Орландо Блум флиртува с Нина Добрев

Орландо Блум бил забелязан да флиртува с актрисата от български произход Нина Добрев, съобщават от Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Орландо Блум флиртува с Нина Добрев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли време вече да оставят това безлично момиче намира да си живее живота.

Абе май, май ще иска да я боцне.

Е този не ходи ли по левия тротоар?

Ако не сте се срещали там-значи не ходи.

И какво станало на левия тротоар, я си признайте!

Догодина очакваме нов хибрид - елфи с дълги зъбки...

в леглото всички са равни!

това как някой ще се кръсти си е лично негова работа. Човек има правото да си смени името както поиска, поне в свободния свят.

Че къде има свободен свят в днешно време?!?

Свободата е преди всичко състояние на духа. За да бъдем свободни хора, важно е да се научим да уважаваме и свободата на другите около нас. Включително по отношение избора на името.

Victoria

"Двамата били забелязани да си говорят на ухо, докато Блум пиел текила" Тоя е голям простак. Един възпитан човек не пипа чашата когато прелестно създание му шепне на ушенце.

ами явно не я мисли за прелестна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

явно много си закъсал ако това обикновено и незабележимо момиче е "прелестно съзндание", не казвам грозна или лоша, просто супер обикновена

niama li da si koregira tunkite ustni veche?

Ако беше в България, щеше сигурно, ама там не се харесват красавици по калъп, като тук, още по-малко с вид на надуваеми кукли.

Еех, де да можеше и акъла да си корИгираш:))

Доколкото разбирам, забавлявали са се една вечер заедно, не мисля, че е достатъчен знак за флирт?

Като се отчете часовата разлика, точно сега в Сан Диего, Орландо боцка Нина.

Аз харесвам Нина, но неразбирам каква новина е това с кого се чука !!!!!!

с мика стоичкофф ?

офффф , фук оффф

Някой може ли само да ми обясни що така адски дразнещо я пишат в мъжки род винаги? Вбесява ме направо, ужасно е!!!

Те си я пишат правилно, защото тя сама така се е писала. А че в Източна Европа, като го чуеш и си мислиш за някой траверс - напълно си прав.

Бе те може да флиртуват, но важното е да не се стига до нежелана интимност.

Ей....ще се удавите в собствената си злоба..........ебаси простото племе сте

Браво на момичето, супер свежа и красива. Отдавам многото негативни коментари по нейн адрес на това, че 90% от бугарите са неуспяли в професията си, както и, че повечето живеят с 200 лв., а и да не забравяме, че повечето коментари са от супер простата провинция на България

Хайде марш при момичето, какво правиш тук?!

ти да не си от факултето , кумлука или максуда бе брат'чет?? бахти циганката на снимката че се и пристисква

Добре, че писа - много точно демонстрираш точно какъв "контингент" се има предвид в коментара на "1".

Бе като ти гледам правописа и пунктуацията разбирам, че си от елитарните части на столично предградие, ама софиянец, бате!

Браво! Усетил се! Аз от кога флиртувам с нея....

тва определено е много важна новина

Абсолютно! Хората се чудят как да оцелят в тази държавица, те ги занимават с милионерите къде ходят и т.н. Хайде стига вече!

Първо, не си длъжен да четеш новината, второ - какво искаш да пишат: "Баба Гена изкарва 200лв. на месец". Такава новина по-добре ли ти влияе?

така се прави кариера в холивуд, трябва ги минеш всичките, а ако не българка и рускиня, кой друг би бил най-добър в такава задача.

Глупости сещам се за поне 2 американски миски участвали в платени порнофилми в близката 1 година.

На кого му пука за тая жена?

Явно на теб - отвори новината, че и коментар написа:)

Положителна новина... Браво, това е успяло Българско момиче!!! Естествено, че ще флиртува... млада е, красива е... и Орландо е симпатичен. По-долу /в коментарите/ прочетох, че има и отрицателни отзиви за Нина!? Как, не Вие е срам!!! Тя, винаги и навсякъде е казвала, че е българка.

Какво й е хубавото? Уж успешно момиче, а флиртува с доста по-възрастен от нея мъж, при това наскоро разведен и с дете. Ако беше твоята дъщеря, дали пак щеше да мислиш по същия начин?

"Какво й е хубавото?" - отговарям ти: - погледни й снимките... За разликата в годините - не си Господ, за да кажеш кой и на колко год. да се влюбва!

