Коментари - Генка Шикерова роди втората си дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jla4,za6to,ne razbiram ozlobenieto kam 4ovek kato Genka 6ekerova-dobar jurnalist,svesten 4ovek,dobra maika! Ne ia sravnivaite s nedokazali se profesionalisti,za6toto tia e! da e jiva i zdravaGENKA i cialoto i semeistvo!

vajno kak 6te zvu4i imeto "po sveta" ako ne si nikoi! I dosta tup narod se izniza ot bg,4e i v London!

sa 4ovecite ei!to niama neopliut v tozi sait Az pak na Genka 6te i kaja bravo,4e e namerila svoiata polovinkahdai boje vsekimu! Da sa jivi zdravi i beb4eto i kakata i mama i tati!

... не сте се объркали нещо? Кия е кола, не може да е име на бебе

Най-симпЪтичните в Бг-тИлИвизия са ---ДЖУДЖИ ,на ГАЛА ,И Генчето Шукариева... Без тях ,няма Бг-''върховна''тИлИвизия...

Кая е съкратена версия от славянското име Камен и означава да бъде здрава и да устоява на трудностите. Жените с това име празнуват имен ден на 29 юни.

Това пък откъде го изсмукахте? Наистина ли го има в календара ни?

По същата логика е съкратено от Ка(т)я, т.е. Екатерина... Кръстили са горкото дете на някое куче :(((

Какво е това име??Ударението на коя гласна е?Ако е на последната доста турско ми звучи.

Напълно си прав! Винаги съм знаял, че "захар" на турски е "шекер". Освен това човек с подобна фамилия би могъл да я смени като вземе името на баща си или на прадядо си, тия турцизми звучат грозно - Гяуров, Мурдаров, Кара...

Нашата съседка Айшето от Факултето току-що роди 12-тото си чааве, пък си трае. Българките , като родят две деца, кудкудякат до скъсване, да ги види цял свят, че въпреки че са жени, са родили. Ете затова скоро ще се стопим, за да стане България първата в света циганска държава.

Вашата съседка Айшето от Факултето току-що роди 12-тото си банкоматче, затова си и "трае".

Искрено ви съжалявам, че живеете във "Факултето" и че сте ром - мръсен, злобен и грозен. Но това си е ваш проблем, нали?

Да са живи и здрави, но тая Генка не бих я търпял в дома си и един ден.Явно обаче за всеки влак си има пътници.

Цял ден, почти! Ти имаш много здрава нервна система!

Това днешните журналисти сте голяма работа! От бързане да отразите забележителната новина сте прекръстили Албена Гагова на Елена Гагова. Но все пак новината е от изключително значение и е простено да се бърза...

"ценен като присъствие в живота ми" ... защото нали света се върти около теб.

Да са живи и здрави и чаровната майка и бебето.Късмет!

Честита малка дъщеричка на Генка Шикерова :-) Да са й живи и здрави дечицата!

Една свястна, нормална, работеща жена. Да и е честито. Пишат за нея, защото е журналист и то известен. Предпочитам за такива свестни хора, отколкото за Николета и Златка.

От Кая до КаЛя има доста голяма разлика, цяла буква:-)

Какво е виновна тя, че е успешна без да е пробивала знаете как, и че е родила едно здраво нежно детенце? Какво ни е виновна, че сме плужеци, не се борим за правата си, не изискваме, не контролираме и живеем като овце, така, ден за ден, пък каквото дойде и стане? Тя ли е виновна за това, че сме слабохарактерни? Нека поне й честитим като родилка, българка и човек, толкова ли е сложно?

Хич няма да те чакам! Хиляди други жени раждат и за тях не пише нито ред. Какво ми пука, че точно тази жена е родила? С какво е повече от другите жени? С какво е известна? Какво е допринесла? За кой? ПР агенциите, които ни заливат с подобни псевдно "новини" би трябвало да плащат 80% данък и парите да отиват за домове за сираци ежемесечно. Другата опция е ПР агентите да бъдат публично наказвани и порицавани за това, че не работят а си изсмукват измислени сензации от типа "жена ходи в градина". И сега е време да ми кажеш, че съм хейтър...

...Хейтър си...

Нейсе, станалото - станало, да й е хаерлия. Мяза на почтен чиляк и не се бута с лакти нагоре, започна кариерата си с едно микрофонче на улицата. Та, това ми напомня за един идиот, който навремето написа, че Левски се родил в Карлово при леля си, защото в това време майка му била заета или на пазар в Калофер... Радвай се, народе, усмихни се, тръгни на работа в дъжда по-ведро и с непукизъм, не гледай все надолу и не се прегърбвай - робството свърши!

Има хубава работа, има доходи, може да ражда. 1,5 млн безработни българи не могат и да си помислят да правят деца след като нямат доходи и няма да могат да ги издържат после. Ето затова изчезваме. (емиграцията е по същата причина). 80% от българите живеят в истинска бедност в страната, не могат себе си да издържат а ако остава ако имат деца. Затова и не правят.

