”Объркани котки” се обявяват срещу феминизма

В интернет се появи серия от смешни снимки на общността "Объркани котки срещу феминизма".

Обратно в новината

Коментари - ”Объркани котки” се обявяват срещу феминизма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мисля, че в днешно време семейството няма достатъчно ценности, живеем в динамичен, материален свят, който налага миграция, също и жената трябва да работи. нещата се променят. едно време е било едно, сега е друго. ако зависи от мен хич не бих работила, направо съм си за пенсия вече ама няма начин. искам да имам 3-4 деца и с това да се занимавам, но как да стане?

Бе що не съм чул, феминистките да се обявяват против разделянето на спорта на мъжки и женски, та дори и в шахмата?! Дефакто признават разликите между мъжете и жените във физическо и интелектуално отношение, но се обявяват за равенство, само когато им изнася!!! Не, мерси, антифеминизъм тогава!!!

си признавам, че когато мъжът ми ми даде пари да си харча, ми е най-сладко. По-сладко е от заплатата ми, да му се не види...

Не ви ща феминизма! Не ща да бачкам за 300 лв на месец! Искам мъжлето да ме храни и обезпечава, а аз искам да работя ...над себе си./не е ирония/.

Крайно време да се появи някаква форма на анти-феминизма. Едва ли някой ще отрече, че феминистките организации са доста крайни .. и насаждат излишна омраза. Малко ирония в случая не е излишна! Знаейки обаче що са същества са тези, към които е насочена, едва ли ще бъде оценена. пс: съвремения свят е доста щадящ към тези, които се чувстват дискриминирани (да се чувстват дискриминиран и да си дискриминиран са две различни неща) и жените не правят изключение. Законите срещу дискриминацията обаче само настройват различните хора помежду им. Ако се обръщаше повече внимание на религията и на семейството като ценности, едва ли света щеше да изпитва такава остра нужда от мерки срещу омразата.

Харесва ви когато жените са материално зависимо от вас, та можете да правите с тях каквото искате, нали? Затова сте против феминизма. Една самостоятелна жена не би ви търпяла номерата, би ви теглила шута когато й писнете, не би искала разрешението ви какво да купи, къде да отиде и с кого да дружи. За това ви е страх, че ще изгубите контрола, не за нещо друго.