Юлияна Дончева роди момче

Тв водещата и ексдепутат е родила момче тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Юлияна Дончева роди момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе някой тука родили на 20 или 30 вие за какви се мислите бе. Щом въобще я коментирате даже и капчица щастие няма от това че сте родили рано или навреме.Гледайте себе си и въобще си помислете дали сте доволни от Вашия живот

Осъденият престъпник и танцьорката на пилон ...големи "звезди" , типично български

недеи трац да четеш много че щн те удари некоя голяма буква! иначе се разбира колко си "красива" и "образована" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дай Боже по-вече дечица от такива умни и красиви родители! Да са честити, да си огледат синчето със здраве!!!

МОЛЯ??? Стъки е чиста мутра - хем прост, хем грозен. 2 пръста чело, с вид на бияч (какъвто си е всъщност), за акъла да не говорим че липсва. Не напразно се писаха статии за него, че ходел с група мутри като него да рекетират плажуващите в къмпинг Черноморец-юг. За Юлияна пък какво да кажа, за мен лично си е чист монголоид, не ми харесва ама грам. Акъла не мога да и го коментирам. Ама това да напуснеш мъжа си заради по-млада мутра не говори много добре за нея.

благословенна от бога,юле да си жива и здрава и още з0 години все така чаровна!хубавите жени нямаме вазрарт знаи това! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е жив и здрав синът! Юлияна е умна и красива жена. Много късмет на цялото им семейство!

Ако мъж на тези години стане баща няма да предизвика толкова коментари. Но щом е жена, при това с 16 години по-млад мъж и предизвиква много злоба. Стига с този двоен стандарт. Мъжете могат, жените не...Отмина това време. Да са живи и здрави и да се радват на детето си, което е искано и желано и от двамата, а това е най-важното. Не на колко години ще стане, а да е искано и да е от правилния човек, детето има нужда от любов, а те със сигурност ще му я дадат. Ако и те бяха тесногръди и страдаха от предразсъдъци нито щяха да изживеят любовта си, нито да се радват на дете. Дали щяха да са щастливи обаче? Животът ти е даден да го живееш, както ти решиш, а не както "трябва" и "какво ще кажат хората". Като се отказваш от своето щастие заради комплекси и страхове си е само за твоя сметка.

Така е, не напразно казват, че любовта е за смелите хора. Ако си страхливец и залагаш все на сигурното цял живот ще хленчиш колко си нещастен и докато се усетиш животът ти минал. Според мен много хора им завиждат именно за смелостта да се борят за любовта си, която е истинска щом е минала през толкова препятствия. Малцина са тези, които срещат такава любов, но всеки тайничко си мечтае да го връхлети подобна буря или просто завижда. Пожелавам им здраве и да съхранят любовта си завинаги.

се на позитивни хора,които пишат тук!0 имам надежда,не всичко е загубено!на юлето здраве,сили,много радости от лавчето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В цял свят е нормално да родиш на тези години, само в БГ има проблем!Жалки хора! Тук е не трети, на някакъв четвърти свят, който никъде другаде го няма! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАЙКАТА, И БЕБЕТО! А точно Юлиана Дончева и след 20 години ще е хубава жена, а писачките тук май и на 18 не са се виждали хубави!

тази хубава новина за какав човек е тапа? ами много елемемтарно- за изтапял от злобата си човек! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сам да родя на ч0 и 2-3 години е страдала сам от компл какво ще каят хората...затова искрено се радвам на юлето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хора в хх1 - век сме в хх- беше по-различно,макар,че прости несаобразителни хора,имало,има и ще има.та в миналя век сестра ми роди второто си дете на ч0 то беше уникум?!а сега може на 50и не е така уникално нали е панта реа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Здраве, късмет и щастие за малкото лъвче и за батко му:)

Абе да са живи и здрави.... Но ако смятате, че е нормално майката да е на 70 години, когато това момче стане абитуриент, то вие сте по-зле и от Юлияна и Цъки !!!

И тебе няма да те разберат. Мислим за днес. А утре? То не е важно. Но пък Юлето си е подсигурила гледач за стари години

злобните и грозни жени-не и берете грия за детето,грижете се,злобата ви да изчезни юле,живи здрави!моята прятелка роди на 52,така че имаш време и за момиченце!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, искаме още едно!

Тебе нещо не те слуша май главата ми се струва.....

Как се обърка този свят? Българките раждат на стари години, а циганетата още като деца....Ужас!

Ами пък котките раждат и на възраст от по една година! Какво общо имат тук циганите? Те са съвсем друг биологичен вид спрямо хората (хомо сапиенс). Даже не са различна порода от един вид, каквито са различните раси, те просто не са хора!

Изпратете ююновинатаюю,на МАРС... Много е важно....

всички злобни хора да се скрят,да ги няма те не заслуяват нищо и наи-вече комп!-:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много ме кефи когато разни полуграмотници се напъват да кажат нещо смислено, а то излезе само една пръдня, макар и уеб-пръдня :) то и тука някаква си стринка решила да се разпореди кой "заслуява" и кой не "заслуява" компютър, хахах... който не ръкопляска на тъпата новина, бил злобар хммм

леле колко злоба се лее. дори зад честитките се продължава със злобарски забележки. какво ви интересуват хората та храчите злобно. има решение - въобще на цъкваш върху заглавието ма пусто щастие мира не ви дава и трябва да се изхрачите

Вярно е,че не ни интересуват, но все ни ги натрапват.Само известните ли раждат?Само техните деца ли са деца?А всеки ден раждат децата си и хиляди други майки, но за тях никой нищо не казва.

