Мика поведе открита война с Мария Илиева

Мика Стоичкова набеди певицата за побоя над бившето й гадже Иво Аръков.

Обратно в новината

Коментари - Мика поведе открита война с Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са от тия велики и изключително талантливи "личности", които само и единствено глупавата и комплексирана публика не ги разбира! Незнам накрая, кой е комплексирано котенце, което иска да бъде тигърче и се ядосва, като не му се получава!

не че ми е работа, но като виждам толкова много полстери, та и аз...М.Илиева особено на фона на нашата естрада изпъква. От години певица, с достойно държане, не развява личния си живот. Харесва ми във всяко отношение. За Мика - симпатимно момиче и толкоз.Верно баща й е световно известен във футболните среди и фенове.Но защо трябва да се натрапва нямам идея.Била тел.водеща в Испания - не знам и не ме интересува.Интересуват ме личностите за самите себе си.Нищо лично - да е жива и здрава и щастлива.

Успех слънчево момиче, където и да си! Малко гадничко се получи това с Мария Илиева но съм сигурна, че си направила важно заключение за теб. Винаги обаче може да се извиниш и да затвориш устите на злонамерените. Когато станеш известна очаквам моите колеги да свързват " bulgarian" с Мика Стоичков. Поздрави от Ванкувър.

Мария е стилна певица със собствен стил, дори ми звучи малко американски. Има много добро присъствие на сцена, визия и стайлинг - също и по години може да бъде майка на Мика. Няма ли кой да каже на Мика, че не трябва да се захваща със силен противник - успял, известен, доказан ... Сещам се за една поговорка:"Лайното разрови ли се - започва да мирише".

Ти сериозно ли пишеш за МИлиева - какъв стил, какви 5 лева, как ти звучи българска певица като американска....нещо не си наясно или "у ред"...

Мико, Мико, бягай обратно в дупката от която изкочи, че много срам събра....

Мика да прави характеристика на Мария Илиева? Не е дорасла за такова упражнение. А в интелектуален план е "ниско строителство" в сравнение с Мария. Която неслучайно години наред ревниво крие подробностите за личния си живот от медиите. Защото е Мария Илиева, творецът с почерк и стил, а не дъщерята на Христо Стоичков.

Мария Илиева е толкова слаба в пеенето, че е необосновано от гледна точка на певците в България все още да я пишат и водят като певица. Да ни пази от подобни "певици"..

Мария Илиева пее доста прилично. За какво точно казвате че е зле в пеенето? Пее фалшиво нещо, глас ли няма. Добре си пее. Като поведение леко лигава ми идва, но за певческите и данни не сте прав.

че не пее добре и е лигава, просто е ИЗМИСЛЕНА от медиите и неразбиращите ПЕВИЦА. За нея и т.н. Графф име цяло конкурсче и те си сменят 1 - 2 ро място нещастниците...Какъв е СТИЛЪТ на Мария, може ли някой да каже...това, че припява известни песни на английски не е стил...а чалга, но не от сръбски песни

лоша работа - неосъществените комплексирани деца на звездите

На кой му пука за тая?

аве виа не разбирате нищо кво му е на момето язе таквиа ....малиии

Абе тази новина да не е на промоция - седи вече повече от един ден...

мика....една самодоволна , елементарна женичка.

война между д ж у д ж е и колос илиева е отдавна утвърден а личност и талант смехории война

Колос ? Родоският колос ли визирате, моля? Защото той отдавна падна в морето при голямото земетресение :))))

бащичка :)

мислете замен каквото си искате но аз съм дъщеря на доктор хонорис кауза

Уж Мика си има всичко, а е страшно изнервена, агресивна, психически неуравновесена.Не е лошо татето да я прати в някоя добра клиника да се полекува.

Мария е поне певица, все едно каква, а татковата е само разглезена лигла със сериозни стоматологични проблеми.

Като я видя тая Мика и рязко започва да ми се пика!

Stanetzz

Ти си добре. На мен хем ми се доповръща, хем ми се досира. Ако не я знаех каква е, сигурно щеше да ми се доебе, ама на!

и никои бе разбра в краiodна сметка каква голяма реклама на уникално тъпата песен избара мичето

Уау.Една издрънкана глупост и 286 коментара /287 с моя/.Развълнува се народа.После кажете как да не сме затъпяваща нация.

И тази глупост стои два дни на челно място. Дир, имах ви за сериозна медия! Чак започват да ми липсват "новините" за ваканциите на фолк-звездите и "типичното българско ястие - щрудел" на госпожа Тасевска...

Е, хайде махнете я тази супер важна новина де! то всичко батак отваряш дира и важни клюкарски истории на видно място.

"...селото се оказа точно в града, белото им показа тъмната страна..."

малко като тема за размисъл .В Българиа има много умни и способни хора но те някак си са притиснати в ъгъла от напористи и безскрупулни богаташи мислещи останалите за нищожества

А ти от кои си, щом пишеш България с "а" накрая?

Тази още колко дена ще се зъби тук?!?

Мария Илиева я знаем коя е и с какво е известна, а за това недоразумение освен с известния му баща и нонстоп натрапваното и присъствие по всякакви медии - друго няма.....

Независимо каква певица е Мария Илиева и кой я харесва или не я харесва, поне е певица. Има някаква кариера (успешна или не), а кое е това девойче и какво е направило в живота си, освен спретване на публични скандали?

а този с минусите, бих помолила да ми отговори, после да цъка минусчета :))) с какво му е известна госпожица Стоичкова, освен с това, че е дъщеря на баща си? и с тези изцепки из медиите...

