Вижте ексклузивно трейлъра на ”50 нюанса сиво”

Вижте ексклузивно за България, само в Dir.bg, трейлъра на филма "Петдесет нюанса сиво".

Обратно в новината

Коментари - Вижте ексклузивно трейлъра на ”50 нюанса сиво” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам, за какво е цялото това поплюване. Книгата е импресия - не е като да четеш Достоевски. На който му харесва - ОК. На който не - да чете Достоевски. Или Библията. Или, каквото там му харесва. Неоспорим ФАКТ е, че тази книга предизвиква голям интерес. Причината? Никой не знае. Лично аз мисля, че разкрива факта, че сексът може да бъде практикуван по много начини, като да доставя и удоволствие при това. Кака, радвам се за твоя сексуален живот. След като се чувстваш добре, всичко е пИрфектно. Остава и с партньорът/партньорката да е така. Не чети такива книги на български. Дето викаш, не се знае, кой ги превежда. Поздрави!

Четох и трите книги , със сигурност всеки може да открие нещо за себе си ..не е нужно да си го принава... но съм разочарована от артистите ..мисля,че не са подбрани добре особенно той..

Лелеее как сте се заръбали тука :) сега и ако започнете да си мерите секса при коя е по-добре, при каките или при кифлите... еххх... :)

Не съм чела тази трилогия, но съдейки по противоречивите мнения май не си заслужава да си губя времето . Ако все пак някой иска да се зареди с горещо, лятно, разтърсващо , майсторски написано и изпълнено с еротика и секс четиво ви препоръчвам трилогията "Кросфайър". Определено си заслужава!

Ако си чела 50 нюанса, ще рабереш, че Кросфайър е преписан 1:1 от първата трилогия. Само дето писателката има по-интелигентен и добър начин на писане. Абе не могат ли да си измислят собствени истории тия жени, та преписват една от друга?

Няма начин всеки, който е прочел книгата да не се е замислил за себе си и за някои неща и случки от своя собствен живот. Да това е само история и може да се каже преувеличена, но в нашето ежедневие и всичката злоба и комплекси, които се леят от всякъде, си е едно разнообразие. Ние сме толкова ограничени, че само кусури намираме. Ако ние решим да пишем нещо, дали то ще звучи по този начин? При нас всичко е изпълнено с негативизъм и посредствено мислене. Вярно е, по-скоро е за жените, да ги погъделичка, но реално всеки знае как се случват нещата в действителност, или поне трябва да знае :) Няма лошо написана или блудкава книга, има само неразбиращи и зле настроени читатели :) Четете каквото Ви харесва и каквото Ви грабне, не се впускайте в безсмисления негативизъм в който сме принуден да живеем. Хубав Ден на Всички :)

Пак ще направят някоя PG-13 простотия. За да е достоверен филма дори не може да е NC-17, направо трябва да е нелегален навсякъде освен Япония и Южна Корея.

Момиче-македонче. И Холивудот е твръдина на царот ни Самуил преко Вардаро. Не ни требуваа 50 бои у сиво - по нашата земля све е напрао црно.

Абсолютна пародия, мъжкия образ не е избран сполучливо.

Жената е писала фенфикшън по Здрач преди, т.е.не претендира да литературен гений. Истината е, че книгите се четат лесно, малко по вентилаторната (особено третата). Хубавото в историята е огромната промяна в Крисчън Грей, а не колко пъти я е вързал. ;-) На мен втората книга ми хареса най-много. Този актьор е супер, а актрисата - копие на баща си, т.е.грозновата. Според мен, ще се получи филмче, което ще гледам няколко пъти и то основно заради Джейми Дорнан.

Забелязах, че книгата се харесва най-много от момичета/жени до 25 години, те направо я преглъщат, тъй като тя покрива най-смелите им фантазии)))) Докато на нас (на 35 съм) си е скука, посредствено женско четиво, което нямах желание да изчета до края. Вече самата аз мога да напиша книга, за преживяванията си, за тръпките и секса, които са ми истински и будят по силни емоции от прочит на тази боза. Се едно първокласник да разказва на седмокласник какви емоции се преживяват в училището))))

Защото си "изпуснала влака" ли?

Изчакай да станеш на 50!!! Тогава какви истории ще можеш да напишеш!!!

Не забравяйте и рекорда за най-често зарязвана и недочитана книга в света.

Вярваш ли, че не я дочитат? Аз, не. Но българският превод на първата книга е лош. Имаше много добър фен превод, но го махнаха.

Аблолютно на можах да дочета книгата до края, първите 2 успях, но третата зарязах, още не знам финала, а и не ми дреме особено, просто ме отегчи! Филма ще гледам по тази причина, но най-вече заради невероятната обстановка, както се видя от трейлъра!

