Мария Илиева възпламени публиката в Лозенец

Поп дивата Мария Илиева изнесе концерт на сцената на "Hacienda Beach" във вторник вечер, когато в клуба традиционно гостуват български изпълнители.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева възпламени публиката в Лозенец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Илиева дали знае, че онова недоразумение дъщерята на Стоичков вместо да си води супер успешното ТВ шоу в САЩ виси в Дира и пише по сто мнения в час срещу нея?

Да пее по селата - там й е мястото. Измислена и лансирана от началото докрая - "попдива"...

Хората и от селата не слушат бозата!

Комцерт с 5те й песни от които 2 сингъла. Сигурно е бил към 15мин и са се мятали, фъргали и кълчотили тая на 38г и оня на 20г :) Но са напълнили зала Хасиенда у Лозенец с чудовищните 30-40 селяндура там... Я покажете снимки от туй разкъртващо арт събитие ;))) ПП: а за зала Олимпия Тони Карера дето изпя 1 песен с Марчето и гръмна новината за чутовния успех, сега може и самостоятелен концерт на който западняците да се дивят как са мята, как са фърга и въргаля. Ако и Черепът е там направо ще разкъртят публиката!!!!

Изключително злобен коментар на малък човек.

с техните камъни - по техните глави, смях се до сълзи

Михаело, спри се! Излагаш се!

коМцерт ? КОМцерт? Ахахахахахах.

Ти това ли видя от целия пост? Много е правилен коментара, доста интелигентно е предадена същината на "разтърсващото" събитие от родната "звезда". Интерено как хората които ги обижда истината винаги изтърсват нещо като "злобен коментар", "дребнав човечец", т.н. Аре "широко" скроените - налазвайте !

Тя свири, не пее

Тя с напалм ли е действала ? Щото , ако е с песни няма как да стане- те всичките с един ритъм, с по 3 ноти и текстове предимно от местоимения и едносрични думи. Егати падението - тази, Графа, Криско и Дриско и куп още други с по 1 име да са критерий за музика, че и жури даже да са понякога.

Те журират непрекъснато - дават тон, формират и клишират. Нещастници...

А Г-ца Стоичкова къде е пяла във вторник?

Така като чета и стигам до извода, че от 80 коментара поне 40 са на Мика и като гледам езика и начина на писане, мисля, че баща и е написал и той около 10 коментара. Здравейте, Стоичкови, ясно е, е темата ви вълнува, как сте днес???

Типично по български, освен да бълвате злоба на друго не сте способни! Как нито една новина не ви зарадва?

Ми радвай се бе,некой да ти пречи.Само дето не знам М.И. си или некой от гейовете около нея.Още малко и ще се просълзиш от умиления по радностната новина. Да те светна,това не е новина,а платена P.R. публикация.

Много по-добре да се радва, отколкото да плюе.Ей, ама плюнчеста нация сме.Пробвай да се усмихнеш, може и да ти потръгне днес.

а ти кога разбра, че са гейове, я да чуя?

Не мога да разбера,кой ги натрапва тия карикатури.Гледах няколко предавания от типа търси се талант,и виждам че има маса талантливи и гласовити млади българи,които просто не виждат повече сцена след тв шоуто.А такива образи като тази и много други постоянно ги набутват пред очите ми.Нещо тази музикална индустрия ми се струва,че не е излязла от рамнките на "златния орфей" и "мелодия на годината". Ама сигурно си им обяснение.

Лошото е, че не мога да запея нито една песен на тази певица. А уж е звезда... Да, в малката България сигурно е. Но пък самочувствието й е.....нали?

И кой е виновен, че не можеш да пееш?

научи една нейна песен и все едно знаеш репертоара и- те са всичките еднакви

Щом публиката се взривява от долнопробния дует - ясно колко й е ума. А Илиева ако не пее, а само се разхожда в предизвикателно облекло, също ще спечели овации.

Тази жена , не може да пее, няма глас. Поведението й е изкуствено, надменно, лицемерие.

