Бълок вдигна щуро парти за 50-ия си рожден ден

Сандра Бълок, която навърши 50 години през уикенда, е вдигнала щур женски купон в Уайоминг.

Обратно в новината

Коментари - Бълок вдигна щуро парти за 50-ия си рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави ми впечатление, че в последно време има и много българки, които се поддържат и не можеш да им дадеш годините. Имам колежка на 54 години, не изглежда повече от 35-38 г. Жена съм и го признавам.При това без операци и т.н. Повече движение, без излишни килограми и с усмивка на лицето всяка дама изглежда по-млада. Майка ми е на 63 г., също изглежда на не повече от 50 г. Бъркат я за майка на 15-годишния ми син! Слаба, пъргава жена.Може и да е до ген, не знам.

Разбира се, че е до ген! И не виждам с какво тези жени, надарени от природата, трябва да се наричат" горди"? "Горди " ли са всички ези миски, плейметки с техните прекрасни тела и малко ум в главата? А пък изразът " все повече българки се поддържат" избива рибата. Защото американките не се поддържат, за да са "горди" американки.

Освен ген е и начин на живот!Пробвай да ядеш и пиеш на корем, да пушиш и нещо по силничко и виж резултата!

Ми те миските не са естествено горди... Шегата настрана - хубаво е, че наслагваното убеждение, че след 40 г. жената е стара почва да се пропуква. Американките - ясно! Дебели крави!

Cyce

Ей това е духът, не годините а това как се чувстваш има значение. Ако си повярваш, че на 50 си вече "баба", ставаш баба, а тия мацки и на 50 са си мацки - респект!

дя-до

Мацки на картинка. Фотошопирана. Пипни и циците, виж й шията на светло и ще видиш колко е мацка.

Cyce

За духа говоря дя-до, не за месото :DDD

Разбира се, че е мацка! И няма нужда да я пипаш, не е за тебе! То се вижда излъчването, младостта не се измерва с цици, кожа и бръчки! Ама сигурно си някой голобрад кретен с нищожен житейски опит, че 50-годишните му се виждат стари. Да си пипал една-две разгонени тийнейджърки, кво ли разбираш от жени!

Дрън-дрън - духът! Като те гледат на улицата как ти виждат духа? Освен ако не започнеш да го демонстрираш - тогава ще те вземат за луда.

Cyce

Духът си личи и на 5 и на 25 и на 50. То от там идва и "сдухан" и това също си личи на пръв поглед. ;)

Сандра Бълок ми харесва и като актриса и като жена.Честито!

Ако никога не си виждал жена - да става. Иначе е посредствена актриса лансирана от Холивуд. И е грозна.Много.

Това просто не е истина. Най-многото, което можеш да кажеш е, че не е твой тип или не ти е баш по вкуса, но това, което си казал, просто не е вярно. А, сега се сещам, ти може и да си жена - някои от тях обичат така да приказват за други жени.

А бе критическата няма прошка! Казано е: чукнеш ли 50- увисваш!!......Няма какво да влизаме в подробности за кой пол, за кои анатомии! Съсухрянето е безмилостно- няма ги течностите, физиология- няма какво да влизаме в подробности!...)))

Наистина няма нужда да се навлиза в подробности - човек или обича да говори грозно, или говори умерено и свястно. Ти си от тези с грозните мозъци.

Ще ми е много приятно да я обладая.

какъв е този идиотски жаргон? ЩУР - лелееее, беше ли там че да го знаеш, да го определиш? Пиши весело, необуздано, развилняло се....и пр. ЩУРО........Какво ли не прави човек за пари!

Щур купон с 10 приятелки??? Аз под щур купон си представях нещо доста по-грандиозно особено за 50 годишнината на една от най-известните и съответно добре "осигурени" актриси. Явно хората имат различни разбирания по въпроса.

Нашите жени ако са така на 50 години - уха! :))

Абе то и пари си трябва, за да изглеждаш добре на 50!

Не винаги.

Пресъхнал кладенец! Преставяте ли си какво става, ако иде на среща с някой и си забрави лубрикантите!

е то и твоя няма да е вечен

Нищо не разбираш от жени. Но то си е за твоя сметка.

Слага плюнка и няма грижи. Паранджиите с плюнка и калчища чудеса правят!

Иване, това говори много лошо за теб, ако имаш опит с жени + лубриканти. Една жена и на 100 г. може да се подмокри от страстен, хубав мъж :)

и ето ден след отминаха годините като миг студен животът ти отминал е

Какъв поет сте само :))), а годините летят неусетно, затова човек трябва да се радва на всеки хубав миг пълноценно и да не пропуска добрите възможности, защото в живота рядко има втори дубъл.

Така е, но не е много лесно да се радваш, когато всеки ден си на работа и бачкаш за някви левчета. Малко хора успяват да изкара достатъчно пари, за да се порадват истински на живота.

