Очаква ни соц ”VIP Brother”

Новият сезон на "VIP Brother" ще отбележи годишнината на книгата “1984” на Оруел и 70 години от 9-ти септември 1944 г.

Обратно в новината

Коментари - Очаква ни соц ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната простотия с която ще запълват екранно време.Не ни ли стига простотията и простащината в ежедневието ни,та да трябва да го гледаме и от екрана?

смЕх! смЕх! смЕх! голЕм смЕх!

Кой нормален човек гледа подобни простотии?

Да, трябва да има глупости за масите. Мозъците трябва да се изглаждат. Сега ще покажем "абсурдите" на социализма. Днешните абсурди обаче не трябва да се споменават. Отврат.

Припомнете си вилите на соц.номенклатурата и погледнете на днешните депутати, министри и т.н. Не говоря за бизнесмените, а за тези, които са на бюджетната софра.

Бай Тошо си е скромен човек в сравнение с демУкратите. Аз лично не понасям комуняги, но не мога да отрека, че са по-малкото зло.

не знам но мозъка на хора като теб е изгладен от самото им раждане, за да можете по-лесно да влиза в консервените кутии, които имате за глави.

Идеята - сама по себе си - никак не е лоша, ама като си помислим за изпълнението... Най-вероятно ще е поредна драма, за създателите си... А ако поне трима уважавани от мен хора преценят, че си заслужава да бъде гледан - скептично бих почнал от петия епизод...

ще гледаш, малкият, защото не изстрадал ужасите на този геноцит на БКП върху 6 000 000 души!

Това предаване не само ще продължи да възпитава във новите модерни ценности на алкохолизъм, чалготия, аборти, развратничество, родоотстъпничество, хомосексуализъм, травестицизъм и какво ли още не, но и ще се лее помия и ще се ОСМИВА онова време когато да наречеш себе си ЧОВЕК, да обичаш народа си и родината си, да полагаш труд и да градиш, бяха чест. Това е просто върха на опростачването.

в този Биг Брадър бих участвал с удоволствие....жалко , че това време никога няма да се върне... или ...може би някога когато ние ще сме прах

И за кое по-точно от времето съжаляваш??? Това, че сегашното време не е добро, не означава, че онова е било добро! Дядо ми бил враг на народа, защото търгувал с яйца и имал хотел в Монтана! Прадядо ми и един от синовете му - хвърлени в кладенец също като врагове на народа - били са свещеници! Майка ми не искат да я приемат в университета, докато поне трима комунисти не напишат препоръки за нея, защото е дъщеря на враг на народа. Не знам за твоето, на на нашето семейство онова време няма да му липсва!

Е това е върха! Целта на предаването и без това е да опростачва, да въздига участващите във идоли за подражание на младите и публиката, които да бъдат възпитавани във новите модерни ценности на насилие, алкохолизъм, чалготия, родоотстъпничество, развратничество, аборти, хомосексуализъм, травестицизъм и какво ли още не. Сега не само ще постигат това, но ще могат и да леят помия върху социализма (онова време когато да бъдеш ЧОВЕК беше гордост, онова време когато във България постоянно се градеше, онова време когато младите се възпитаваха на чест и труд, онова време когато България, като държава и ред беше повече от добре). Във този си вариант, ще убиват два заека със един куршум. Хем ще се плюе по човещината от социализма, хем ще продължат да насърчават новите "ценности".

Като че ли е по-добре да погледнат към абсурдите на настоящето. Те са доста повече от тези на комунизма. Ама доста хора си затварят очите - честно казано не разбирам по каква причина.

е, ако си бил партиен секретар - сигурно ти е било ОК в социализма. Пропуснал си да питаш останалите хора обаче...

а ти явно живееш в някой от четирите големи града. Пропуснал си да питаш останалите хора обаче дали и те живеят толкова добре...

Не съм била партиен секретар никога. Само обикновен страничен наблюдател. Ти май си от щраусите и не виждаш очевАдни неща. Не си спомням тогава да се търкаляха наркомани и алкохолици по улицата, да се лее разврат от ТВ и т.н.

Въпреки това си остава най-тъпото,смешно и скучно предаване!!f

Aaa, забрави ли мис БГ, Къртицата, кретен търси жена... има доста по-големи пошлотии от ББ за съжаление :)

Катo гледам емблемата на новия брадър, веднага ми се набива мисълта ЦСКА- ВИП BROTHER!!! Това гавра с постиженията на клуба ли прави Тупорев или реклама на Тъпото си реалити за сметка на ЦСКА?

То и недоразумението ЦСКА си е гавра със славната ни някога армия.

Кои точно ни очаква? Може ли да не ме очаква мен? Благодаря. Тресавище на посредствеността. И няма край.

Абе микоф моше да взема участие. Една от мисиите му е да остане трезвен за повече от 2-3 часа!

