Мик Джагър намира утеха във внуците си

Фронтменът на легендарната британска група Ролинг стоун намира утеха в най-новите попълнения в семейството си след смъртта на дългогодишната му партньорка.

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър намира утеха във внуците си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма значение как се казва групата дали стоуn или стоунс важното ние и бг на кой камък сме а дядото мик на 71 г нормало да намира утехата у внуците си просто не му оставя друго особено ако с неговата хидравлика вече не може дигне самолета

Дедо ти Мик да забива китарата и да си гледа домочадието. Ако беше седял женен за Джерри - красавица и прекрасна майка - сега нямаше да страда. Просто не трябваше да подскача от жена на жена, а да си запази семейството

Редактор: Адриана Пейчева - ех, че прост народ!!!

Мик Джагър намира удоволетворение във вниците, а също така в бялото, кафявото и зеленият медец! Изобщо всичко коз и ре-контра!

О, ужас! Като знам такива като него как обичат да се утешават, направо ми става зле само като си помисля ... Горките деца!

Браво, че е станал прадядо. Само да вметна обаче, че Езра е мъжко име...

Да са живи и здрави и децата и легендарния Мик Джагър, поклон пред таланта и творчеството му както и останалите членове на Rolling Stones.

Няма група Ролинг стоун!Rolling stone e списание за музика. Групата с Мик е Rolling StoneS- Търкалящи се камъни- стоунс!

Ролинг стоун е известно списание, може ли да не знаете името на "легендарната" група.

Легендарната група се казва Ролинг Стоунс, не стоун

Не се хаби пич.Няма да успееш!България се пързаля.Питай за имена от попфолка.