Горанов и Наско от Б.Т.Р. в ”Гласът на България”

Орлин Горанов и Наско от Б.Т.Р. се присъединяват към ДесиСлава и Миро в треньорския състав на третия сезон на „Гласът на България” по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Горанов и Наско от Б.Т.Р. в ”Гласът на България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

hei na Orlin,no edna pti4ka prolet ne pravi za jalost!da e jiv i zdrav,mnogo go obi4am!

нищо не става от това шоу,пълен бълвоч.

Тази година журито ще е на ниво! Всички са доказани специалисти, дано Горанов е председател на журито. Що се отнася до водещия - да не е един слаб, грозник - целият в татуировки?

За съжаление доказаният специалист е само един - Орлин Горанов - останалите нищо не разбират от пеене, а камо ли да го преподават...

Всъщност единственият, който не може да пее е т.нар. Миро.

А какво става с победителите от този вид формати ??? Нищо , даже не ги и помня......

По-скоро "от който и да било формат". Всичко е за момента, после - нищо, нищото е за участниците, за продуценти и всичките около тях си е поредната порция от тортата.

Еми, няма безплатен обяд. Колкото и да си талантлив, само един талант не стига, нужни са и много други качества. Смея да твърдя, че талантът дори не е фундамент, както показва практиката. Най-успешните изпълнители, имам предвид тези с комерсиален успех, далеч не са най-талантливите, нито най-красивите ...

С всички съм съгласна, но този повлекан Мартен Роберто ме отвращава, не мога да го гледам със смъкнатите гащи!

Съгласен съм с Вас. Ама то, де да бяха само смъкнатите му гащи.

Изрисувал се е като матрьошка.

Аз съм най-кадърния певец и творец. Нищо, че нямам една написана песен, достатъчно е, че пея турбо ретро рок парчета. Плюс това съм най-готиния фронтмен, обичам да седя като мотичка на сцената с подскоци на място. Ей затова съм и достоен ментор.

хахахахахах ма верно е така

еее, той и Боно много много не се движи, Джо Кокър също...виж Азис вече е друго

Боно хич не се движи,стои на едно място и тръска шкембе,верно е така.Ще ме разсмееш.Колкото до Джо Кокър, то там има едни други движения,които са негова запазена марка."Нашия" е със запазена марка-смачкана фанелка и дънки.Това е.

Забрави да кажеш - и с наднормено тегло, яко плюскам кюфтета и кебапчета с бира.

Деси-чалгаджийката и Насо-ретрото. Бе хора, нека тези деца бъдат учени от някой по-готин човек. Орлин е доказал се с многото си качества, Миро - донякъде и той. Така като гледам, половината жури е нефелно/

Имаш право на свое мнение,аз също- не споделям твоето! Няма "отминала епоха"в музиката,а талантливи и посредствени.Така че и четиримата са подходящи за жури.а който не ги харесва......има дистанционно.Аз ще гледам шоуто.

Всъщност има. Когато правиш читалищни песни на голяма сцена е точно това. Само че, у нас може. Толкова ни е занижена културата, че на нещо подобно се радваме и викаме ура. Абе карай.

Извинете,но Наско пее като певец на руска соц. група изпълняваща музика от една отминала епоха.

За Наско съм съгласен,но Орлин Горанов е стойностен човек.

МНОГО ГО ХАРЕСВАМ И ДВАМАТА, ПЪК И СА НАИСТИНА ТАЛАНТЛИВИ. ОРЛИН ГОРАНОВ Е МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН, А ПЪК НАСКО Е МНОГО ЗЕМЕН. РАДВАМ СЕ, ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ ЖУРИ.

При толкова музикални реалитаа и предавания, коио се правят и излъчват у нас всяка година, човек би предположил, че музикалната ни сцена е на световно ниво! Победителите, милите, в девета глуха... Няма смисъл от подобни продукции, освен да пълнят джоба на продуцентите от приходи от sms-и на наивни хорица... Ех....

Напротив! Приятни за гледане формати са, приятно е да се види колко много и какви прекрасни и талантливи деца има България! Композитори и текстописци - нямаме, но таланти - толкова много, толкова много ... Вярно е, че вероятно няма да имат шанс за някаква музикална кариера, но ще имат своя звезден миг и ще им се порадваме.

Казваш може да имаме "музикална" икономика, а? Или просто да имат "самочувствие" хорицата докато редят рафтове в магазините. "Аз едно време бях на първо място в един тъп конкурс". Друго си е.

Абсолютно съм съгласна.Пълнят джоба на продуцентите,използват участниците и после им показват червен картон.Освен ако не си арменче,та по арменска линия да те глезят.Журито и то си прибира хонорарчето и до там.Иначе са едни ментори-Боже опази,за пред камерите.