честито генче. да ти е жива и здрава рожбата, а ти да бадеш все така мила, добродушна и чаровна !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Bell

Мухаха, тук гледам една шайка депесари и бесепари, хейтват ли хейтват по Генка Шикерова! Мрете от яд, човешки отпадъци такива! :)

Не мога да разбера - защо е цялата тази злоба ... като не я харесвате, като жена, водещ и професионалист - защо я гледате ... като не се интересувате от живота и делата и ... защо четете новини, които не ви интересуват, че даже грозно и грубо коментирате, толкова позитивна новина, като раждането на един нов живот???

Ние не се интересуваме от нея - тя се интересува от нас. Писна ми да гледам платени новини. НИКОЙ НЕ Я ХАРЕСВА. Капиш?

Глупости, аз я харесвам. Капиш!

Много тъпо коментарче, Лиляно! Understand?

станалу?

Браво Генке! Пожелавам ти да си имаш още няколко!

farmer

Хаха турската телевизия ..на водещите задължително децата с турски имена на турски актриси...ама то една циганка кво може да измисли....

Кая - цял живот ще се кае.... Защо такова злощастно име???

Кая е производно от славянските имена Кайо, Калоян, Камен и означава да бъде здрава и да устоява на трудностите. Сравнението Ви е нелепо!

Кая - вид попчета

ЧЕСТИТА РОЖБА!БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ С ДВЕТЕ ПРЕКРАСНИ ДЪЩЕРИЧКИ!ЧАРЪТ И УСМИВКАТА ДА ГРЕЯТ ВИНАГИ НА ЛИЦАТА ВИ!БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

Аверчета, да не се хваля ама ако й трябва на Генка момче аз съм точният човек! И работя на напълно доброволни начала без да търся облаги.

Chestito . Ama s tova Kaq , Gaq , Aq , i dr. hi4 ne sa mi originalni .

Не е по темата, ама и на маймуняци да се пише не е оригинално. Има си жива българска азбука. Не разсъждавай за останалите, виж себе си.

В Шейново няма лекар на име Елена Гагова ! Дамата се казва Албена Гагова. Прекрасен професионалист и голяма чаровница . Дано малката прилича на нея ; )))

Хора,моля Ви подлудихте ни с тази Генка!Да е жива и здрава и женицата и цялото й семейство,но какво толкова извънредно и обществено,значимо е станало??

Аз пък я харесвам. Ти си много интересен. Мазохист ли нещо: не ти харесва, обаче и четеш, и пишеш. Подминавай и готово.

дано да ползва 3 години майчинство и не й гледаме измъчения образ вече

Да е живо и здраво детето, и тя да е жива и здрава, но да не се връща на екран - достатъчно ни е злобарстването и пристрастието на Ана Цолова, Виктор, Антон и т.н.

детето ! Дано не е толкова глупаво, като майка си ! Никой не заслужава такава глупост !

да са живи и здрави и сицки останали циглета родени днеска в пазаржишкото акушерно

Честито, Генч! Да ви радва до старини!

НАЙ - ДОБРАТА ЖУРНАЛИСТКА! ЧАКАМЕ ТЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ НА ЕКРАНА ГЕНК

а-а-у мерси , земи си я у вас госин гаргамелю , та да станете два урода

Абе сега ми хумна какфо теба да й е името на таа. Таа е новата отварачка: Генка 'Отварачката' - като си имаш жена с такива ЗЪБИ не ти трябват отварачки за бутилки!

чудя ви се бе хора как може да сте толкова зли родило се е дете ако не можете да му пожелаете добро просто не пишете никой не ви задължава егати и простите българи господ гледа и дано на такива като вас никога да не даде такава радост а от мен искам да пожелая на майката и бебето много здраве и любов бъдете щастливи

Абе ти като толкова си умна - недей да пишеш коментари по-добре а? Че като те виждам колко си умна най-много да те вземат в БАН да миеш чиниите в кухнята! Писа ми от такива умници като теб. Пу!

ми кат си я кльопаш чак толкоз тая кая шикер оди си я подмивай со ибрико ма

и спрете ни занимава с тая ромка моля , има много по-лайфстайлове

Кои, моля кажи? Примерно златките, алисията, мара джуката, кои...

Аз па искам да слушам за любовния живот на серж и вагенин. Интересно ми е янаки къде влиза в картинката и защо владо кузов го измести! А иначе тая. Абсолютен урод си е - няма какво да се лъжем но пък детето нека е живо и здраво и дано е по-умно от майка си. Това няма да е трудно защот майка му е доказала публично че е пълен тъпир!

Да са живи, здрави и щастливи малкото момиченце и мама Генка! Нека детето расте обградено от обич, усмивки и добри хора! Но какво е това странно име, като има толкова красиви български имена.