тая е неизпълнима....

без Станишев няма да е интересно

Станишев не стига, трябва тройка Сергей + Вигенин + Меликов.

По-добър удар по БСП преди изборите едва ли ще има от този брадър.

То пък все едно ще го гледа някой, освен тъпунгерите, които и без това са си електорат на ББ. :)

Онзи брадат селяндур и псевдо-интелектуалец Тупарев пак е избитрил "гениална" идея. Да видим колко мисии пак са откраднали от Big Brother UK.

Brazil (1985) и 1984 (1984) - две задължителни заглавия за почитателите на киното, при условие обаче, че "Планета" не им е любимия ТВ канал. Относно родното ТВ изчадие, съвременните телевизионни приемници имат чудесната функция да пропускат предварително дефинирани канали, използвайте я!

скривате напълно адекватен коментар-реплика на друг коментар, поради какви причини - тъпота?

Още една каруца гюбре...

Kолтуклиева дали ще участва ? Нова тв, която не е на боко, доста прилично се включва в предизборната кампания, дали ще им бъде заплатено ?

Явно сме закъсали твърде много щом трябва да се отклонява вниманието на зрителя с подобни предавания. И това си е чиста гавра с Оруел. Дано поне гледащите предаването не са толкова тъпи,че да пращат есемеси!

Тва предаване трябва да се забрани. простотия страшна..трябва да има музикални творчески формати а не идиотщени за осоктели хора

видяхме ги тия музикални формати, пълни с фалшиво пеещи хора, от които журито се подмокря от кеф и получава оргазъм от ''прекрасните им изпълнения''. абсолютно изчерпани формати за таланти и певци нямат място в бг ефира

Идеята ми харесва.

Ние и така си живеем в соц-образцов дом, да не верваш. Евала че им напраим ако поканат Сталин, ленин, Орджоникидзе, Димитров и Коларов вътре, и за да не са само мъжки - разбира се Долорес Ибарури, Клара Цеткин и Роза Люксембург, че как иначе, немча начин. Те тогаз че ги признаем за предаване и велика телевизя. Аре да беам че ме чека бачкане, ха-ха-ха. Требе петилетка да изпълнеам за три годин.

..ако тия, които правят това предаване, знаеха как се живееше при социализма изчистен от "политика и драматизъм", щяха да вземат по един голям пищов и да се гръмнат!На фона на този "кенеф" в който превърнаха съвременна България, социализмът беше Рай, колкото и да ми плюят и да се пенявят някои. Достатъчно съм живял в тази епоха, за да мога да направя сравнение. Това е горе-долу като онова идиотско предаване за "най-доброто десетилетие" в което се подиграваха с достиженията на 50-те, 60-те или 70-те години. "Журито" се състоеше от .....18 годишни /?!?!/ пубери, които през цялото време се заливаха от смях при анонсиране на легенди като москвич 403 или пък ...касетофон. Както някой тук удачно предложи - защо не направят предаване в което да "бичуват" всички съвременни "язви" ??? защо не направят предаване в което да покажат, че проституцията, хазарта, наркоманията и чалгата са уродливи явления! Телевизията възпитава, особено младите. С една подробност - нашата телевизия не възпитава, а покварява!!!Тя издига и превръща в "герои" представители на утайката на обществото.Затова толкова затънахме.Би трябвало всички тези Вип, Бип, Биг и др....да се забранят, а авторите им да се съдят за системно опростачване на нацията.Или както покойния Хайтов беше тъжно констатирал - за обуначване на цял един народ....

А вие слушате ли чалга и през соца е било спокойно но дали е било свободно ?

....първо - опитайте пак да построите правилно изречението, за да си формулирате ясно мисълта. Второ - свободата е състояние на духа. Ако през "соца" нямаше свободни хора, нямаше да имаме знаменити актьори, певци, поети, писатели и художници. Ако не ги знаете, поразпитайте и научете!Кажете ми, колко българи днес се чувстват "свободни" ?!??

За съжаление някои хора четат и се "образоват" от подобна информация в т.н "авторитетни" сайтове. Според предговора на книгата "1984" е издадена през 1948-49. Моля, редактирайте си съдържанието, правописни грешки срещам непрекъснато, но информиращи и смислови не трябва да стават.

Ама как може да напишете, че книгата "1984" ще отбележи 30-десеттата си годишнина, тази книга е издадена преди два пъти по толкова плюс пет. Не тридесет годишнина ами 65 годишнина. Тя книгата е за 1984 година,ама тази година е била дълечно бъдеще когато е писана книгата. Резил, поне го оправете това, излагация

Ами ти чети внимателно - никъде не е написано "30-годишнина".

Вчера пишеше!

Оправиха го после. Първо точно така пишеше, че книгата ще отбележи тридесетата си годишнина.

