Нина Добрев отрече две любовни афери наведнъж

Актрисата най-сетне проговори за слуховете, че има ново гадже.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев отрече две любовни афери наведнъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е красива ! Въпреки че половината й гримове и червила ги намирам за несполучливи, личи си че има природна красота.

Това е добре.

момиче,но е толкова далечееееее нинче пожелавам ти да си жива и здрава и много касмет!, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз ако сам на теб не ще се казвам бг не заслуяват плювалниците такава чест! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брей, че по-чалгарка и от най-големите чалгари ли, бе?! :-О

госпожо госпожо и на вас бих го ....

защо сме най-бедните в Европа.Комунизъм имаше в цяла Източна Европа, но ние сме най-зле. Матряла, матряла...Важи и приказката за казана в пъкала и българите в него,които спестяват на дяволите бройки работни заплати.

Прав си, бро, така е.

Ами, така е - обърни внимание - както обикновено има култ към чуждоземното. Мерилото за успех е известността, на почит са медийните продукти и така ... Да анализираме новината - приятно канадско момиче с български корени (което не е български гражданин и не знае български език), успява да се прочуе с участието си във филми за тийнеджъри, което респективно води до нездрав интерес към личния й живот от страна на медиите, понеже плебса се интересува главно от секс и манджа и това е, което го вълнува. Респективно от медийната аудиторя се очаква да се вълнува с кого и къде се натиска съответната мома, да се радва, че е забила поредното гадже, по възмножност също медиен продукт и при това, колкото по-експлоатиран медиен продукт - толкова по-добре ...

Вместо простите бугари да се радват, че 22-23 годишна хубава бяла българка ги слави по света....те завиждат, плюят и обиждат............ БУГАРИТЕ СА СГАН НЕЧОВЕШКА. СЛАВА БОГУ, ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ СЛЕД 50 Г.

А ти като какъв индивид се явяваш ? Явно не си бУгарин, или си някой емигрант, забравил от кое село е тръгнал. Прав си в едно обаче- за съжаление БУгария е представена пред Света все от такива "величия"- Стоичков, Добрев, Клатикуров и пр.

СПИШ ЛИ ? ИЛИ И ТИ НЕ СИ БУГАРИН? ПОСТА НА ТОЗИ КАПУТ НИМА НЕ Е ОБИДЕН И ЦИНИЧЕН? КАКВО СТАВА ТУК ?

99% от коментарите по тази статия, очевидно дело на неособено умствено развити задклавиатурни устройства, обясняват как другия 1% процент е супер смотан, тъп и завистлив, понеже е написал "гаден" коментар за Нина Добрев...

Ако имаше и грам мозък колкото едно врабче /без да обиждам врабчето/ щеше да разбереш тъп и завистлив олигофрен, че 99% от коментарите са ПРОТИВ тази хубава българка. Или втория вариант, който допускам е, че просто си дебела лелка останала без секс от време оно :D

Еййй, стига с този Добрев, дайте малко за Мика Стоичкофф. Ми така де, 2 дни вече нищо за нея. После за Ива Екимофф и за Рут Колефф. Не е добре да се забравят родните величия

Поредното изливане на злоба и комплексарщина.. и защо е всичко това? просто ей така да си плюем по някого, за да се чувстваме добре...., че и морални оценки раздават някои от плювачите.... без дори да са видяли на живо съответния човек.... после не търсете вината в марсианците за всичко....

Абе "нашата" Нина си е доста готина и е супер, че се е омешала със звездите.

какви тапанари пишат в този форум и това са млади хора.............потресяващо:-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази година от Виктория Сикрийт са отличили Нина Добрев за най-секси естествена красота така, че се пръснете от злоба :D

евала ти на англиискя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нинчето си живее хаи лаифа а вие си плямпаите,как се казвала защо ов а не ова колко смоол душички боже! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да видите само на сан много голем мираж за бг момчен2та и супер дразнител за момичен2та ха хаи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сигурно е Голям дразнител за разни проститутки, и мираж за разни тъпи мутри ??? !!!

to vsichki v tova umopoburkano I frapirashto prosto hollywoodsko obshtestvo sa si edno goliamo semeistvo - bili sa jeneni vseki za vseki pomejdu si po niakolko puti veche I novoto im pokolrnie tam e sustaveno predimno ot polu-bratia I polu-sestri.

Като ти чета коментара май ти си рожба на близки роднини

Разсмяхте ме с глас :) :) :).