Бе, градски! К`ва да се пише руга- "Булгартабак" и толкоз!

...не ме интересува личния и живот.нищо не съм гледал с нея.коментирам тук само едно нещо, което е масово за "българи" в чужбина - Защо "Добрев", а не Добрева??? защо името трябва да е угодно на англо-саксонците и да звучи "по-така" , защо се дистанцират от българските си корени?

Защото така са си решили, това си е техен личен избор и не е повод който и да било да ги съди. Също така, това въобще не значи, че са се отказали от българските си корени. Щеше да знаеш това, ако поне малко се интересуваше от Нина. Но да се биеш в гърдите, че си нямаш и идея за личния и живот, и в същото време да се изказваш "компетентно" по такива лични въпроси, не е много добра идея.

бъркаш нещата и се изказваш неподготвен/а. Името представя човека и е публично, то не е част от личния /интимния живот. И когато това е превзето изкривена българска фамилия, някак си не върви Нина Добрефф да ми парадира с българските си корени.Докато личния живот е нещо което няма как да знам и не искам да се ровя. Просто чувам как се казва и коментирам.Имам това право, дори нищо да не знам за нея. Ако се чувстваше наистина българка, щеше гордо да носи името ДобреВА! Какво да ти обяснявам - предполагам, че си от тези, които изразяват възхищение и радост типично по "български" - с "уау" : )....

О,йе. Тоя я прегърнал и танцували! Страхотно, фантастично, феноменално, невероятно, изключително вълнуващо.

Убавци са и двамата.Да се вземат.Само не мога да разбера, кой е тоя запознат източник, дето ги следи нощем по заведенията и после снася инфото на ДИР-а.Интересно ми е.

Пишете само за СУПЕР ЗВЕЗДАТА ДОБРЕФФ, какво ни занимавате и правите реклама на такива световно неизвестни хора като Орландо Блум. Той сигурно ви плаща за това, нали.

тия направо избиват рибата с безсмислени статии и простотии :) толкова е трагично нивото че направо е смешно

...и ти веднага реши да допринесеш за нивото, като тутакси отвориш статията и напишеш особено "смислен" коментар.

Вчера четох, че Нина има връзка с Бен Макензи. Последно с кой?

с КОГО !!!!

Хелоу "професоре", не знаех, че вече предвождате Нациграмар полис?

Мурдаре, езикът се променя, ако не знаеш. Това, че преди 60 години, когато ти си бил в първи клас така сте го учили, не означава, че няколко десетилетия по-късно няма промяна. Явно само в закостенелите дървенофилософски глави нещата никога не се променят.

Претенциите за компетентност по правопис и граматика големи, на практика не показвате защо. Обяснете ми, къде в българският език, а и не само граматиката позволява поставяне на четири удивителни, освен в псевдо-компетентното ви въображение, колега?

Benjamin McKenzie Schenkkan - Бенджамин Маккензи е роден на 12 септември 1978. Той е американски актьор, като е най-известен в ролята на Райън Атуд от телевизионния сериал Ориндж Каунти - O.C.

Ей, като вземете да се правите на много знаещи всички.Това е форум под новини за жълти клюки, а не изпит по граматика.По-важно е какво е написал/а в коментара, а не няк'ви правописни грешки.Явно няма с кой да се заяждате, щото вкъщи ви командорят и си изливате яда по форумите.Потребителят си е написал готин коментар, другото си е мъжка комплексарщина.

Интересно нещо е булевардната психология. Някой напише 2 думи в някакъв форум и хоп - получава безплатен психоанализ и достоверна информация за това кой го командва вкъщи, разбира се от вещи психолози.

не с КОЙ, а с КОИ

София е прав. Какво ни интересува с кого флиртува някой си?? И въобше, някой интересува ли се от Нина Добрев?? Съмнявам се.

Пенчо, голямо четене и писане за човек, който не се интересува:))

Младите се интересуваме. На мен ми е една от любимите актриси от твсериалите, които ти явно не си гледал. Като не те интересува, защо четеш, че и коментираш?

просто не знам как си ги измисляте тези "новини" Нина Добрев е приятелка с Орландо Блуум и Миранда Кер откакто бяха семейство Това че са пили заедно, не значи че са флиртували

Приятелка е най-вече с колегата си - актьор, който вече е разведен ;)

Може Орландо да я опуши дори.