Славена Вътова се сгоди

Носителката на титлата "Мис България" се сгоди за приятеля си Юлиян Цолов.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова се сгоди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "честен" бизнесмен до сватбата дали ще има млн.долари? Ама и хамериканците едни закони имат, той завлякъл милиарди и вместо да му вземат всичко ни го връщат да се хука тук.

Тази вечер ще бъде "Нощта на театрите" в столицата. Тук чета, че комедията вече е в разгара си :)

А дали Изабела е бременна?

със себе си, не ми е достатъчно само визията. Тази миска освен,че е хубава и се е намерила по каквито и да е причини на върха, какво работи, какво учи, както и за избранника й. От една снимка не може да оцениш човек, но аз като жена винаги съм предпочитала по-красивите мъже.Навремето те бяха и интелеуктуалци. Защото на добре гледаното и добре възпитаното дете възпитанието и културата се отразява и външно.Този ми прилича и догаждам,че е доста богат иначе защо?

предполагам е могла

Се от завист мършиииии

коя е тази защо ни занимавате с глупости

Като се харесват да се взимат, но да не ни занимават със себе си!

Коя е тя,че е толкова голямо това събитие?

Защо му ядете парцалите на човека - я я погледнете Славена Вътова - селска момичка от мегданя - нищо, че е Мис БГ - нали весе някоя трябва да спечели титлата. Лика-прилика са си двамата - селската убавица и този момък - дано се вземат наистина, а не е само кьор-фишек за да си качи тя акциите, че вече тъне в забрава ?видната моделка".

Тази, която наистина няма хубаво излъчване, ще я употребяват докато е млада и свежа, няма никога да разбере какво е истинска любов, защото ще си мисли, че истинската любов е тази, която й плаща сметките за козметик, пастичен хирург и какво ли още не. За една жена се съди по мъжа, който си е избрала. Няма известна с нещо, обикновено с разголването си, за съжаление българка, която да спи с прилично изглеждащ мъж. То жал да ти стане за разни Мари и други твари, че спят с такива мъже. Хем жал. хем гнус.

Значи по Вашата логика жените, които са без мъже за нищо не стават, щом определящо за оценката на една жена е мъжът до нея.

Богат грозен няма!

бее к'во му е на човека ...тц тц тц ейй к'ви хора сте като чета тук оставам с впечатлението че сте красиви възпитани умни и благи души - ангели същински с приятно излъчване и т.н. , а то кой знае к'ви карикатури сте всичките :))) а тоя като му прочетох си вито се впечатлих - нищо че е измамник - то и за това се искат качества :)))

аз пък се радвам на тея двамата , дано искарат дълго време и да се обичат , и 2-мата са играчи според мен ;)

Явно само "честните" бизнесмени се женят за мис България. Ето доказателството: link

Отличниците, тате, отличниците ...

ми той отличник бил човека...бее к'во значи честност в наше време и то при американски брокери аайде молим - на тоя му се кефя че изцедил мощни американски хиени а на Бг политиците и БГ измамниците се дразня че цедят гладни безсилни душици които цял живот ги смучат по мъничко понеже немогат да ти го върнат могат само да се изгубят - затуй помъничко ... да си църкат там у форумчето ;)

то пък една мис българия, да пази господ - практитеско приложение към кама сутра - нека се сгоди наи-накрая, неисе намери се един да и бере срама

Престанете да злобеете! Джулиън е секси пич!

Кой?

Не сте прави да злословите по адрес на този мъж-той е много по-умен,по -амбициозен от 10000 като вас, и историята му го доказва.А всеки изглежда така,както природата го е създала. Не си мислете,че вие сте много красиви.А тази славена е явна златотърсачка и то с късмет. Такова попадение рядко има, и тя го е напипала. Да им е честито !

Ако беше умен, нямаше да търка пода по затворите. Ако беше умен, нямаше да го екстрадират от САЩ. Ако беше умен, щеше да се радва на достатъчно големите суми, които можеше да изкарва като брокер по честен път. Не само не е умен, но е и откровено глупав и алчен, след като сам е унищожил успеха си и перспективите си за нещо по-добро от затънала България.

абе ... я си пиши по форума понеже си умен и честен амбициозен кариерист , па за тоя тъп измамник и тая миска хич да не ти пука :)))

Алчността е присъща и на най-умните. Жаждата за пари и власт е като наркотик. Наистина е можел да прави по 1-2 милиона годишно и без да е извън закона, но явно не е могъл да спре дотук. Като равносметка е поел излишен риск и финално се е прецакал, но не може да се отрече, че този човек има голям капацитет. Може да е грозен и отблъскващ като визия, но въпреки това ме учудва какво прави той със Славена, а не какво прави тя с него...

Най-точният кометар.

Аграриан тайп..... :D

Вери коунтри!

Ееее, убав е ...убав е... :$

...малко по-убав от Jokera of Gotham

Неееее....не обиждай Джокера на Джак Никълсън ;)

Малиий къв бизнесмен! Ама убав, ама кво умно изражение има само, ма то чар, ма то интелект! Завидех ти, Славенооо, завидех ти!

Пък ние си мислехме, че има нещо там около Башар Рахал. Има си хас сега и тя да е бременна, и страницата верно ще заприлича на АГ- консултация, както писа един човек тук.

Не знам, кои са тези, но цял ден ме "дразнят", тъй като дира ми е начална страница. Депресиращо и неприятно е да виждам как младеж, изглеждащ като пияница и грубиянин натиска хубаво момиче. Моля дира да се консултира със специлисти естети, дори и за платените рубрики. Като казвам естети, имам предвид учени, а не паркетни, ламинатни, теракотни и др "Лъвове".