Затова популярните са популярни.Ако ще се почувстваш по-добре - днес комшийката Цецка от съседния вход роди.Ето, каза се нещо и за неизвестните.

юллана!будиш важищение и кураж на хиляди жени! да сте живи и здрави всички! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Живо и здраво да и е, но ако ще го гледа както гледа другия си син- тя на работа ,детето гледат бавачки и баби, жалко за детето.

не бери грижа- тази от снимката не е по преработването и работенето. А какви баби да го гледат това дете, като то майка му е на такава възраст да е баба...

Да са живи и здрави цялото семейство!Но не смятате ли,че вече това майче досади на всички с изявленията си от преди 4 години как иска бебе от Стъки,обиколи ВСИЧКИ телевизии,списания и т.н.И сега пък ще почне да показва бебчето навсякъде....и няма край!

мда, на една мутра и на една парясница им се родило бебе и трябва всички да ахкаме и охкаме от умиление?

Честито!Голяма радост е за тях....

Написала съм само, че им желая дълъг и хубав живот и са ми цъкнали два минуса. Какво сега трябваше да напиша: Желая ви да живеете кратко и гадно Страшно се радвам за нея, че е успяла въпреки годините. И аз още нямам дете и изпитвам достатъчно тревоги по темата, а това нейно дело ми вдъхва кураж и смелост. Дано е жива и здрава хубавата Юлияна и семейството и.

Желая Ви от все сърце да се сдобиете с наследник.Не обръщайте въобще внимание, за съжаление повечето пишещи коментари се чудят къде да си изцвъркат негативизма.

Да им е живо и здраво, много радост да им носи и тримата да са много щастливи.

Да са живи и здрави. Бебето когато и да дойде, щом е желано и всички са здрави , всичко друго е по-маловажно.

Щом се сочи възрастта й, да бъдем точни - на 49 години е Юлиянчето. Но не виждам защо въобще са тези грозни коментари. Кой, кога и колко пъти ще ражда си е негова работа, това е НЕГОВИЯ живот. Както го разбира, така ще го живее. А как била изглеждала - да, може и да изглежда по-млада, но на всички е ясно как го е постигнала, друг е въпросът, че след години рязко ще й проличат годините, именно заради манипулациите, които е правила. Да е живо и здраво детето, родителите също и с много любов да си го отгледат!

Наистина няма лошо, че се е решила на раждането. Дано Стъки има време да ходи по родителски срещи след 10-на години, защото близо 60-годишната Юлияна може да има проблем с концентрацията и придвижването. Не е задължително, разбира се, но за абитуриентския бал със сигурност ще е извън кондиция.

Повечето от хората и на 60 и на 70 години нямат проблеми с концентрацията и придвижването на днешно време. Желая и на теб да си си добре, когато станеш на тази възраст, а то не е далеч, уверявам те, колкото и да си млад/а, бързо се остарява!

прочетох Татяна Дончева , и се очудих, ех че грешка

внимавй от много Очудване да не ти излезе стресница!

браво браво сега още едно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е живо и здраво момченцето. Какво значение има на каква възраст ставаш родител,когато става въпрос за желано дете,което ще бъде гледано с любов от близките си. Или е по-естествено да почнеш да раждаш от 13 и да очакваш всички работещи българи да ти хрантутят изтърсаците

Желая само щастие и радостни дни на цялото семейство !!!

Да са здрави и да наследи бебчето красотата на родителите си! Успехи!

Честито и поздравления! Да са живи и здрави всичките и да се радват на дълъг и хубав живот!

Не виждам нищо неесетесвено в това да дариш с дете съпруга си. Това, че той е по- млад от нея не означава, че трябва да остане без деца при положение, че иска.

Поздравления и честито за бебето! най-после да прочета нормални човешки коментари....

Georgi

Не е вярно!...моята баба на 23 е родила последното си дете...говорим за средата на ХХ век! И поради това успя да надживее и сина си!

Да е жив и здрав Станислав младши! Поздравления за двамата родители! Възхищавам се на силната им връзка.

БРАВО !!! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО !

Браво, да роди още едно, явно е много здрава, някои не могат да родят и след 35, а тя може и на 50.

В Азия има жени, които раждат по естествен начин и на 60 години. Но разбира се живеят и се хранят по друг начин. Там съм виждал и един дядо на 114 години и жена му на 107 години, здрави, жилави катерят баира.

Айде посмали малко

Браво, браво, браво.Възхищавам им се.Да са живи, здрави и щастливи.

Честито!Да сте живи и здрави да го отгледате!А на бебо- здраве и късмет!

Да им е живо и здраво! Другото са ежедневни злобни простотии!

Поздравления! Честито! Хубав пример, че когато обичаш и искаш нещо много то се случва! Да са живи и здрави!

Браво Юлиана! Честито и на щастливият татко - Стъки! Много здраве и късмет в живота на детенцето! На цялото семейство- радост и незабравими мигове заедно!