за мен не може да пее!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПИПО

На който не му харесва, да не я слуша. Преди всичко е въпрос на вкус.

Казало кучето и си заблизало тестисите...

МАРИЯ ИЛИЕВА Е МНОГО МНОГО ТАЛАНТЛИВА, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И МНОГО И ИНТЕЛИГЕНТНА ДАМА!ПРЕКРАСНА Е!

..........БЕШЕ!!!!!!!!!!!!!

Папазов, ти сериозно ли бе ?

А Дриско беше ли там? Къде без него, ве ...

Bell

Слагайте предупреждение "Платена статия".

Тази още ли е играчката на Черепа.

Тоя Череп голям коцкар ще излезе.Преписваха на Черепа и Лилана и Аксения,явно е голям меломан и почитател на поп изпълнителките.То ако Мария Илиева ти е наградата да си милиардер не знам защо толкова хора се натискат.Аз тази бохча не бих я прал и за без пари,има едно ресторантьорско излъчване.

Ааа, за скумрията ли викате, за скумрията ли? А нещо за Мъка няма ли?

Някой знае ли какво означава "поп ДИВА"?! Нещо дивашко ли включват изпълненията й, или тя по характер си е дива! Просто не разбирам....

Просто не искат директно да им викат с.лянки!

Мария Илиева достойно застана до Сашка, Пепа,Малина...Калина, Къпина и т.н. Да ви е честита новата фолк звезда!!!!!

То кафенето си беше направо празно! Всички знаеха, че идва и се изнесоха малко по-рано.

Много злоба! Няма друг такъв народ който да мрази всичко и всички дори и себе си. Така и не се намери новина която да е дора и хубава. Само пишещите тук са идеални! Спрете се бе хора!

Ми, обичай ни и за нас!

Ето добра новина:" Соня Йончева в звездния състав на продукцията на Дейвид Маквикър на "Фауст" от Гуно в Кралската опера на Лондон. Тя е технически близо до безупречното, изпълнявайки трудната Бижу песен сякаш е най-лесното нещо на света". През септември ще пее в Метрополитън опера Мюзета.

Браво!!!

Cyce

Ма луда ли си жено. На дира като им кажеш "опера" и ти отговарят: "Аааа не го ползвам тоя браУзер"...ти с кви неща ги плашиш хахахахаха

По-принцип я харесвам, но с този дует с Дриско се изложи мнооого яко.....да оставим настрана просташкото му поведение и т.н. усещането(говоря за вокално и сценично присъствие) ми при излизането и на сцената включвайки се в дуета беше ....не знам с какво да го сравня....все едно от зле поддържан обор да влезеш в парфюмерия или бижутерски магазин! На Криско това подигравателно Дриско си му отива напълно!

по-принцип, най-принцип.... ей много сложен този български правопис, брей :)

Ако беше обърнал/а малко повече внимание на целият коментар, по отношение на правопис и словоред щеше да прецениш по-добре ситуацията(техническа грешка в бързината) .... ама нали е на мода да се мрази нещо пък каквото и да е! Хубав ден!

абе дебили, концерт в кафене не се изнася, даже и да се казва "хасиенда". концерт се изнася в концертна зала пред публика, а не пред пяници по масите. българската простотя е безгранична.

И ти го доказваш с неграмотното си писане, независимо, че за съдържанието си прав.

значи е Мария ДИВА и то ПОП-ДИВА. Дали на Райна и ясно на кой се казва така? Леле, леле, леле!

Голям фурор направи Мария.Цялото кафене беше пълно,имаше най-малко 50 човека.

И половината бяха чужденци,които не знаеха кой пее,а след третата водка дори и хитовете на Мария Илиева не бяха в състояние да ги вдигнат от пода.

В интерес на истината... Два дни стоя една "новината", като "най-лайф новина", сега слагаме на нейно място тази. Явно и дир пожълтя. което е много, много жалко... Все повече ми домъчнява за сашка, глория, преслава, албена... (извинете, не ги знам всички!,макар че съседа кръщава всичките си крави на звезди и редовно им чувам... имената.)