Браво, българи! Най-красивите ви жени отиват при мутри и престъпници.

До пролетта я брокер, я нов жокер ...

само повтарям "нисък плешив с криви крака иголям тумбак се гледа в огледалото след това поглежга в леглото спящата дългокрака хубавица и ваздъхва Да а ивсе пак те обичат само парите"

Кво само хейтите - грозен бил - ама той ходи с нея, не вие красавците :Д за жените парите и перспективите в живота са важни - не само дали си убавец.

Това е абсолютно вярно, но само за необразованите, мързеливите и продажните жени. Към образовани не включвам тези с измислените дипломи, които не могат ..., не знаят... и то не е за приказване.

И за другите са важни, не се заблуждавай, дори повече, защото умеят да се продават по-добре (в смисъл, не само задника).

И тази се оказа просто продажно ммомиче.

След посещение на щатски пандиз и многобройните игри на "скрий салама", в продължение на четири години с Афро-американците там (видял им се е като манекенка - нисичък и беличък), някой ще се опитва да ме убеди, че тоя си пада по жени?

ААйде ся па ти ...ми ето пада си по жени човека ...тц тц тц

Таквиз новини - касива се жени за богат - ме правят и мен щастлива...Иначе за какво го живеем този скапан живот, ако не, заради радостта да прочетем такава новинка?!

Едно нещо е сигурно - тоя никога повече няма да стъпи в Америка. И по-добре за нас. Тук си имаме предостатъчно бАлгари.

затрябвало му е Америка - те го виж к'ва булка си намерил , умен хитър способен - изучил се на тарикатлъци ... нали не мислиш че тук ще остане гладен? та България е рай за умели мошенници - даже Американците се пробват тук да си връткат далаверка "УестингХаус" само ти си отишъл там да им караш ТИР-овте и да им чистиш улиците и си мислиш че всички се натискат да дойдат при теб ...аайде със здраве и дано си изкарал за месечния рент - на мукавената къщурка извън градска част в която живееш :)

Като го гледам това момиче, си мисля, че колкото и красива да те е родила мама,нямаш ли приятно излъчване, което няма как да си купиш или придобиеш с пластична операция, не може да се говори за перфектна визия. Мисля, че в излъчването, двамата са много равностойни.

Думичката "перфектно" е любима на всички кухи лейки...При тях всичко е "перфектно". И какво ли, аджеба, означаво това, "перфектното излъчване"?

Означава да има нещо и отвътре, интелект и чувства, така че като остарееш един ден, колкото и да си сбръчкана да изглеждаш красиво. А думичката перфектно е преди всичко любима на перфекционистите, които за съжаление или за щастие не живеят по тези географски ширини.Съдейки по това как изглежда държавата и звездите й...

Явно има доста пари, щом е толкова грозен и при това желан.

Кога тук ще стъпи някой порно гигант? ВИП, чалгарки, пък и други кандидатки дал Бог.

Тя е се е ухилила все едно е ударила 6ца от тотото :) А брокера тая ще го върне в 1 клас, въпроса е за колко време.

Е нема по-грозен.......

Има. Гущерът на Мара :D

....и аз знам един - Митю - Пищова...LoLoL :()

Не забравяйте Пеевски- мъжа с най-красивите устни както казва неговата чалгаджиика как и беше името сега забравих.

Ама много е зле тоя с фейса :D

Айде стига сте се превземали бе селяни - човека си е излежал присъдата, и си е платил за грешката - при всички случаи е по-кадърен от повечето пишещи тук, а че е грозен спор няма. А че жените си падат по мъже с пари или власт - това е така навсякъде по света без изключение и е така от хиляди години

"..... А че жените си падат по мъже с пари или власт ...", допусната е грешка, трябва да бъде "... А че к*рвите си падат по мъже с пари или власт...."

Ти или си също бивш затворник, или си страшно кухо същество, или и двете. Типичен българин. В цивилизованите страни заклеймяват престъпниците, ти го защитаваш и едва ли не величаеш... Аре бегай, че си жалък.

Тази нямаше ли порно в и-нет... разбира се, че ще се сгоди за престъпник :D Ковриииии

Не мога да разбера дават ли си съгласието нашите публични личности или ДИР-а им преписва профилите, но под всяка новина за известна личност има локва от плюнки.Никога няма да се оправим така, хора.Много злоба.Ама много.Защото все гледаме в чуждата паница и чакаме да ни капне отгоре.Ама не става.

Е да понеже тая е много хубава , Вътова е една от най - грозните жени , които съм виждал ............Да е жива и здрава

Много си е хубаво момичето.Вкусове различни.Има слънчева усмивка и е много чаровна.Дано е щастлива!

Геройска постъпка! А момчето има вид на педал...

Баси годеника....И само той да е мъж, пак няма да му обърна внимание. Той не е ли 1.20?

Може да е нисък и да е лежал в затвора, но има милиони!

?!? Тоа на скакауец у главата ........., ама родните подметки се кефат на такива!

Мацката е страшна за любов, а тоя си е играч отсекъде :Д Престъпник - човека си е направил измамата и си е излежал и си е платил глобата - така че толкова.

Българският екс-топброкер Юлиян Цолов, вписан под номер 3028986, излиза от ареста в Ню Йорк, след като изтърпя 4-годишна присъда, на 04.01.2013!

ПИПО

Това дами и господа, българският лайф. В чужбина лежат по затворите, тук ни ги представят като звезди. Колко ли ниско трябва да паднеш, за да пишеш и публикуваш снимки, на един откровен престъпник и да го представяш като "светско събитие"?

Юли да си купи комплект пили. Ще са му необходими за рогата, които ще му насади половинката рано или късно.