Смартфон апликация гони комарите

Апликация за смартфон действа като репелент срещу комари, като издава звуци, наподобяващи тези на естествените им врагове в природата.

Обратно в новината

Коментари - Смартфон апликация гони комарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази статия има само една истина и това е, че женските комари, тези от които се пазим избягват звука на мъжките комари. Всичко останало е меко казано - неистина. За първи път чувам, че прилепите се хранят с комари, и че водните кончета ловуват с ултразвук. До колкото знам женските комари избягват мъжките преди да са се напили с кръв, необходима им за развитието на яйцата. Какво да кажа в този случай за журналята - нищо не знаят нооо от всичко разбират и имат ''компетентно мнение''. Как да им се вярва.

Даааа ама тъпата статия си е свършила работата. Знаете ли що народ ще си я инсталира само за да пробва ?! А за "апликация" и аз нямам думи - за нашите журналя образованието и културата вече нямат никакво значение.

Нищо не гони, изпробвано!

+1

Хора, айде научете малко български! Не се казва апликация, а приложение. И освен това тази програма никак не е нова. Аз я имам от няколко години поне. И освен това не работи добре - за да се издадат честотите трябва тонколонката на телефона да може да ги възпроизведе. Обикновено не се поддържат такива херци. Може да се върже към големи тонколони с усилвател, тогава може да има ефект. Но тонколонка от телефон - комарът ще ви се смее на апликацията.

апликация=приложение?

Вие открихте топлата вода!!! Тази апликация съществува от много време... Хайде, следващата статия да ни съобщи, че земята е кръгла, моля. Или най-добре, че в дир има псевдо-журналЯ...ха-ха

Това го имаше като рингтон мноогоо преди смартфоните.......