Кличко вдига сватба преди мача с Кобрата

Владимир Кличко ще се ожени за американската актриса Хейдън Панетиър в Деня на независимостта на Украйна, твърдят украински медии.

Обратно в новината

Коментари - Кличко вдига сватба преди мача с Кобрата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

писачи тук наистина не знаят на кои свят живеят обаче коментират "компетентно" но за това и си заслужават мизерното съществуване ...а за Кличко ,те са евреи естествено а Пулев е един достоен българин ...

Украинска мутра е ,а не руснак!

Вдига свадба ли? Ами че жената след срещата с Кобрата ще остане вдовица.

Защо се женят като ще се разведат?! А тя е 153,той 198. Толкова ли нямаше нещо по дългокрако,което най вероятно ще го изкушава. А и мацето е трътка. Ем сори ма не ги виждам заедно

Четейки коментарите, се хващам за главата как е възможно да расзъждават така някои хора и се убеждавам, че няма по-прост народ от българите, заслужават си някои съдбата.... Без думи.

Все се намира някакъв като теб, да каже колко са прости всички, освен теб самия, може би.

Мацката е готина, но съпруг/а човек трябва да си взема от земята, на която е роден. Руснака е непонятна територия и за европееца, и за американеца. Няма дълго да изкарат, но им пожелавам щастие, дори и кратко.

Victoria

В кой век живееш, огледай се малко!

А фоерверките ще осигури брат му. За едни сватба, за други брадва.

Страхотна жена - стига му до кръста.

При толкова красиви украинки, да избере американка - може би е политически ход?

Страхотна жена , класа и стил . Само като я сравниш с гаджето на нашия мутрафон ....:) онази някаква гнусна чалгаджийска к---ва ...

Смешна и неестествена двойка.И аз бих казала, като е такъв националист, защото не си взема украинка за жена, ами такова недоносено същество.

E ти па си мноо убав!

Явно не му се умира девствен ;).

Хмм... Може да му се стъжни меденият месец;)

Не трябва да рискува да е целия в синини и цинини и да понакуцва на върх свтбата си, па и вкуса на загубата ще му помрачи деня.

Правилно решение. По-добре да се ожени преди Кобрата да му е сменил фасона и да му е сецнал кръста.

Нека да пожелаем на Владимир безгранично щастие в семейния живот! Той е голям боксьор и заслужава уважение! А на Кубрат да пожелаем да тренира целенасочено за срещата на 6-ти септември , 2014г. в Хамбург, Германия,с щастливия младоженец! Кубрат влиза в страхотна форма и никой не може да го спре към титлите от световния професионален връх! Успех, Кубрат! Бъди Кубрат Венков Пулев докрай, брадъре!!! Любен Петров Пловдив

Спокоен е ,защото най-вероятно е изтъкан от плът,кръв,емоции и суперквалитетен допинг,извоювал си е правото да го тестват само след мача,докато Кубрат е проверяван като палестинец в израелски самолет

Според мен, се хвана с тая, за да вземе гражданство и за в бъдеще да се намърда в политиката.

По-добре да го набият след сватбата, иначе как ще се жени с насинени очи?!

ГОЛЕМИЯТ УКРАЙНСКИ ПАТРИОТ КЛИЧКО, ДАЖЕ НЕ МОЖА ДА СИ ВЗЕМЕ УКРАЙНКА ЗА ЖЕНА, АМИ ВЗЕМА ТОЗИ АМЕРИКАНСКИ ЛИЛИПУТ ДА СТАВА ЗА ПОСМЕШИЩЕ. ГЛУПОСТ.

Той не е чист украинец.

Victoria

Кой е казал че е патриот ? И на мен да ми я предлагаха и аз щях да я взема :) Ако пък Адриана Лима ми направи предложение, ставам бразилец без да ми мигне окото.

Това до него дъщеря му ли е?

Да.

Така се е "притеснил" от срещата си нашето момче ,че чак сватба вдига! Направете си сами изводите! И спрете с многото говорене!

Няма непобедими. И той от плът, кръв и емоции изтъкан. Един Български бой ще го отрезви и ще го пусне по инерция надолу по пътя на историята. ... нокаут!

Докато е още убав...

Не зная защо но медиите и досега скриват факта че Кличко е гражданин на САЩ от години. Може би заради майданските събития за да не стане ясно откъде го контролират? Трябваше да изчака мача с Кобрата и тогава/ако още е в състояние-жив и здрав/ да се жени!