+++1

АБЕ, СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ЕДНИ И СЪЩИ МОРАЛНИ УТАЙКИ. МОЖЕ ДА Е ДОБРА АКТРИСА, НО Е МОРАЛНА УТАЙКА, ТОВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА.

ujasno posredstvena aktrisa e. sluchaino ia vidiah tuka po televiziata v ednin super glupav film I s tova skovano, bezizrazno, falshivo prisustvie na ekrana ne ia vijdam da I da datat drugi roli,osobeno puk golemi.

Не всеки трябва да бърше задници, за да живее добре в България. Ти своя опит ли споделяш?

Поне да си беше променила името, така че да е като на всички българи- Нина Добрева. А с това- Добрев ( вместо Добрева) са били принуждавани да се наричат Българите в Сърбия, от сърбите.

Сто пъти го обясниха и хак се появи сто и първи глупак да зачеква тая тема. Като емигрират записват цялото семейство с една фамилия - там окончанията ев/ева, ов/ова, ски/ска нищо не значат, и логично са се записали като Добрев. Станала е известна с това име, няма сега да седне да го сменя, щото така дразни петте чавки в Дира.

kakvi gi pleshtish, be!? emigranti, zapisani, bez bukvi!?!?

николина добрева като си е взела канадския паспорт е станала нина добрев- в сащ, канада, и западна европа няма фамилни имена на ова или ева- всичките са в мъжки род, т.е. ов - така николинка от гр. софия е отгърмяла като нина добрев

От 10 години живея със семейството си в Канада, канадски граждани сме с канадски паспорти и сме си с българските имена и фамилии - на -ов, ова.

Нищо лично но това което пишеш е пълна глупост............

Нина как го е обкрачила Орландо, на нея много й се иска да е с него. В крайна сметка, езика на тялото говори повече за истинските намерения.

mnooogo e krasiva Nina!evala,da proslavia bg,makar 4e ne zaslujavat tova!

Е знам, че искаш да прославя Турция, ама като и дадете роля тогава! Анадън му?

Ще ми е много приятно да я обладая в луксозен хотел в Канада.

А, аз не съм маанаджия, бих я изтърбушил на село под сайванта!

Много злобен народ сме. Няма другаде толкова много злобни хора. Комплексари. Жалки сте, ама вие вече си го знаете. Цял живот ще живеете в мизерия.

Само не разбрах -наведнъж е отрекла за любовните афери или е отрекла за две афери, които е имала наведнъж???

krasiva i talantliva e Nina! Sega i neia li 6te pliuiat ne6tastnite bezdarnici!Sram me da kazvam,4e sam bg za6toto sme se pro4uli s zavist neizmerima!

Според вас, тази "световна" "наша" звезда по какво се различава в Пи Ар-а си от нашите чалга певици или пък от Мика Стоичков?

Ей прост народ сте, ама много прост. Толкова злобни същества, като българите няма. Ще си изгниете с 200 лв заплата. Смешници! Аз ако съм на тая хубава българка на местото ще се отрека от ВСИЧКО БЪЛГАРКО. ИЗМЕТ СТЕ ДА ЗНАЕТЕ

И ти от позицията на какъв определяш хората в България като измет? Вярно, бърсането на задници в ЛА може да е много по-добре платено от достоен труд тук.

Cладурана :) Xубави летни снимки пълни с настроение :)

"Нина Добрев размаха две чурки" би била къде-къде по-интересна новина, вервайте ми! Усмивка, бе,Дир-а!

Сега и е време да се троши.

Айде, и тая се отече, щом става известна само с гаджетата си ...

Е защо две афери наведнъж, като може и повечко , а ?

българина не знае що е то - пзитивизъм. виж, да хули- в това е световен шампион. много си е хубаво момичето! строина, приятна...комуто не се харесва, да гледа настрани, към чалгарките. и да не е "мис ворлд" - важното е да е добра артистка. гледах няколко филма с нея - вампирски истории не са ми по вкус, но момичето е чаровно, играе много добре.. какво по-вече.дано се задържи и напредне като изпълнителка: от все сърце и го желая.

Ама какво ни занамивате с това девойче, чак толкова нищо особено не е и като актриса и като визия.

Руиз

Не е хубава!

Надявахме се, че са поне 5-6 наведнъж. Срамота, така да излага джинса.

поредната простакеса

Да, точно така! Лиляна Павлова например, е много по-хубава, умна и богата! Истинска родна кра...савица!

Каква родна красавица, бе, смехурковци?

ох на батя..........ще я въртя като пътпадък на шиш цял нощ

Прост простак!