Какво значи "възпламени"?Хората са се самозапалвали от зор и ужас,нали:)

Певеца..? Е, то у нас и Лора Караджова е певица...

Тази се мисли че е звезда.....колко Грами награди е взела!

Поне с 1 повече от твоите

Мария коя?

А! Ето новина. Благодаря! Дали и до колко е била пълна залата и коя зала даже, не чак толкова важно. Аз лично не и харесвам много "хитовете", но си има глас и почитатели момичето! Важното е, че не става въпрос, коя за коя, какво е казала и от кой си е искала...

едно не ми е ясно. не че слушам метъл, но за концерта на W.A.S.P. (които са световна група) в Бургас една думичка не писахте, а коя е пък Мария Илиева, че й отделяте такова върховно внимание

Да ти кажа, статия за концерта на W.A.S.P. би събрала максимум 10-12 коментара.Но когато българина има какво да наплюе, някой евтин скандал, става активен на 100%.Тук е важно да се плюе, внимание на текста никой не обръща.Та затова четем за Златки, Николетки и т.н., които събират по над 300 коментара.Рок концертите си ги обсъждаме с приятели.

"Поп дивата Мария Илиева изнесе концерт на сцената на "Hacienda Beach" във вторник вечер, когато в клубът традиционно гостуват български изпълнители." - никога след предлог не се пише пълен член - В клубА!!!

V kafenveto ima 10 max 15 4oveka.

че не се сещам за нито един

А бе имаше, по едно време въртяха някаква песен, която имаше 2-3 думи в "текста", предполагам да го запомни по-лесно. Та беше нещо - искам, можеш, имаш. А бе оригинално от всякъде!

Ако 'Олимпия' е била пълна, то заслугата хич не е на Мария Илиева. И ти си един читател... ама само по картинки :)) Дай да видим кога Илиева е правила собствен концерт на 'Олимпия', че много ми е забавно...

Интересно, ако Мария Илиева някой се опита да я сваля с репликите на Криско от общото им парче, как ли би реагирала?

шъ почни да са бара .. :-)

Мике-е-е... къде си ма, парц*л. Докога ще те чакаме да оплюеш позитивната новина, че някой е ПРОИЗВЕЛ с таланта си положителни емоции. За разлика от теб, нъкъдрнице, провокираща само негативни емоции.

EЙЧ

Пее в некакъв си клуб с 100 човека публика, кога напълниш зала 1 на НДК мойто момиче тогава се бий в гърдите.

И това ще направи, споко. И Мика ще покани.

О, Мария Илиева е пълнила зала 1 , ти просто не знаеш и не се интересуваш. Мария Илиева е пълнила зала дори Олимпия в Париж, моето дете невежо!

EЙЧ

Може да е пела в 1 на НДК, но това не значи че япълни. Кога се напълни зала 1 на НДК се чува, надалеко се чуво, а аз не съм чул такова нещо моето момиче. Ако знаеш некви факти посочи ми линк.

Ако Мара Илиева реши да покаже "как са мяташ, как са движиш, как го бараш, колко са раздаваш", може и да напълни зала "Олимпия".

Аз седя във фейсбук и чакам Мика да избълва лавина от клетви и заплахи за съд.

Cyce

То и хай-енд списвачите от дира това правят :DDDD

В нашите среди се говори, че е бил много посредствен концерт. И с Дриско пак сте показвали снимката на татко - съд за вас!

Знаем- у тези ваши среди особено семейни пушите ямайка и се псувате на майка....

Номер Едно! Браво, Мария, страхотен концерт!

Мария Илиева е Върхът на сладоледа , в за вас!- мразещите нищо не знаем и не искаме да знаеме скрийте се и не цапайте интернет прУстранството с мисловните си акота :)))

Знаем, че обича да ближе сладолед, връхчето на сладоледа ;), и не само. То най-вероятно така е и станала "звизда", даже и дива ! Хайде със здраве!

коя е тая Мария Илиева ?