Милионерски боклуци!

В 21 век една млада жена да си решава проблемите като праща биячи на хората ... Срамота за самата нея. Липса на интелект и вяра в себе си.

Подкрепям Мика! И какво е онова супер устато Марийче...Хронологията на годините доказа, че издава албуми само с влиятелни любовници... Настъпи я Мика - с теб сме!!!!!

Ахахахахаха. Разсмя ме, човече. Да прати Мика сега и Мария да набият или направо да я претрепят, щото може и без Мария. Винаги съм се чудел на женската омраза - дори да успееш да премахнеш една жена от пътя си, остават още около 4 милиарда. Проблемът на една озлобена и ревнива жена е вътрешен. Момичето има спешна нужда от психолог и дълга терапия. Съжалявам ако не му харесва на някой, но това е истината.

а не така. не може без марийчето. чакаме следващия клип да ни "покаже как са бара, как се мята". има задача от криско.

...и това , ако не е чалга, здраве му кажи :)))

Марийчето било устато, я погледни дзверунгела на снимката да видиш що е уста, що е зъби!

Айде бе мика нали уж водеше ТВ предаване в САЩ и имаше моден бизнес в Испания, а що така само в България стои и се занимава с все по-налудничави интриги?

най-новата сапунка : ВОЙНАТА НА КИФЛИТЕ!

ДА БЕ ДА - ТЪПОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ГО ЗАРЯЗАХА И МОМЧЕТО ГО ПРЕБИХА. МАНГАСАРА ТАТЕ КО ДРУГО ДА ПРАВИ.ЧАЛГА ПОРНОГРАФИЯ И ГРОБ-ББ-

Коя е пък тая кифла?

ДИР, тази да не ви плаща да пишете за нея?

Явно им плаща и то доста добре, през ден четем Мика се ядосала, Мика се изкашляла, Мика пръднала и накрая Мика се насрала. А дир на право се излагат - станаха най-жълтия сайт да се занимават с гащите на Мика и нейните бивши гаджета - Криско и Иво. ПОЗОР!!! А претендират, че са най-добрият новинарски сайт...бяха, някога, преди да почнат да пишат за Николета, Златките и Мика.

Мика,лошо е това което се е случило на Аръков,но защо трябва по медиите да си решавате проблемите? Да,познавам черния PR,но единственото,което мога да кажа е ТОВА СА "ВИП" ОТНОШЕНИЯ В БГ ВАРИАНТ. Мика,непадай на това ниво.Не го заслужаваш.

Повечето хора смятат, че за побоя над Иво е виновна точно изоставената Мика. Това, че тя се опитва да прехвърли вината на една певица, отдавна забравила кой е този Иво, според мен само показва чувството за вина на това объркано момиченце. Явно е планирала като го пребият и тя да се появи на бял кон като спасителката му, само че хората веднага се досетиха кой стои зад тази грозна постъпка.

..."Ако ви се струва, че някои хора са "видимо доволни", то повярвайте ми, това е до време, маска, която са сложили, за да прикрият пред света пошлата си същност! Изрязването на един кадър не изкупва вина, а даже се начислява с лихви, както в съдебната зала, така и в живота! Истината ще лъсне наяве един ден, а този ден наближава и участията, под формата на журиране в музикални риалитита, са само параван, зад който се крият бедните душици, за да може да имат медиен имунитет! Скоро ще има разплащане и за унижението, и за наглостта, и за безочието, както и за мутренските изпълнения... На война, като на война! ... не го е казала милата Мика, я някой неин ПР, дето го е наела да й пише речите :)))

стига маааааа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак ли ни занимавате с тази грозна и тъпа ЦЪРВУЛАНА !?

2 грозници щели да водят война в мрежата... по-добре да се хванат за косите на някой ринг срещу билетчета и печалбата да дарят на някое сиропиталище... поне полза някаква да има от тях.

Много е тъпо две жени да се карат за един мъж!/той най вероятно е с трета/, и едната и другата си имат достойнсва, това не прави добро впечатление , нито повишава рейтинга...дръжте се достойно Мика!

взе ми думите от устата

Очакваме репортажи от бойните действия.

Някой може ли да ми поясни коя е Мика и коя е Мария ?! У мое село ни ги знаем, ни ни еня кво казала едната, пък после другата подир нея. Това да не е състезание кой е по-по- прост?

След като от известно време умишлено ни навират тези новини със семейните проблеми на Стоичкови, реших да хвърля едно око. То голяма драма станало. Зарязали щерката на татко, набили знайното или по-скоро незнайно актьорче. Страшна трагедия значи. Хлеба свърши, водата също. С две думи - хора без житейски грижи. Ама най-много му се чудя на момъка-актьор толкова ли е глезен или с малко самочувствие та е оставил две щерки да си драпат косите и да се плюнчат една друга в негова чест.

мика много ми прилича на Бисер Киров

Stanetzz

На редактора от Дира, който така безмилостно цензурира коментара ми, му пожелавам топла бира, студен обяд, и преждевременна еякуляция, ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА !!!

А ако е жена - вечна овулация и 101%-ова фертилност..

Ако е жена все на къси и тънки да попада. По-голяма клетва от това няма.

Мика и "средите в които се движи". Тези среди знаят ли, че тя се движи там? Яд ме е на Хр. Стоичков, не можа да направи двама сина, сега щяхме имаме двама футболиста и да четем къде по-интересни жълтини - Мико Стоичков с Алисия, с Галисия, с Цицория и още знайни и незнайни ВИП-персони. А то какво, Мичето и Мара се скарали заради една педя месо. А то морето пълно с риба.