Мика Стоичкова срещу Мария Илиева

Бившата половинка на актьора Иво Аръков - Мика Стоичкова, отправи нападки срещу неизвестна персона, която в части от описанието й прилича на Мария Илиева.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова срещу Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Илиева е една посредствена певица , а Мика е едно добре възпитано момиче.

големи феноте на маря сте,разбрах триете ми вс комент браво на вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки ден - новини за адашката.Направо се забравихте!

ne zabraviaite,4e triabva da ste indeferentni!!!mnogo jalko,4e m/u vas ima ograni4eni hora,mnogo jalko...

Ивчо е свестно момче, мило, и заслужава да бъде с класа като Мария Илиева... друго няма смисъл да коментирам.

пак маря един талант...мика поне е млада и има време да се развие,момичето си е и хубаво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Михаела,татко ти ,макар ,че има доста врагове,си спечели и парите и славата и гордостта да го познават по света с труда и таланта си.Имала си късмета ,да се родиш негова дъщеря.Не го излагай.Като не си умна,красива ,с професия-поне не го излагай.Баща ти ни направи горди.Като не си повод за гордост поне не бъди повод за срам.уважавай родителите си и семейството на което си член-те заслужават.И по -малко чужди членове,че за кратко време,много станаха.

Мика "мяза" на картина на Пикасо...

тая ми оправи запека' мирси!

Ееееееее, светна ми пред очите. Бях се разболял вече, и докторите ми каза, че това е неизлечима депресия, но сега като прочетох новината за Мика, светът отново е прекрасен. Всички облаци се разсеяха, а моят живот е спасен. Заради Мика живея аз, само да я има по новините......

Стою

Иво-о-о, загазил (нагазил) си го...

Каква е тази Мика Стоичкова?!Прилича на тунингована циганка.Ако не беше татенцето, никой нямаше да чуе за нея.Много лесно е да се живее на бащинска слава.Не може да стъпи и на малкия пръст на Мария Илиева!С такова изказване може да разбере човек каква елементарна интригантка е!

Даваха преди година концерт от Аполония на Васко Петров и приятели. И Мария участваше, та тогава наистина се уверих колко е посредствена като изпълнител, абе гола вода е. Иначе хваща окото, въпреки че е малко смугличка, :-)

Тая овца Мика до половин година ще завърти на малкия си пръст Златките и Николетите по тъпотия.

ЯКА ТЪПОТИЯ... ПОНЕ ЩЕ НИ РАЗСМИВА И ЩЕ Й ГЛЕДАМЕ СЕЙРА

Ей, моме, наистина започна да ни писва от теб и тия около теб. Каква обществена личност може да бъдеш? Кой се интересува от теб?С какво провокираш общественото мнение освен със самонатрапване без никой да те кани? Ама че селяндурско поведение.

pak znam 4e Maria e vrazkarka i vapreki tova e posredstvena i kato pevica i kato jena!

Мика не може да се сравнява с Мария ! Мария Илиева е интелигентно момиче,което знае какво говори и какво върши!

Mика е с 14 год по-млада и естествено прави глупави грешки.Предполагам,че на годините на Мария ще е по-мъдра.Дано се осъзнае вече,защото я харесвам,но напоследък прекалява.

КАКВО ПЪК ТОЛКОВА Й ХАРЕСВАШ НА ТАЯ МИКА, ИЗВЕСТА САМО С ТОВА, ЧЕ Е ДЪЩЕРЯ НА СТОИЧКОВ. НИТО Е ХУБАВИЦА, НИТО Е УМНИЦА....

Мария Илиева е измислена звезда от прехода. Нито има глас нито песни.

Мария Илиева е една от малкото които постигнаха успех само с таланта си и безупречна визия без да е дъщера, любовница на някой!

Я вземи провери все пак Мария Илиева на коя персона е дъщеря и после пиши, че е съвсем неизвестна и как пък е толкова талантлива

До известна степен мога да се съглася с някои от критиките на коментиращите тук относно поведението на Мика в публичното пространство и заядливото й отношение към няколко конкретни известни личностни. Единствено наистина не разбирам, защо намирате Мика за непривлекателна и грозновата? В моите очи тя е едно доста добре изглеждащо и симпатично младо момиче, което се поддържа и старае да се облича добре и модерно. Косата й е красива, с хубав кестеняв цвят, кожата й е поддържана и свежа, веждите са й перфектно оформени, устните - с приятни очертания, притежава топли кестеняви очи(може би леко асиметрични, но все пак хубави), като цяло чертите на лицето й са меки и има съвсем нормално момичешко лице. Наиситна НЕ разбирам защо упреквате Мика за външния й вид? Най-нормално (почти) симпатично момиче, средна хубост е според мен.