Много ми се иска Кубрат да го натупа хубаво. Не от национализъм, а защото е гадно л*йно предало сънародниците си. И съм сигурен, че нашия боксьор е във точната форма да го направи само да му го позволят мениджърите и букмейкърите.

Каквм сънародници? Монголи?

Напротив, верен е на юдеохазарската кауза, т.е. на сънародниците си.

сгодна женица си е намерил ...

Лъскай чикии и не се опитвай да разсъждаваш.

много жени, както и 100% от гейовете се дразнят и нареждат ако се кажат хубави думи за известна жена. Ти кое си от двете ?

Че после жена му няма да може да го познае!!!!!!!!!!!!!

Путин що не обясни на Кличко от един метър дистанция, че украинци няма, а всичките са руснаци?

Путин ще обяснява... на Кличко!?!?! А, на теб няма ли кой да ти обясни колко много си прост, та да спреш да цапаш коментарите с простотията си.

Ами.. основно понеже не му е работа да се обяснява на някакъв бияч. Много тъп коментар, приятелю.

Оперирани от чувство за хумор....

ГЛУПАВ ЧОВЕК МОЖЕ САМО ГЛУПОСТ ДА НАПИШЕ. АМИ ТИ ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ НАПРИМЕР В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ НА ВИСОК ГЛАС ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ТАМ ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ. УКРАИНСКАТА НАЦИЯ Е ФАЛШИВА, КОЛКОТО И МАКЕДОНСКАТА.

Македонската е по-фалшива.

Да му се чуди човек...такива украйнки има че на Господ да му стане, а той се хванал с неква американка дето е 1.50 на столче с дигнати ръце!

Victoria

Сигурно миньонката знае повече хватки от украинките :) И ги прилага енергично, редовно, с мерак и кеф. Тва в кръга на шегата де. А иначе - от никъде не следва че човек трябва да се жени за същата националност. Нито за Кличко, нито за Кубрат (кой знае защо ;-) намесен в коментарите)

Не бе подмазва се на големият брат,на американците.Нали те го направиха важна клечка.

ЦРУ бате...ЦРУ. Тоя си продаде г... !

Що Кобрата не потренила малко с американката?!

ами да се ожени сега за всеки случаи

Пулев да не подценява ситуацията ! Ако съдийте не се насерат мача ще е мазало и ще се помни дълго време, а Кубрат ще стане световно известен както никога до сега дории да загуби!

Като няма хляб, да има зрелища!

Защото знае, че след битката, ще бъде яко подут, а и може да не му става.

Като му падне нивото на тестостерона след сватбата, ще го бием по-лесно. А сега сериозно: Курат ще победи, защото мачът е на 6ти септември, национален празник на България, а по-голям патриот от него няма! Той ще се бие з България, и затова всички трябва да го подкрепяме!

Хващай си багажчето и изцепвай за дупчицата от която изпълзя родоизменнико мръсен !

Да си просветен колко да си просветен, щом можеш да родиш тая глупост.

Просветен е като задника му :)

Имам чувството, че този тип ще бие Пулев - макар и с малко.

Може би да, а може би не! Кличко прилича на акромегал в лицето или по-скоро на годзила. Мнооого грозен

На мен лично не ми прилича на годзила, а на по-интелигентен от повечето боксъорчета .

Зарежи мутрата - човекът е боксьор, те не са от най-красивите, ами гледай какво тяло има този великан! Все едно де, ще ми се Пулев да го размаже, да го прати в заслужена почивка, че да има време да обръща внимание на Кличко - младши. Изпитвам органично отвращение към политиците, затова ...

Той щото па нашия е Брад Пит..Както и да е, ако искаш да видиш истински симпатяга-боксьор, напиши в гугъл Nikolai Valuev....

Бърза да вдигне свадба, че след мача с Кобрата никой няма да го иска :) :) :)

Еее, значи на мача ще е снощен и така ще му падне гарда срещу Пулев.

На тази снимка Кличко седнал ли е ? Ако е така, като се изправи докъде ли ще му стигне влюбената актрисата ?

точно докъдето трябва за да не се навежда.

сега разбрах защо се ухилил - решил е да става от стола

Тия пък измислените какъв ден празнуват.

Тоя пък защо се жени като Кобрата ще го утрепе в началото на септември?

пак зацикли. Tака е като не си пиеш хапчетата.

Ами преди мача ще е , много ясно. Няма да иде на сватбата като мусака в главата.

Гледа човекът да се ожени като шампион, че след мача, не е сигурна работата...

Супер двойка са! Влад не прилича на прост боксьор, както повечето.