Жените гладуват по 35 дни, за да изглеждат добре на плажа

Жените гладуват средно по 35 дни, за да се подготвят за ваканционния сезон и да изглеждат добре по бански на плажа, установи изследване.

Обратно в новината

Коментари - Жените гладуват по 35 дни, за да изглеждат добре на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи да ги У'жалиш....

ако ще и 35 год. да гладуват срещу природата не може да се върви. освен да пълнят джобовете на производителите на балсами, гащи и на пластиците (пластичните хирурзи) друго не виждам. изкуствени боски и джуки не са ми присърце. и да не забравяме ... и най-голямата красавица пак сере лайна. :-)

Е с тва накрая просто разкаля терена!

Нещо ти има. Като съберем консилиум, ще ти кажем какво е точното ти психично отклонение.

След 18 не вечеряйте, и ходете по 2 км на ден и вода, и метаболизма и ще сте номер едно - не, че сега сте две...! Слабите и ниски жени са злобни...!!!

и съскат вместо да говорят ...

А високите и дебелите преливат от добрина, припкайки с 42 номер обувчици.

Толкова си злобна и елементарна. За теб всички високи жени са дебели и с големи крака?! Съжалявам, че ще те разочаровам, но съм 1.75 , 55 кг. и нося 38 номер. Завиждай ми, джудже.

Така както е тръгнало в БГ, май всички ще гладуваме 365 дни!

Важното е дупенцата да са свежиии и палави!Цицките може да са малки и игривии!

Жени, ако искате да бъдете харесвани, елате голи на уреченото място и донесете бира!

Защо коментиращите говорите глупости??? Точно заради вас - мъжете - ние, жените, гладуваме и се опитваме да постигаме някакви идеали. Непрекъснато чувам коментари и виждам примери как мъжете не харесват жени по-закръглени от пръчки!!! И лозунги от сорта "яжте, пийте и правете *екс" и "ние ви харесваме всякакви" не е много вярно, поне в България. Всяка по-заккръглена жена изпитва трудности при намирането на партньор - било то сериозен или не!

Аз обичам да съм във форма, но го правя, за да се чувствам добре и защото ми харесва. Не е заради мъжете. Те са тъпи.

Знам, ти го правиш заради жените!

Жена на 44.Била и 77 и 97 кг.И руса и черна и червена.И на 20 и на 2х 20.Това което отговорно мога да кажа.Наистина за всеки влак си има пътници,защото в различните ситуации все съм имала ухажори.И няма грозни мъже и жени,а има комплексари.Когато един мъж не те харесва,гей е или пък смята да те мачка със външен вид,дори да си по -красива от принцесата на зората,пак ще те малтретира и унижава.Когато един мъж те харесва,той приема недостатъците за чар и допълнително очарование.За него си всичко.Така ,че ,и любовта е въпрос на късмет и карма.Това разбира се не е повод да се превърнем в 150 кг ,космати не къпани същества.

Ей българки, да не вземете да се поддадете на тази мръсна статийка, писана от долнопробен джурналис! Уманата! Ние ви харесваме всякак! Остана и вие да правите така ;-)

Гладуването е вредно, диетите също, а след тях ставате двойно, тройно по-дебели.

Яжте пийте правете кекс и се веселете докато сте живи,всеки един момент от живота ни е ценен,и трябва да му се радваме.Дрехи се продават и за дебели и слаби.Гладуването води до анорексия и смърт.

а затлъстяването до преждевременна смърт

Никой не знае колко ще живее, но поне може да умре щастлив без приживе да се подлага на Танталовите мъки-)

Баба ми Бог да я прости ,като готвеше постно слагаше два пръста олио.По нейно време мазно,измазненко ,е било синуним на хубост,богатство ,на правилно.Живя до 90 г.

Има малък проблем, когато си мъж. Ядеш ли повече, дебелееш, дебелееш ли - качваш кръвно и захар, кръвното и захарта водят до намаляването на нивата на тестостерона. Когато паднат нивата на тестостерона, се разваля хормоналния баланс, нивата на естрогените става съответно по-високи, отколкото трябва да са и това води автоматично до допълнително задебеляване, съответно до още по ниски нива тестостерон и по-високи естроген и т.н. и т.н. получава се един гастрономичен порочен кръг и накрая познай какво става! Позна ли?

Това, което сте написали е ужасно просто или просто ужасно! Как пък да не съм толкова тъпа, да си съсипя 35 дена с глад и после цялата ваканция с преяждане! И останалите жени не ги смятам за толкова малоумни.

За съжаление са...