Крисия представя България на детската Евровизия

Десетгодишната Крисия Тодорова от Разград ще представя България на финала на Детската Евровизия 2014, който ще се проведе на 15 ноември в Малта.

Обратно в новината

Коментари - Крисия представя България на детската Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеещо,лъчезерно,можещо и слънчево дете! Успех ,малка Крисия!

Kатегорично против съм да се използват невръстни децa. Bредно е за децата и не е етично към тях. изобщо цялата тази история със Cлави, мъжете до него и децата ми е някак си противна.

са всички лошояди - шахъни, всичко е плячка. Няма прошка!

Чалгизацията на нацията започна от слави.Мразя го и не гледам неговото шоу.

Направо му накриви шапката на Слави.

Ами квото и да Ви обяснява Слави става дума за пари и лошото е, че се използват деца с комерсиална цел!А детето няма да получи нищо от цялата работа просто ще бъде използвано!А що се отнася до това какво са подготвили няма да е нещо кой знае какво защото те толкова си могат, набедени продуценти музиканти и прочие!Представянето ще е като Слави и Софи Маринова!

но Трифонов заплашва че песента нямало да е като ДЕТСКА. Е браво! Не си спомням български композиции и певци да са спечелвали нещо от този мащаб. Може би и затова че не съобразяват с европейското общество. Вечното излагане - и всеки знае по добре от другият!

Кое не е верно? Аман от умни леваци и националисти /имаш ли малки мустачки?/!

Самата Вяра Анкова се обадила на Славчо да му даде певица хихи това някой вярва ли го? Опряла до него, свършили се пеещите вярно деца. Тоя съвсем си е повярвал

Лош избор. Пее фалшиво и маниерничи много това прави лошо впечатление. Ако има глухи в Бг, на този конкурс сигурно ще са с по-добър слух.Болни амбиции на Славчо и на родителите на това дете. Нищо няма да спечели.

Странно. Големи хора завиждат на деца. Явно тези големи хора са имали трудно детство. Станали са комплексарчета,

Не, имали са нормално детство без изцепки като тази тука.

Чета новината радвам се , чета писанията и се разочаровам. Що за нация сме , ама ,винаги намираме кусура на някои а кои сме ние. Защо не се радваме , едно дете има талант , дадени са му възможности , добре че има форуми за това . Защо не го подкрепяме ,да трудно е , няма лесни неща , но един талант следва да се развива . Даден е шанс за това . Оставете тази категоризация , нямаме право българи да правим това на нашите деца - нека се гордеем като българи с таланта на един от нас , нека дадем стимул на едно дете да се доказва , какво по хубаво от това .Често един от нас реализирал се в чужбина с гордост казвате българин е , защо таланта се цени в чужбина на българите а в България - ние сме бедни , жалки душички, не умеем да ценим, да се радваме . жалка история. Форумите с участие на деца доказаха колко таланти имаме - ако тези деца желаят имат поле за развитие , има школи , има институти които могат да ги поемат та те са бъдещите им студенти .

Не се радваме,защото сме завистлива,кретенска нация.

Всичко би било прекрасно, ако наистина е талант. Но не би, налага ни се да се подаваме на масова истерия от увлечените по фръцливото поведение на малка сладурана, която обаче съвсем не е добра певица...

Аре намали малко,не е нужно да задълбаваме каква нация сме били,каква не сме били под всяка статия за тая Крисия или спонсора й Киро Парахода от Лудогорец.Всеки си има вкус,не е задължително да харесваш Шоуто на Слави или Крисия,има много готини деца на тази възраст из цяла България,ама нямат чичко паричко за спонсор,а и не е нужно да ги разракват като панаирджийски мечки на по 10 годинки за да са звезди или да избиват комлекси на родителите.

Не е нужно емигранти да ни поучават кое е българско,кое не,да сме обединени,да се подкрепяме...В чужбина българина бяга от българи,нали мацко,що не се подкрепяте,защо няма български квартали,защо децата ти се казват Стивън,Джей Ди,Бенджи,нали сте големи българи,защо не сте тук,да оправим заедно България...аре нема нужда.

Човек като живее в чужбина и си кръсти децата с не български имена има основание за това.Какво ще ми кажеш ти за родените и живеещи в България:Патрик,Мери Ан,Никол и целият чалга списък?

аз смятам, че не е детето виновно / с маниери за възрастен и държане на ЛОЛИТА/ Виновни са тези които го правят на такъва - то си е дете и не може да се наложи. А сигурно че ако е арогантна, то така е възпитана. Дано да не го развалят, защото не само парите които родителите прибират са най важните, а музикалното му образование при професионалисти. но на мен ми е все едно.

Това , че пее малко фалшиво , не пречи на дългия селски тарикат да си прави реклама на все по- негледаемото му ,,шоу" .

Така е, но всички примират просто защото е дете.