На Нико Тупарев пак му е свършило "белото" за шмъркане. Требва да посъбере кинти от идиотите за да си попълни запасите.

На мене повече ми харесва първообразът в лицето на Декамерон. Забавни историйки, разказвани от събралите се в една виличка участници в тогавашното шоу. Шест-седемстотин години вече и все си е актуална.

Някой губи ли си времето с такива полезни и високо образователни предавания?

.. "социализма, "изчистен от политика и драматизъм и вкаран в машината на абсурда и забавлението, наречена VIP Brother."" Нашенски "Вип-арт", където излагат гумени лайна като произведения на изкуството..

Харесвам US-варианта, но българския е пълна изгъзица. Кво им давате хонорари на тия търтеи. Пуснете ги вътре без заплащане, обявете им награда 1 млн. лева и ги оставете да се избият. Всичко друго са PR манипулации...

Точно усарският вариант е в пъти по- малоумен от нашия : ))))

Тридесетата годишнина на книгата "1984"?! Майко, колко сте прости! Може би щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко.

Еми някой полуфабрикат на Софийския университет го е писал това - влзъл с тройка и излязъл "журналист". Книгата е от 1948-ма, между другото ;)

Всъщност от 49-та,ама едва ли има голямо значение пред тъпотията която се анонсира официално. Не ми се мисли какво ще отговарят "ВИП-те" като ги питат за читателско мнение...Смях!

Все си мислех , че тия утрепаняци са стигнали дъното на простотията , лошия вкус и пошлоста .... Явно съм се излъгал : ))))) Сигурен съм , че " зрителите " им са по малко от екипа . Със здраве : )))))

Ми честно стига с това ДС.Как не направите един ВИП Брадър за това как "братските "нам служби като МИ 5 ,МОСАД И ЦРУ на територията на уж суверенна държава си разиграват коня и българите не смеят да шукнат.КАК не направите едно ВИП БРАдър за концесиите,бъркащите в кофите,ипотеките за дом за 35 години,за проституцията,корупцията,гей обществата,липсата на брак и изоставените и абортирани деца,за реална България.И скъпи по -добре наше ДС,отколкото чуждо ДС.

И отнооооово нашите гости в студиото са Катето Евро, Марта Вачкова, Андрей Слабаков, Халваджян, Милен Цветков.....

Пошло до козирката! Не стига, че са събрали две извънредно мерзки неща на едно място - брадъра и 9-ти септември, ами и са натопили в тази помия и една гениална книга. Пфу, че гнусни хора!

За "Образцов дом" ли, на В.Щерева?

Само където романа на Оруел все повече започва да прилича на САЩ а не на Комунизма ако сме честни,на тях до такава степен им се развиха кучетата,прасетата и фермата,че другите животни си останаха просто роби и длъжници,че романа му сега изглежда като сапунка сериозно.

Посоката на мисълта ти е правилна, но ми се струва че бъркаш двете гениални произведения на Оруел: "1984" и "Фермата".

Гаранция

Очаква ни соц VIP Brother с до болка познатите БГ ВИП Лайна...

Аз пък що си мисля, че книгата 1984 на Оруел е доста по-възрастна от 30 години.

Така е, ама явно на тия не им пука :)

книгата е писана 1948 Oриел обруща годините и предвижда какво ще стане с комунизма

И сто Вип брадъра да пуснат, ми е все тая. Такива простотии не гледам.

Пак ли Вип, бе? Че то останаха ли истински ВИП-ове в Бълхария??? Бас ловя, че пак ще вкарат някакви измислени 'звездички', които я са се показали веднъж по тв-то, я не, и вече ги набедили за известни.

Едва ли еправописна грешка...Явно си бълха.

А ти явно не си си показвал носа в чужбина, за да разбереш като се върнеш, че тук си е баш БълХария... кочинка... ;] и изобщо е смешно да се говори за випове и звезди... Ама това е друга тема...

И да пуснете един с тояга и да му викате после - дик брадър

То и сега много бачкат за ДС так че няма да има изненади в поредния "ЪП БРАДЪР"

ЩО НЕ СИ .........МАЙКАТА?

Най-смисления коментар по темата - кратко, ясно и точно!

Умиране има, отърване от тая глупост няма. На английски има една чудна дума "brainwashing", та тази простотия, наречена риалити, е точно това - промиване на мозъка, направо полиране.

Ми не го гледай - някой да те кара да го гледаш? Като не ти харесва - гледай си сапунките и не се изказвай.

Всеки може да се пише каквото иска...

Не гледам предавания, провокиращи масово затъпяване, в т.ч. и сапунки. Пробвай още веднъж. :)

Е те точно тези, дето гледат сапунки, те гледат и брадъра!

И на български го имаме този израз "промиване на мозъка"!