Сестрата на Дрю Баримор бе намерена мъртва

Джесика Баримор е починала в навечерието на 48-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Дрю Баримор бе намерена мъртва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогата и алкохола не прощават - известен или не....

Едни се самоубиват от нямане, а други от прекалено имане................. Нашло, та зашло ,казват старите хора...

Ми.. отървала се е жената. Звезди, не звезди, България, не България.. целия свят е такава мизерия вече, че съвсем сериозно, за какво човек да се мъчи в такъв свят. Бог да я прости и със сигурност е на по-добро място.

Прав си, бро. Дано и ние скоро да се махнем от този сбъркан свят.

Има вид на 68 годишна.

Лесно е да превъртиш като си израстнал в "семейство" с н-броя майки, бащи, полу-роднини, когато вместо близост-получаваш пари, за да се утешаваш, докато родителите ти ( най-често бащата), изживява поредната си любов. Още повече ако някокашното момиченце стане жена на средна възраст. т.е. прецъфтяла и вероятно подменена с по-млада.

По-добре не публикувайте нищо, вместо да ни занимавате с родата на нЕкакви си знаменитости! И то да бяха ведри, позитивни, усмихнати новини, а то - само трагедии, жълтини и безполезности!!! Ако сте се изчерпали, намерете си друга работа или назначете креативни хора! Интернет пространството бъка от всякаква информация, стига да знаете къде да я търсите! Ако нямате кой да ви превежда, вземете ме мен. Владея няколко езика, ама взимам скъпо!

Няма как, такава е инструкцията от "режисьора". Нали българите трябва да бъдем депресирани по всевъзможни начини, за да изчезваме по-бързо...

R.I.P.!!!! Още един почитател на целуването с дракони случайно откри че това убива........

Не само обикновените хора страдат, но това не е за успокоение. Психиката е фино нещо и като се увреди, трудно се оправя.

Хей link вие няма ли какво друго да публикувате? Например днес е световния ден на приятелството :-) В тази статия освен пороците на псевдо звездите друго не виждам - и не е много подходяща за подрастващите.