ne zndm kakvo vi pravi momi4eto no ot vsi4ki koment laha samo z+z mnogo ste dale4 ot neia mnogo

Две тъпи и разглезени патки.

mika

Става мацето

Винаги съм защитавала дъщерята на Стоичков, като мило и непритенциозно момиче.Но се оказа, че съм грешала. Мария Илиева - добра или лоша певица я познаваме като такава, сама работила за популярността си.Не е моята музика, но ми харесва.А Мика, защо ако не като настъпана по мъжка линия, това си го мислят всички,които не знаят истината, така напада Мария.И двете са далеч от моя свят, но все пак са по една или друга причина известни.Мисля, че госпожица Стоичкова се изложи.

една ламя се присмяла на друга ламя ... щерката на Ка(й)мата по-грозна и от него бе!

А ти пък си умил зорите, сигурно

EЙЧ

Браво , една смела постъпка!Тая позасртаряла мома мария наистина се посамозабрави каато стана постоянен член на журито. Пък и не блести кой знае с какви изпълнения, щомм с криско ще прави проекти,...мале-мале!

По повод модната марка го имаше написано : аз съм модна корифейка грея в модните салони с татковите милиони - нищо че съм куха л..йка

Ма тая вЕрно бая малоумна, а? Аз си мислех, че случайно се изпуска да говори тъпотии тук-там а то ... Манталитет на златка, николетка, венетка и цялата останала паплач. Язък за претенциите. Язък за Испания, Япония, Америка и където там е живяла. Акъла и е като на шестокласничка от Сусурлево. Ех, какъвто ни е хай-лайфа такава ни е и държавата.

lu4ka

И с какво точно те е обидило Сусурлево?

явно има почитатели на жанра биг клит и в бг.

Мика била с Криско, а Мария Илиева била с Иво Аръков... После Мика била с Иво, пък Мария пяла с Криско.... Тези "любовни" рокади приличат на едни други 4 персонажа, които се менкат по двойки- Божинови-Михайлови и т.н.

Дир-а, а поне си оцветете сайта в жълто, да подхожда на тематиката.

Мика, с този селки ник незнам дали осъзнава, колко заприличва на тези, които напада. както те се чудят, какво да правят, за да се задържат в публичното пространство, така и тя - нападайки "известни" хора, мислейки си, че се изказва остроумно и стилно, пада абсолютно на тяхното ниво, и целта и е същата - публичност. Много жалка почва да става с всеки пост, който прави напоследък.

Кви са тези глупости ,Мика !? Явно не познаваш Мария,която е достатъчно възпитана и не може да ти бъде враг ,нито на теб ,нито на бившия ти ... Не хвърляй обвинения просто така от емоции, това ,че е ерудиран един човек ,не означава ,че има маска ! Мария никога няма да сложи такъв грях на сърцето си ,запомни го !

много е заспала,горката,ама е богата

Леле тази колко е заприличала на Николета Лозанова. Тя и с нея се беше скарала, а после почна да и се мазни.

Мисля, че това е втора статия, която публикувате, в която М. Стоичкова отправя публично закани за разправа с някои хора. Не трябва ли съответните органи да се самосезрат или да бъдат сезирани доколко това е сериозно и застрашава ли някои личности. След зверския побой над Аръков не е ли нагло да плашиш някого с бой ?

Скромно ще добавя един цитат от Мика :"Благодаря на хората, които оценяват подобаващо външния ми вид, а той е съвкупност от душевна хармония, удовлетворение от развитието на модната ми марка"

Хора, тази е написала на фейса си "Mika Stoitchkov - Обществена личност". Това безпорно е най-талантливия кратък виц на годината, при това в хайку. Не мога да не отвърна със същото, макар и не толкова талантливо хайку в 8 она.(1 бонус) О Мика,О Мика! Така ми се пика! И нещо цял ден ме притиска чепика! Но щом откъм тебе долази ме вест с крилца като ангел ще пърхам и днес.

баси урунгела...

Това, което е написала тя, звучи като реч на проповедник на някаква секта. Все дава мнения и оценки за толкова много различни хора. Странно е, поне за мен

Мика, чудесна реклама ти направиха тюфлеците. по-добре в устата, отколкото в краката на хората. интересна си, ако не беше, едва ли биха ти обърнали внимание.