Любовница на Джей Зи направи скандални признания

Манекенка, която твърди, че е спала с Джей Зи, записа скандално парче, в което разказва за неверния съпруг на Бионсе.

Обратно в новината

Коментари - Любовница на Джей Зи направи скандални признания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста тъпо парче е jay z... а тая хръботелина няма какво да я коментираме! ще те удари с някой кокал и никога няма да го забрави човек...

Мангалска му работа! К'во има да им се чудим кой с кого се онождал - все са ми еднакви с тоя техен речитатив и самодоволно-нагъл поглед. Е..а ти и изкуството - направено от "парчета", илюстрирани с картинки на полуголи задници и предници, сменящи се бързо!

Деницова, тази манекенка - дето я наричаш - точно пее че НЕ му е никаква любовница и никога не еспала с него, но ТОЙ е искал да я направи такава. Ex, Деницова от твоята постоянна неусведоменост и невежество сега ще дойде манекенката да съди дир-а LOL

Не се чудете, ако утре се появи още някоя, която претендира, че е имала това - онова с Джей Зи! Цял свят знае, че ще се развеждат, така че лешоядите ще дохвърчат отвсякъде, за да "намажат" малко слава от разпадащата се звездна двойка ;)

парчето е страхотно,харесва ми!!!УАОООООО!

Българинът все така си обича да се прави на праведен официално, но не би отказал коментари и фантазии, когато е анонимен. Дано децата ви не четат коментарите ви и не ви разпознаят! Комплекси, комплекси-и...

не тези грозни чернилки не им ли мина модата преди около 20-30 години, поне по-добра музика правеха тогава. бионсе, горката с тия криви и дебели крака, по-скромно да го дава...за половинката и, по-добре да не коментираме.

Не ги разбирам мъжете. Бионсе хем е по-красива, хем по-удохотворена, хем по-талантлива. Защо я е заменил за тази нагла визиономия?

Любовниците им почти винаги са по-грозни от жените им.

Ами защото чуждата кокошка, патка изглежда!

Циганска драма.

Абе къде се ами коментарите бе дирници? Защо сте ми оставили само един!?????

голямо чудо че джеи зи е фраснал някоя , в тези среди по принцип не можеш да разбереш кои с кого . да не ми правят са свеци . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Самостоятелните женички, към които се числи бионсе прогонват успешно всеки мъж. Така че женички - не позволявайте да ви порастват ташаци, защото не им се кефим. Ако пък се правите че не разбирате - ок. Затова ние мъжете ще чукаме всичките ви приятелки и познати!

Брато, от далеч ти личи, че си ръкоблудстващ идиот (сирея чикиджия)... Аре ходих някъде другаде да обясняваш к'во били харесвали мъжете.

Maria Ivanova

:)

Пеше, чукай си която си искаш, ама за мене знаеш, че не си падам по ориенталци, защото, сама съм си господарка на живота! Всичко хубаво! Приятно лашкане във твоя мотриса!

Пешо, след като наева всичките ми "приятелки"-боклуци, разбрах , че си нищо повече от една четка за обществена тоалетна. Виждам много те е яд че не можа и мен да ме прочистиш, ама аз не съм осрана тоалетна.Място не можеш да си намериш. Нещо проблеми с егото?

тази е грозна, с крадена музика, набляга на това, че той харесвал млади дами(демек бионсе вече не е) и си прави пр на гърба на известни хора-единствения и шанс в живота.

Тая кифла не може да стъпи и на малкия пръст на Mrs. Carter ... Изглежда като проститутка, в също толкова евтин "клип"..

Ох, направо се скандализирах... То бива, бива... Чудната пък Бионсе...

Тая прилича на травестит

Абсолютно няма такова нещо - рапърката казва, че НЕ е спала с него, а че и го приписват и са просто приятели, на рап ниво.

дух-овни приятели

Хайде сега Бионсе да я залее с блажна боя