Лепа Брена в болница

Сръбската певица Лепа Брена е претърпяла инцидент

Обратно в новината

Коментари - Лепа Брена в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e ABSOLIUTNO PRAV! I az ne sam fen na tazi muzika,no emblemite triabva da se uvajavat!

predi da pliue6 se ogramoti! SraPska e i stiga ste pliuli de!

Сръпска чалгаджийска простотия! Нещо много е поомачкана на снимката!

Грешиш. Лепа Брена, Цеца Величкович, Весна Змиянац, Глория... - това са едни от емблемите на балканската музика през последните 25 години и те имат своето място на музикалната сцена, както и своята милионна публика във всички балкански страни. Аз лично не съм почитател на този тип музика, но при пътувания в Хърватия, Сърбия, Македония, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, имам впечатлението, че болшинството хора ги боготвори и живее с тяхната музика.

Дано има късмет и да се оправи, голяма певица

ТАЯ Е "КЛАСИКАТА"В ЧАЛГАТА!!! БОЖЕ-БОЖЕ, ДА ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ!!!НОВИНА "НОМЕР-1" СМЯХ В ЗАЛАТА!?!?!?

Тази простачка, селска чалгаджийка, каменярка и рушителка на културата, отдавна трябваше да е катастрофирала. Днешните движещи сили на нацията - таксиджиите, мутрите, апашите, простаците и дивите каратисти от рода на Борисов, очевидна страдат при вестта за станалото. Ние пък не страдаме. И пожелаваме на всички недоучени примитиви същата съдба, та да се оправи малко въздуха, че е замирисал на културна леш....

Това е певица, с чиито песни са се забавлявали и плакали няколко поколения! Тя е пример как въпреки славата и парите си, човек не бива да спира развитието и усилията си да бъде по-добър!

колко жалко че ти си още жив........

Аз ти прощавам и човешки те съветвам да потърсиш помощ. В наи-добрия случаи заради агресията, която таиш в себе си...а иначе самия факт че говориш в множествено число е показателен за многото личности които са в теб. За това нещо си има лечебни заведения и специалисти!... Од свих Бугара: Брено брз опоравак!

Присмял се щърбел на хърбел!!! Ти защо говориш от името на всички Българи???? Толкова ли много живеят в теб???? Я от утре почвай и кредитите да им плащаш!!!

Моля се всичко да е наред! Дано, дано, дано!!!

Яд ме е, че това изобщо може да бъде новина в страната ни.