Съпругата на Шумахер продава самолета му

Самолетът "Falcon 2000EX" за осем пътници и с инициалите на Шумахер се продава за 20 милиона долара, съобщи вестник "Билд".

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Шумахер продава самолета му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

golem idiot si 6a znae6 ti da ne si i svetil na Korina kato e spala s pilotite be smotlio! Abe samo kompleksari pi6at tuka -moje jena ti da kra6ka a ha ha

mnogo prosti izvrateniaci zlobni djudjeta pi6at tuk!Ujas psihiasal narod...

8901

Майната му на самолета. Важното е Шуми да се възстанови напълно. Горе главата шампионе! Стискам ти палци.

Luna0102

Много ненормален народ ходи по български земи, много, чак страх да го хване човек.

аз искам да го купя за 1 долар

По-добре да беше продала ските...

95%,идиоти са писали,само глупости...

Към някои бедни мозъци , изкaзaли се тук- Шумaхер и съпругaтa му сa осиновили около 50 децa , изцяло сa поддръжкaтa нa домa зa въпросните 50 децa. Зa Коринa , Шуми е любовтa нa животa и , кaкто и обрaтното. Зaвистници прости.

Евала! Благодаря Ви, че им го казахте!

Към някои "богати" мозъци... Наистина Шумахер е спечелил честно парите си за разлика от много новобогаташи в България и по света. Но в желанието си да възхвалите някого, не преувеличавайте...помагал е много, НО НЕ Е ОСИНОВИЛ 50 ДЕЦА, а единственото "криво" нещо в живота му е жена му. Не завиждаме и съм сигурен, че никой мъж няма да му завижда за жена му...навярно си малка и не знаеш с колко пилоти се и....а, и преди да му стане гадже изостави друг пилот от Ф1 - Хайнц-Харалд Френтцен / страхотен пилот / защото вече не печелел достатъчно..говори ми за любов, но към зелените гущери...

За него не знаем, ама виж за нея, нещата са доста по-ясни...! Имаше една друга нейна "Любов на живота и" , ако си спомняш.....Карл Ведлингер....се казваше момчето! Сега е безнадежден инвалид, ако все още е жив...! Та тази, няма късмет нещо, все зеленчуци и се получават накрая.....!

Много, много злобно! Ти през целия си живот си имал/а една връзка, така ли? Е, обикновено хората имат по повече от една!

Глупости на търкалета! !1000 деца са осиновили...! Ти мислиш ли с главата си, или просто си ляляш....! Брат Пит и Анджи, дето са супер мотивирани да осиновяват, са успяли едва с 3 или 4, ти ми говориш за 50!? Да не би да ги осиновяват "На едро?"

Няма предвид, че са си ги взели вкъщи, а че са поели издръжката им. Дори не можеш да си го представиш, нали?

Всички вие, на които се зловиди самолетът на Шумахер, сте мизерници. Ако не бяхте такива, щяхте да сте непримирими към богатствата на родните ви мутри и досега да сте ги смазали!

Много гадни хорица са се изказали тук, чудя се, дали го съзнават? Или им е кеф да се къпят в собствената си гадория! Шумахер е един от малкото хора на света, които имат всички основания да имат собствен самолет, без да бъдат подозирани, че са крали или вършили каквито и да е престъпления! И да се говори с ирония за него и за жена му по повод имуществото им е най-чиста проба плебейщина. Джуджета!

какъв е проблема ??? имат самолет - продават го. баба Пена си продава къщата или пък чичо Гошо - Москвича не е ли все едно ? кой каквото има може да си го продава. стига да е негово , да не е крадено. просто тяхната сделка е по-привлекателна за дир-а , отколкото моята и вашите. -)

"Съпругата на Шумахер продава самолета му..." ....За какво му е като не може да го дига вече! Таа ше намери друг самолет..

Ти си идиот! И с положителност пренасяш върху друга личност твои лични проблеми!

ако го шитне на части повече ще му вземе

Михаел Шумахер e голям частен Благотворител , Дарил е над 100 милиона евро по различни начини и места по света,без да се изтъква . Пожелйте му оздравяване , защото подобни хора са рядкост.

Имал - дал! А Дядо Добри нищо няма и пак е дал!

Защо пишете глупости. Не продава защото няма пари за лечението. 800 милиона има достатъчни са им. Самолет ане е като кола да го спреш пред вас. Всеки ден за подръжката се плаща по Договор към фирма. Такса на летището където е. Заплати на персонала пилотите да не мислите че са ги уволнили. Астрономическа застраховка също.

колко сте жалки и нещастни....

Всяко лечение струва пари, разбира се, че ще продава. Важното е, че има какво да продава, докато повечето хора вземат заеми, кредити ... Познавам жена, която продаде апартамента си за да излекува 32 год. си син от рак в Турция. Слава на бога - всичко мина успешно, синът й оздравя, вече работи. Животът няма цена, особено когато се касае за децата ти.

Абе оставете го Шумахер,дайте да видим кво ши праим самолета на Цветан Василев.

И Христо... и Христо Бисеров. И Делян Пеевски. И Ахмед Доган!

Шумахер е в състояние, в което този самолет няма да му е необходим. По-добре да ползва парите от него за възстановяването си. Колко му трябва на един човек, за да живее? Самолет със сигурност не му е нужен! Едва ли жена му се подготвя за разводи ала-бала.

а частният му остров с имението и двата басейна в Карибско море , ще ги продава ли ?

dsco@

Подхванат ли те доктори и адвокати няма спасение, докато не останеш с един кат дрехи само.

Замислял ли си се защо струва толкова?

Лаф ли каза или г*за си показа......

Защо трябва нещастието на хората да се ползва като дойна крава?

Kalin

Много рано взе да разпродава да изчака поне.....малко!

Може и да си прав, ама просташко е, а? Ко шъ кайш?

За какво да пази нещо, от което няма да имат нужда, а и разходите по подръжката му си вървят, независимо дали се ползва или не. В случая, като няма да се ползва, поне да не пречи. Те си знаят най-добре.