Все по-негледаемото шоу, което стои на екран от 14 години. Кажи едно друго, което се е задържало на половината време.

Това дете пее фалшиво, не знам кой и защо го лансира, успех!

Така са решили, така да бъде. Ще я подкрепим. Въпреки че за мен изобщо не може и да мечтае да се доближи до нивото на Тереза - и като поведение, и като пеене.

Ех, най-сетне уцели формата. Точно за Евровизия си е Крисия.

Като гледам колко плюса имате на коментара, не са разбрали иронията...:)

aman ot taq krisiq.

сега ше проличи кой кой е...сладураната ни има големи шансове...дано и от екипа на слави са направили нещо добро......

Ма как не, чалга песничка, да и легне екстра...

Горкото дете! То няма детство .Майка съм на 9 годишно момиче , което пее в престижен хор и си представям за какво става въпрос! Пожелавам му успех! И все пак - децата трябва да си останат деца и да имат щастливо детство .Ние големите нямаме право да им го отнемаме!

Амбициозни родители... като Вас...

Де да беше така, моето пее с кеф , ама на мен ми идва в повече воденето и организацията ... Важно е детето да харесва това, което прави . Всичко друго си идва на място с времето.

Как я избраха точно нея?

с допитване,теб не те ли питаха?

Дано поне на детската евровизия не се допускат травестаци, че нашето момиче няма шанс...

"На детски фестивал , нямало да пее детска песен". А каква чалга ли? Детето не е виновно - прави каквото му казват , да изпее МЕСЕЧИНА ли?

и то при Слави! Пуснете я наистина в ЕВРОПА, при Слави б той ще я научи да пее.

Безсмислено участие, с такава песен. Някой сеща ли се за свястна песен на Трифонов и кукумицини?

Не ми харесва маниерниченето й, прекалено преиграва като пее, прави се на голяма. Това не ми допада. Защо просто не бъде естествена?! Другото момиченце, което се изявява при трифонов ми харесва далеч повече. Лично мнение. Дано сега го публикувате.

Мисля, че бъркате двете деца. Точно другото дете беше това с маниерниченето. Крисия беше естествената с детското пеене. Впрочем много красиво и талантливо дете. Като се усмихва и чак очите и се смеят. Слънце!

аман от истерии ... пожелавам и успех, но едва ли ... Крисия е лъчезарно и усмихнато дете, но за съжаление много много далеч от истинското пеене. Не съм ченоглед въведете в YouTube bianca ryan america's got talent и ще видите с какво точно ще трябва да се бори

Bianca Ryan е на 20 години- родена е 1994год. Крисия е на 9-10 години. На Крисия успех на детската Евровизия и не само !

изпълението на Бианка е на 11 годишно дете

когато се прочу и тя беше на 10 години а Кони на 6 години. Опасни сте!

Това, че живеете в чужбина нищо не означава, кой знае къде миете чинии и кенефи. Изобщо не означава, че разбирате от музика и гласови възможности. И наистина сте бедна душица. Детето е страхотно, чаровно и можещо, самороден талант. С вашата подкрепа или не, това дете ще се реализира, защото има талант и упоритост. Пък Вие си плямпайте глупости. Няма никакво значение.

Глупавата ви идея с миенето на чинии само показва колко ви е ограничено мисленето. Вече не сме в 80-те, нали осъзнавате. Хайде със здраве и много моля без повече реплики.

Ще стане фолк певица, от сега е с маниерите и чупките. Жалко.

ги миеш! Или си по добро? Не вярвам

Трябваше да бъде Симона.

Тя е антипатична!

Сладко момиченце , успех ще е и самото и участие. Двамата с г-н Андреев са готини дечица.

Много слънчево и талантливо дете. Най-искрени пожелания за успех!!!!

Много е красива и харизматична, прекрасно дете е, но в пеенето и има фалш.

Как може да кажеш такоа нещо! На тея години детето пее толкова вярно и с толкова обиграно, дето едва половината от успелите бг певци могат

Разбира се, че е фалшива и хич не е уникална, може би за хората по селата, които допринесоха за тая истерия. За съжаление няма шанс на международно ниво...Никога ли не сте гледали конкурси на чужди телевизии, да видите какво значи наистина талантливи деца...

Нямам нищо против детето, казах много е харизматично, но на такъв конкурс трябва да пее абсолютно вярно. Аз лично смятам, че пее малко фалшиво и това ще и изиграе лоша шега на този конкурс. Дай боже да успее!

Edin, какво значи на "тея години", това по разградски ли е?

голяма сладурана и много талантлива, успех

Само стилистите / роднините/ да не я облекат и гримират като 20 годишна .

Това прекрасно дете има талант от Господа , незаучени такт и поведение , които респектират ! Естествено ще оценим всичко това , чак , когато другите страни го забележат ! Желаем ти УСПЕХ , който несъмнено си заслужила !