

?Стига с това опростачване на народа/но прост народ лесно се манипулира!/ Все повече всички телевизии целенасочено го правят.

Да, а също и в профила на една друга елементарна "Вип-ка" - Бориса Тютюнджиева. То не са хвалебствия, превъзнасяния, идеализиране... Хора без работа... В Бълхария почти всяка известна жена, която се появява на екрана, е станала известна по лесния начин... Иначе не си обяснявам как подобни кухи и грозни същества биха пробили и с какво???

Кога най-накрая това простовато и с поглед на крава същество Николета ще се скрие от лицето на земята? Абсолютно кухо и безполезно НИЩО... Не ми го побира акъла как такива стават известни бе?!!!

с клецанье :)))

Межди Венета и Николета има огромна разлика и тя е в пълнежа на черепната кутия.

ПИПО

Абе, не знам. Може доста, да спорим коя е по "умна".

Човекът говори за РАЗЛИКА в пълнежа - при едната той се състои от хвърчащи насекоми, а при другата е просто разреден въздух:) Прав е ха ха ха - има голяяяма разлика:)

Ако стане, това е естествена смяна на поколенията. Днешната Венета е била като Николета преди 15 години. Щом ще трябва да избираме между двете, по-добре агнешко отколкото овнешко.

БОЖЕ, ПАЗИ ДЕЦАТА НИ ОТ ТАКИВА "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" ! НА КАКВО ЩЕ УЧИ ТЯ МЛАДИТЕ, КОИТО ЗАРАДИ СИЛИКОНА Й ЩЕ ГЛЕДАТ ПРЕДАВАНЕТО? БОЖЕ, НАКЪДЕ ВИРВИ ТАЗИ ДЪРЖАВА?

пък аз сама ще се изруся!

Тази в един порно филм ще е номер едно.

Какъв порно филм, тази е само кокали и ребра.. Ако някой си пада по секс с анорексици - може и да се продава.

А си мислехте, че по-зле от Венета няма как да е, ето че има! Бъдете оптимисти- винаги може да е по-зле ;)

Жоре, мама, винаги може по-зле.Кандидатки за наследнички на Венетка има много, да знаеш.Ама ако вземат и по Нова да ги дават, ще гледам само Енимъл планет.Там поне симпатични хайванчета показват.

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ КУКУМЯВКА ???

А дано! Николета се доказа в нейното предаване в онази изчезващата телевизия. Добре ще бъде да има ново поле за изява. Венета нали затова се "отказа" - защото Николета и отне зрителите.

ПИПО

Те това е фен.

Чудно ми е като казват красавицата, а аз не виждам нищо красиво в нея. Явно отлично изписва осмици и това е издига и при това изглежда стара и уморена.

разпардолета .... !

Едно време елитните проститутки поне наистина са били елитни... Сега като махнем епитета какво остава??

Остава само тутки ....

Голям праз. И двете не ги гледам.

Ще стане истински магнит за цялата чалгарска орда :) Чалгарите не са хора !

Нека всички Венети,Минети,Николети да ги съберът в едно предаване за да знаем какво да не гледаме.

един Миндил сменя друг Миндил.

Оказа се, че за да водиш предаване трябва да си необразован.

А кака Николета е кралица на менуета (вид танц за неуките)!

Добре, че има чуждестранни програми. То бива простотия, ама това вече почна да прелива през кл.зета!