Криско сподели пикантен кадър с Мария Илиева

Рапърът Криско публикува във "Фейсбук" снимка, която загатва целувка между него и Мария Илиева.

Обратно в новината

Коментари - Криско сподели пикантен кадър с Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи, гледам го тоз и си мисля: нисък мъж,с малка п-шка и мания за величие , е от това по-досадно нещо няма...

що не земеш малко да се ограмотиш музикално? имаш нужда да послушаш малко емил димитров!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре де, Криско, всички вече разбрахме, че си отворен. Но тъй като това не е сайт за водопроводчици, доколкото разбрах, защо не спреш да се рекламираш? Дай малко глътка въздух на интелигентните хора. Поне за един ден да не те гледаме и слушаме, че и простотията, и селянията втръсват като са така натрапени!

Един дол дренки са всичките - привидно ставащи, но вътрешно не ставащи! Жалко, че подлъгват младоците да им ходят подире и подражават ...

Баси стойкаджиите!

8901

Марче, много бъркаш вземайки участие в изявите на Дриско. Иначе си готина. Не пропилявай постигнатото.

не знам какво е градила маря,но на мен никога не ми е харесвала ни като певица ни като жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изслушах част от творението "Видимо доволни" и стигнах до извода, че доволен е само ниския като ръст, кълчене и интелект субект от видимо мъжки пол. Жената не изглежда доволна и се пули през цялото време. Надявам се това да не е всекидневното и излъчване. Не разбирам какво се пее в "песента" - непознат за мен диалект.

Вероятно си много стар/ стара , затова не разбираш диалекта! По-добре слушай Лили Иванова или Емил Димитров.

Ей, отворения, защо не уточниш броя на отворите си? Тука става въпрос за интелект или по-скоро липсата на такъв в песнички от този тип. Диалектът на джуджето е наистина неразбираем, но сигурно той е от твоето село. Та, слушкай си го до припадък...

Този дует на Марчето е живото доказателство на старата приказка, че никога не е късно да станеш за резил. Дълги години граден имидж бе сринат буквално за ден.

Странна работа, всеки втори коментар е скрит ..... Да се регистрирам ли за да ги чета?

"Пикантен" кадър с Дриско и Дриска-тъпотия.

Над 7 млн. гледания в youtube...?!

7 дебила са го гледали по 1М пъти. Аз не можах и до средата да го изгледам, въпреки че опитах заради Мария Илиева.

Графе , "вразуми" я тази Мария, че много се излага напоследък с такива текстове и "дуети" с Дрисльовци. Вразумяването може да стане с говорене,писане или два шамара за разбуждане! А модератора да провери дали шамар е противообществена проява! то скоро може и да се криминализира ....

Га чуя Криско и ме хваща дриско ............... хаххххааа . ае бегайте бе палячовци хахахахха

Сън не спа да покаже тая Мария, че само имитира класа...До скоро почти и вярвах, че има такава...

Так держат, целувките изрязвайте, а цялата останала помия да звучи на max.

охххх....сарце на място...след тази новина вече ще спя по-спокоино,и няма да харкам...браво,браво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

15 комара харесват това вав феисбук

покажи на тия хора как мара са бара как криско дриска или пък как дриско киска покажи на тия хора как са фъргаш как са фъчкаш как са мяташ как са бараш как са излагаш как дупарата тлъста залагаш как за някой леф са изложи като кифла как са прайш на голямта работа а само работата е голяма от салама вие двама щрак марийка на портрет със гъза напред

Наистина трябваше да измислят по-стойностен текст. Иначе няма лошо, че е пяла с Криско - дриско. Но текстът е супер тъп и елементарен.

Е то точно текста поднесен от тази комбинация + претенцията на Мария е дразнещ. Ако го пее някоя мома която гастролира по шкембеджийниците зад халите с Дриско някак си приемаш че толкова им е акъла и толкова си могат.

Жалко за набедената следваща прима на нашата поп музика ( вярно е, че освен " Мен, ако нямаш -нямаш нищо", друго нсистина няма... е, и едн дует с Графа

кои е този ???.....дали би пял благотворително.....

Извинете, наистина не зная, но кой е Криско? Прочетох нещо в интернет за него и пак не разбрах... Той не ходеше ли с Миро? Или май Миро го беше зарязал. Много се обърквам, а и не го разбирам какво казва в песните си... Не за първи път се изправям пред такъв невероятен сблъсък на противоположни интелекти, но все пак...

е непрятна жена и слаба певица,това е всеизвестно и стига сте трили пост с тота няма да стане по-добра! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Продължавам да се осветлявам по въпроса "Кой е Криско?". Сега разбирам, че е от женски пол и е слаба певица. Благодаря! Сега остава да прочета и коментарите по-долу. Дано схвана за кого става въпрос и защо се е кръстил така нелепо.

Криско, знаеш, че казвам истината, колко още се криеш, мишленце?

тоя явно и е влязъл между краката... така де , оная има дупка за запушване , а той кочан да запуши дупката. очаквайте темата - "бременната М.Илиева прави фотосесия"... :-)

Вече съвсем се обърках! Нали това не е сайт за водопроводчици? Май, няма да чета надолу...

Всеки който се казва Криско-кочан и да има не работи,така че те и двамата търсят кочани.То затова и целувка няма,а снимката е че уж се канят.Това е все едно две жени не хомо да се целуват или двама мъже не хомо да се целуват.Тоя Криско,сигурно е повече вече Дриско от разширени отвори.

мапя готена си но недеи ...така много се сгафи особено с дриско *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто един слюнообмев ва милиони бактерии между двама носители.

Хаха как всичките коментари са скрити. Всички ги псуват тея. Криско е българския джъстин бийбър!

Скрихте ми коментара? Тогава нека го напиша така: Много иска Мария да причлиа на Камерън Диаз и Джъстин,но разликата е ,че Камерън е класна мацка,а Мария не може да и стъпи на малкият пръст!

Айде покажи на тия хора как го цункаш, как го ближеш, как го двакаш...

ne donos4eta i dvamata,tova e prosto po6los!

На този тип като му чуя гласчето по радиото и скачам в движение от колата.

Мария Илиева е класна мацка! ЕВАЛА!!!

тази снимка и отне класата.

Дба и позьора дба. Вместо да се хване на работа, където може би ще е полезен на обществото с нещо. Но най-вероятно за нищо не става...