Шнола за коса работи като швейцарско ножче

Фирмата "Мънки бизнес" пусна на пазара дамска шнола за коса, която изпълнява функциите на швейцарско ножче.

Обратно в новината

Коментари - Шнола за коса работи като швейцарско ножче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мaлчете ...или ще ви зашноля всичките..... ;)

Добро средство за самоотбрана. Обаче могат да разработят и различни варианти - шнола с флаконче с парализиращ спрей, шнола с огнестрелна микроцев с малокалибрени патрони... всякакви други миниатюрни хладни оръжия както някой правилно отбеляза са познати още на японските нинджи от дълбока древност. И могат да се крият в косата като шноли - и мъжете както жените са носили дълги коси.

Е, тва е стара идея. Има един филм с Жан Рено - "Империята на вълците". Та в него мацето накрая разпра гърлото на шефа си с такава шнола.

Сваля си шнолата от мазната,мръсна, немита коса ( защото такива инструменти се правят обикновено за полеви условия и тя не си е мила косата 1 месец), обелва ви ябълка и ви подава резенче , набучено на ножа! Добътр апетит! Има всякакви свине, способни да ядат в кочината и да чакат с нетърпение да продават шнолата и у нас!

Предвидено е за спешни случаи, а не за префърцунени барбита.

Ми значи като е толкова спешен случая може да загризеш ябълката без да я белиш и режеш. По хигенично ми се вижда отколкото да режеш с нещо дето ти е стояло в косата.

само крилца и липсват...за пълна защита

Страхотно, дано се появи по-скоро на нашия пазар.Браво на изобретателя.Ега ти кефа.

Колко и плащат?

Абсолютно безполезно изобретение!Да беше сложил сгъваем в...атор,щеше да е ОК!

Предполагам, че "в...атор", означава "вентилатор", което би било много удобно за тия жеги. Пък и дир няма да го цензурира.

Липсва й часовник и USB порт.

му името на изобретателя, аз ли да ви уча

И с това жените на нинджи ли ще се правят?

На тази шнола и липсва само аптечка, пожарогасител, ключ за гуми и светлоотразителен триъгълник! Ако ги имаше, щях веднага да я купя на жена ми!

Ха ха, разсмя ме .. :)

Да то е адски хигиенично да си режеш с шнолата дето ти е в косата ябълки и каквато и да е храна. Пък и е опасно. Това могат да сложат в някоя класация за безполезни неща. Нито за фиба става защото е опасно нито за ножче защото е гнусно.

щом успешно режеш ябълка, няма ли да можеш да си срежеш и косата така? Пък ако забравиш и си легнеш с такава "шнола" ...

Даже това непотребно нещо би трябвало да няма разрешение за употреба. Наистина изглежда опасно. Ако забравиш и легнеш с него. Или ако прокараш ръка в косата и се нарежеш. Отгоре на всичко косата и често да се мие си се замърсява бързо, не ми се мисли как нещо ще ти е в косата и после с него ще режеш храна.

Бе ти мани, ама аз пътувам със самолет често, ако забравя да я махна, ще ме тикнат я в затвора, я в Гуантанамо. Иди обяснявай, че е грешка, а не е с умисъл.

а и да наръгат някого, също...:))

Само трябва да внимава ако си отметне косата да не загуби някой пръст.. иначе е полезно, ще може по цял ден да си завива гайки и болтове, така де, когато не разрязва ябълки. Неща, които жените не спират да правят по цял ден. Очевидно..

Размери 6 /2,4 / 1,2 сантиметра. Това означава ли, че шнолата е дебела 1,2 см?

е най-малкия въможен размер, изхождайки от поста. Да не искаш да е 6 см :)))

Голямо изобретение, няма що. Грозна фиба за 9 долара. Китайчетата ще пуснат 5 за долар.

даже за 3 с включена доставка :D

За да стане пълноценен инструмент трябва попма за гуми на тирове, уред за обеззаразяване на ядрени реактори, таблица с четиризначни логаритми и възможността да замества маджун за уплатняване на прозорци.

Сигурно се работи по въпроса :)

Баси джаджата.Решиш да погалиш жена си по главата и току виж си се порязал.

За това никакво галене по главата, само по други места, където със сигурност няма подобни рискове.

Кой знае, кой знае....