Илиана и Наско показаха летни снимки

51-годишната председателка на Българската федерация по художествена гимнастика показа пищно и стегнато тяло.

Обратно в новината

Коментари - Илиана и Наско показаха летни снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Изглежда перфектно!

На първа снимка леекичко си е глътнала корема наборката

znam-hubavo momi4e stava hucva jena i posle hucva baba taka zlocrite se uspokoite Iliana be6e hubavo mome sega e hucva jena mnogo dobre izglejda za godinite si i 6te bade hubgva baba abe sladuri sa s Nasko!

Ох, добре, че прочетох таз жизненоважна и облагородяваща духа ми новина. Толкоз празен и скучен беше деня ми. Чакам тръпнеша следващата порция интимни снимки от някое райско островче.

Тя обича този мъж и според мен никога не би го напуснала...достатъчно знае за него и вече е направила избора си да остане...завинаги. Тя го обича и му се възхищава, друг въпрос е дали той заслужава...

за да коментираме,защото д печели от коментарите бе глупи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С ТАЯ ХУБАВА СНАГА И ХУБАВИ УСТНИ КАКВО ОЩЕ ПРАВИШ ПРИ ТОЯ БУХАЛ С ОБЕЦАТА

Перфектна е..Ще бъде пример за мен. Значи не всичко е загубено като минеш 50-те...

БРАВО! МНОГО ДОБРЕ СИ ИЗГЛЕЖДА ЖЕНАТА ЗА ВЪЗРАСТТА. ДАЙ БОЖЕ НА ВСЕКИ. ПРОСТО МНОГО СА ЗАВИСТНИЦИТЕ И ЗЛОБАРИТЕ! И ЗАЩО ДА НЕ СЕ ПОКАЖЕ, СЛЕД КАТО ИЗГЛЕЖДА ПЕРФЕКТНО.

Има много хубаво тяло. Браво на нея. :) Хората трябва да свикнат да си спомнят, че 50 години не са дори средата на биологичната човешка възраст. Изглежда чудесно, браво Илияна. :)

човек явно изпращява :) ....разликата е че "извииестните" искат да се покажат всички да ги видят какви кукумицини са станали ............. ....така де , искаш се покажеш ОК ..ама не си вече на 20 години освен ако нямаш някое "Огледалце Огледалце я кажи" което да те вади млада,убава и фешън :)

Значи, ако не си млада, хубава и фешън ще трябва да се погребеш в землянка ли?

Ама можеше поне малко да си поприкрие месата. Нещо не и отива вече.

Тъпо.

На третата снимка определено не е Раева, а иначе щом не се притеснява от вида си лошо няма. От малка е по трико пред хорските очи, свикнала е.

Всяка жена трябва да знае кога да спре...... да се излага.

Всеки има правото да го прави, нали така :)

не считам, че се представя нещо смислено, много пресилено и изкуствено е семейното им огнище

това нетрябваше да го правиш.ти си вече жена не на 20 и нетрябва да се показваш така.хората те помнят като много успяла спортиска и личност.нека те запомним като златното момиче на онези времена.

А шпагати дали може все още да прави?

Оххх Илиянче

В тях не се съмнявам.Родените спортисти са така.Лошото е, че един ден трябва да заседнеш пред компютъра.

Жената е в климакс и започва нов живот!

Илияна е интелигентна жена, доказала се вече като спортист и като треньор, за това подобен род изяви са ми непонятни. Не са и нужни на нея. Всеки ден във фейсбук излизат нови и нови професионални фотосесии, в които тя демонстрира богатство и любовно щастие...Но кому е нужна тази показност? При всички случаи не е особено лицеприятно.

Браво!

Явно не е много интелигентна. Преди известно време четох нейни изказвания, в които показваше език и манталитет на повърхностен и комплексиран човек.

интелигентна !!!!!????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я, Наско почти с гащи на лалета!

Аман от парадиране на семейно щастие, ама май не е такова?!

Не я разбирам тази Илиана и това си е. Mигар не може да блесне с нещо друго - с ум, с добри дела, а трябва да цъфне на дира по бански.

И защо да не "цъфне" по бански, след като има ПЕРФЕКТНО тяло???

Да не забравяме, че тя не си е качила снимките в Дира, а на личната фейсбук страница. А защо Дир публикува дивотии, това е отделен въпрос!!!

TИPAMИCУ

Разликата е там, че можеш да ограничиш достъпа до страницата си. Щом не го е направиле е все едно да се покаже така на площада.

Удивително хармонична двойка - и двамата са еднакво антипатични.

Боже... колко глупости са изписани в "коментари" :))))) Ми побеснялата "наборка" да публикува свои снимки по бански и такъв мъж, пък може и да я пуснат като атракция:) в Дир-а. Факт е, че "модерните журналисти" не търсят новини, а си ги свалят от Фейса, но за това не е виновна Илияна:))))

Е така ако се яви на някое заседание г-жа Председателката на Федерацията по худ. г-ка....., но надали. Ама а дано!

като на балшой театър завесите

Сега какво има толкова, снимало се е момичето по бански, в добро настроение е...добре , че не е по монокини.

Майко колко мъйка има по този свят. Старите жени мнофо се подкрепят, нещо. За информация- сектор Б 3 пъти последната година излезна с декларация "Раева мълчи и не стъпвай на Герена" от официялния фен клуб. Естествено,че ще дадем 2 банкета,ако тази се разкара. Наско честито и да не ти пука от наборките,а наборките да четат малко спортни новини,за да знаяъ кой кой е!

Неграмотните са по-досадни и от Илияна

Много от тук пишещите са се побъркали на тема "Възраст и бръчки". Баба и дядо са само тези, които имат внучета. Това не зависи от възрастта! Не се оставяйте простотията на съседите и разните там закостенели особи, които десетилетия са останали само в битието да ви стъпчат духа. Живейте щастливо собствения си живот, такива каквито ви е създала природата и не раздавайте правосъдие за този или оня.

ти пък от къде разбра. Май баба си пусна наборките. Но нали знаете, че рано или късно ще се разбре. Сираков да каже понеже има 1000 коментара в различни статии,а от миналата година писаха,че има любовница й си е присъдил коса и е отслабнал покрай нея. Никой не може да каже освен него какво е положението

ще го обесня простичко;ако една жена на ч0-ч5 години иска да роди интелегентно и здраво дете то трябва да избере партниор не по-вазрастен от з5 години от млада жена и вазрастен маж детенцето не ще баде с по-добри показатели така че 1:0 за жените! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вярно е, личен опит.

Четвъртата снимка най-много ми харесва и допада :)

да си купи бански по мярка и да не си гълта изкуствено корема, защото се набиват и двете неща още повече. но като цяла бива... може и по-добре да изглежда в тялото

Аз познавам много по красиви жени от раева на нейните години. Тя и с фотошопът не може да им стъпи на малкия пръст. злобата й прозира.

Браво, Вълчо. не обръщай внимание на подивелите бабета. Младото си е младо и да те радва!