както е било по времето на древните-Битие 6:5. И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята и, че всичко, което мислите на сърцето му въображяваха, беше постоянно само зло, 6. разкая се Господ, че беше направил човека на земята, и огорчи се в сърцето Си. 11. И земята се разврати пред Бога; земята се изпълни с насилие. 12. И Бог видя земята; и, ето, тя бе развратена защото всяка твар се обхождаше развратно на земята. Дори дълготърпението на Бог не може да понесе "всяка твар се обхождаше развратно на земята"...

До DIR.Bg Видеото не се отваря през iPhone Да не е flash ?

delly

Здравейте, тествахме го, ако влезете през smart.dir.bg в Лайф, видеото си работи.

Хахаха...като чета коментарите, стигам до извода, че пишещите тук са сухари без сексуални фантазии, четящи само исторически, философски и прочие книги. Айде моля ви се....не бъдете толкова целомъдрени (поне на писане де... :) ) . Развеселих се...

Ми, аз и така мога да си се възбуждам, без да чета книги и без да трябва да гледам порно, честно! Ако за една злобарка ще ми трябва да чета цели 3 книги, значи положението е наистина отчайващо!

Всъщност, не казвам , че трябва да прочетеш книгата за да се възбудиш, а че е възбуждаща.При това само първата.Другите , не. Разнообразието във всяко едно нещо е интересно.Било в книгите, които четем, било в нещата които правим... На мен ми беше много различна от всичко което съм чела до сега и много интересна. Една друга страна на сексуалните отношения.Това е! :)

Книгата е уникално възбуждаща... Дано и филма да е добър.

Книгата е фенфикшън по женска книга. Тя самата е предназначена за жени. Филмът също. Та, мъжете може просто да прескачат тези теми.

Браво!

Чудно как книга без никаква литературна стойност може да бъде толкова харесвана и продавана по света??? Порно...лесно смилаемо... Без думи...

поп фолк

Я некой да каже за какво става в таа книга за вапрос? мерси

Зле написано порно : )))) Не си губи времето нито с книгата , нито с филма . Яка реклама , нулева стойност ; ))) Съвсем по усарски .

Като те гледам как пишеш, може би е добре да се пробваш с книгата. Харесва се предимно на разни елементарни семпли мозъчета с претенции че четат, а реално минават 2 бози тип "Арлекин" годишно. Евентуално може да се помъчат и с Пауло Куельо, щото е модерен след кифлите и кифльоците.

Книгата е най-голямата боза, която някога съм чела. Направо ме е срам, че прочетох и трите части, но някак все се надявах, че съвсем скоро ще разбера защо тази елементарно написана историйка е световен бестселър. Но не! Слаба, слаба, посредствена книга. Съмнявам се, че филмът ще излезе някой невероятен шедьовър, вероятно ще е някое софт-порно с претенции и толкоз.

Чест Ви прави търпението и упоритостта. Аз успях с мъка да стигна до средата и нямах повече нерви за това бледо копие на уникални филми от миналото като "Две седмици и половина"

Е този филм пък не съм го гледал! Книгата признавам е прочетох, но такива бяха обстоятелствата. Сега чувам за продълженията и явно ще пропусна.

"ДЕВЕТ седмици и половина" е филма, ако става въпрос за този с Ким Бейсинджър и Мики Рурк

Абсолютна боза! Прочетох двете книги, стигнах до средата на третата с триста зора, хванаха ме мътните и един ден, просто изхвърлих целия бълвоч на боклука. Колкото до филма, само като гледам рекламата и ми става ясно, че няма да го бъде по никакъв начин. Най-малкото джентълменът, който играе главната роля, по нищо не напомня на описания в книгата Крисчън Грей. И мацката я няма хич за ролята на Анастeйжа. Както и да е;-) Бели кахъри са това! На някои хора ще им хареса, на други не. Нормално;-)

Не бяха ли 9 седмиците?!

Девет са. Но нервите са и свършили към втората и не го е догледала.

Кака, няма нужда да се срамуваш. Сексът, под каквато и да е форма, след като е взаимен, не е срамен. Очевидно си представителна извадка на средно-статистическата българка, която прави секс рядко и винаги на тъмно. Има и много по-интересни неща, но иска очи, за да ги видиш. Твоите, очевидно, ще останат затворени за тях :)

Пич, сексуалният ми живот е добър, благодаря за грижата. Срамувам се, че прочетох книгата не заради секса вътре (то пък един секс!), а заради елементаризма на изказа, тъповатата изтъркана история, предвидимата развръзка и ужаааасно слабия превод на български. Ясно? ЯСНО?