Поетът се казва Асен Ошанов. Това е песента,,Отминали години,,, но на 50 е рано за нея. Животът е за живите-,, Liife is Live,,-Opus

Гореща, гореща, гореща!

Пише се на български БУЛОК бе научете се най-сетне!!!

Не е дадена пъланата информация за партито! Поводът за купона беше навършването на 50 год. и излизането в пенсия. Присъстваха и други пенсионери от хай-лайфа- Лили Иванова, Васко Кеца, дует Ритон, Филип Киркоров и други. Основна тема на купона- елексири за подмладяване и процедури за разкрасяване ...

А нещо за пъпчиви пубертети-маструбатори нямаше ли?

Не, той сам каза, че е "Присъствал" на партито:) Сигурно е Веско Маринов?

Гроздето е кисело, защото е високо.

Гледай като бастунисваш, да не си претовариш китката.

До чичото и старшината: Да си на 50 г. няма нищо лошо, стига да не се правиш на 20 годишен/а и да не те треса инфантилизъм като на 16 годишен/а! Със здраве и да сте живи още 60-70 години :) А на човека с поговорките: 50 год. грозде и на земята да е- пак няма да го ям, освен ако не под формата на нещо течно и отлежало за пиене :)) П.С. Сложил съм ви и по 1 плюсче на тримата, щото сте намерили време да ми отговаряте!

Ти кога ги навърши 50 те? Говориш като старец с пропусната младост и скован от предразсъдъци манталитет.

Супер си маце, не ти личат годините. В БГ има млади момичета на 20-30 а изглеждат като на 50.

изглеждат даже и над 50 год, но не само в бг, снощи гледах немското предаване "екстремно- красива" - там имаше една 38 год. изглеждаше като на 108, въпреки всичките пластики,които и направиха и естествено новите челюсти, пак изглеждаше като извънземна, но с повечко козметика - а на сандра бълок и желая много здраве и успехи

Ами да дойде супер мацето ти да живее в България като простосмъртна българка, тогава разправяй как изглежда. Айде, стига сте си правили идоли, особено от тази актриса с типичната арогантна ку.венска физиономия...

Ммммм подушвам риба..... Ма щом смяташ, че е така що ти не си в холивуд и не си на нейно място а ? Сандра е страхотна жена.

Hикакво писане! Oбратно в лудницата, немедленно!

Всичко си зависи от човека. Не зависи само от парите. Когато човек има желание да се поддържа и с по-малко пари може да го постигне.

дя-до

Кофтиии! Минеш ли петдесетака...

Що бе, нещо проблем с простата ли имаш?

дя-до

Простата е за простаците. Не всичко се върти около задните отверстия на жените.

и кое му е кофтито?! всичко си е вътре в теб. животът е такъв ,какъвто си го направиш.

Страшно маце! Не е някоя изключителна красавица, но ми е много симпатична. Да е жива и здрава, за да продължава да ни радва от големия екран! Пожелавам и поне още толкова!!!

Е, според теб, коя е "изключителна красавица"?

Уайоминг? празнувала е в Уайоминг? Това е все едно да си супер известна в България и да отидеш да празнуваш в Перник..

дя-до

Че кво му е на Перник? Найш ква дискотека имат? Къде в София ще ти извадят два зъба и ще ти татуират физиономията безплатно?

Аман от еснафи!

тя е искала да мине "инкогнито"

маце, запазена и малко употребявана. Иначе за филма - прави са феновете. Пълен фикшън: падна от небето и само след 2 минути уверено се изправи и пое ... някъде там...:) Кой казва, че парите не миришат: Направо си ухаят, как да се въздържиш...:)))

Няколко злобни тетки се събрали да си сравняват цицодържача.

и само толкова.

Жива и здрава и много дълголетна :) И все така свежа :) За партито - 10 пияни жени, лелееее било е като мини 8-ми март :)

Еее, ари уе. Мен защо все не ме канят на рождени дни?

Жестока си, маце! Евала!

Супер е Сандрето, голяма сладурана. Да е жива и здрава!

Kрасива жена!!!!Iскам да изглеждам като нея на 50....

е хубаво да си помечтаеш. Уви, средностатическата жена няма толкова пари, за да изглежда така на 50. В Холивуд всяка жена е с някаква, малка или голяма, козметична или пластична интервенция. Пък и все са с грим така, че едва ли би искала да изглеждаш като някоя от тях без грим.

Няма нужда от леко злобеене! Сандра има момичешко излъчване и със и без интервенции, пак ще изглежда много по-добре от повечето жени...

Много е готина Бълок и е голяма свежарка за годините си. Да е жива и здрава и все така усмихната и позитивна!

И аз искам такова парти като стна на 50.