”Люси” е най-касовата 2D премиера у нас за 2014

Фантастичният екшън-трилър "Люси" на Люк Бесон със Скарлет Йохансон и Морган Фрийман е най-касовата 2D премиера за годината у нас, съобщават разпространителите.

Обратно в новината

Коментари - ”Люси” е най-касовата 2D премиера у нас за 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно подкрепям. Толкова сякаш набързо скалъпена идея, не бях гледала отдавна. Бесон яко се е надрусал май!

Зле сглобена идея. Все едно ръкописа на сценария е филмирал Люк Бесон. Даже хубавата Скарлет не можа да ме задържи, едвам я изтърпях тая боза.

Добра идея, кофти изпълнение. Много неубедителна игра на Йохансон.

Филмът не е нищо особенно, по-скоро предлагам който не го е гледал не си губете времето. Само рекламата е заинтригуваща

Добре че все още пускат по някой и друг 2Д филм... Иначе съвсем ще спра да ходя на кино... Лично на мен 3Д не ми понася... Дали заради по-скъпите билети почти всичко излиза само на 3Д- не знам, но за много хора това е един стимул към интернет пиратството, където всички филми си ги има и на 2Д...

ЗАВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА КИНОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА ВЪРХУ ПСИХИКАТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧОВЕКА ,всички знаят.3д киното е още по-голямо въздействие.Направото те удрят с бухалка.Ходих веднъж със сина си на детски филм.Аз също няма да повторя.Не съм наркоман,не взиман никакви интоксиканти-алкохол,цигари и дори детското кино беше мъчение.Желанието на някои непрекъснато да сме омаяни за да не мислим е дразнещо.

вижте в нета как подигравателно се изказва скарлет йохансон за страната ни пред джей лено и си помислете дали да гледате филма. аз лично ще го бойкотирам!!!

А не сме ли за подигравки!? Само виж какви са ни лидерите на основните политически партии: от примат надолу, от шизофреник нагоре, хващат ги с ръце до лакти бръкнали в кацата с меда- и какво се случва-нищо!!! А ние- т.н. избиратели, търпим като овце, живуркаме от отпуск до отпуск, псуваме по телевизора докато се наливаме ежедневно на вечеря! Е, ти не би ли се изказала подигравателно?

А какво мислиш за техните лидери - и те ближат на Обама задника. А техният електорат е още по-зомбиран от нашия калпав матриал - засега.

Повярвай ми - и на Скарлет Йохансон и на Люк Бесон им все тая ти дали бойкотираш или възвеличаваш филма им. А и на останалото население на планетата - също. Филма е готин, но все пак да не забравяме, че към този момент хората използват 10-на процента от мозъка си и не е задължително да разберем и филма, нали?

Филма е на Люк Бесон - той не прави сополиви мелодрами с индийски привкус. Разбира се, че има по-интересни филми - по БТВ е пълно с турски сериали. Но този филм не е за същата публика. И ако не сте го разбрали, то не го заклеймявайте като неинтересен. Това е фантастика и то с много интересен сюжет. Не пълнете салона, ако мислите, че Скарлет Йохансон играе голямата любов на някой Леонсио.

Този филм имаше доста масирана реклама по телевизията. След като съм я гледала десетки пъти, очевидно не съм очаквала латино сериал с индийски привкус. Просто от хилядите възможни развития на темата "Използване на 100% от мозъчния потенциал", това беше най-слабо отиграното.

Абе, кофти, щом не играе елфът Лиголас ...

Нищо особено! Заради добрата реклама и любопитството на хората са тези резултати. Има къде по-интересни филми от това, някаква въвлечена в наркоканал, да и се разтворят новите наркотици в нея и мозъка и да премине границите на нормалното. Всъщност, повече прилича на едно хубаво надрусване. Люк Бесон почна да ме съмнява дали не е посегнал на дрогата :)

Напълно подкрепям! Но трябва да призная, че за първи път от много време насам виждам киносалона толкова пълен. На излизане повечето хора, в това число и аз, бяхме много разочаровани.

ама ви взеха парите, то това е по-важното.