Джулия Робъртс: Животът ми не е бляскав

Актрисата споделя, че животът й извън светлините на прожекторите не е бляскав и опитва да балансира между семейството, работата и всичките си задължения.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс: Животът ми не е бляскав | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Стига да няма сълзи, неприятни миризми и всички да спят спокойно - всичко е наред". Една обикновена и чудесна истина, която не всички схващат.

Забрави да добави, че е милионерка и сигурно има 50 бавачки и слуги. На този фон, ако не се справя, би трябвало да е кръгъл идиот. И ако при всичко това животът й не е бляскав, значи причината е в нейната психика.

дя-до

На никого не е бляскав, но ряботиш интересна работа, получаваш висока морална и материална признателност за нея, обезпечена си, заедно със семейството, срещу пропадане под жизнения минимум, нямаш сериозни лични и семейни здравословни проблеми... Някои на това му викат щастие. Радвай му се!

и моят щото...

Че ще вземем да се разчувстваме. Направо жива да я оплачеш, горката. Като иска блясък и почит, да вземе да дойде у нас, да почака на няколко конкурса, да напазарува, да сготви, да изчисти, да търчи за децата, да угодничи на разни безмозъчни чиновници, да си брои жалките стотинки и да се чуди как ще изкара до другия път и накрая да преглежда за отмора цяла вечер сметки за ток, вода, парно, данъци, а междувременно да си измият балкона върху прането й. Надяваме се, че после ще е доволна от живота.

Джулия Робартс не е богата наследница, съвсем сама си е изкарала жената парите, верно господ й е дал красота и чар, но труд и постоянство е от нея, така че не я съдете ,че е богата. А се вижда че е останала и земна а не се надула като някои други.

Някога питала ли си се, как, защо и на каква цена им дават тези милиони. Това са много алчни хора, които за пари са продали душата си на сатанистите, никога не го забравяй. Поинтересувай се, всички се покланят на Сатаната!, няма безплатен обяд.

Ако всички звезди бяха като Джулия Робъртс, светът би бил просто прекрасен!

Гледай я в ,,Усмивката на Мона Лиза" и тогава я наречи ,,куха лейка"!

Горката Джулия, най-обикновена куха лейка, превърната в звезда от безжалостната американска машина за илюзии.

"Стига да няма сълзи, да няма неприятни миризми".......Кой е превел такава глупост? Като не знаете езика, не превеждайте статии............

Земна и скромна, без претенции ... Чаровна и делнична, позната в цял свят, казват ... звезда?

Когато мумтимилионери започнат да се оплакват изглежда малко цинично.

Незнам защо си мислите, че като си богат всизко ти е лесно, трудна работа е да се подържа нивото, да се упрарляват парите така, че да не станеш най-бедния в рамките на 5 години, и да имаш все пак някаква връзка с тия деца, че ако само на гледачки рачиташ, те все едно не са твои...

Интересно ми е, щом като им е толкова трудно на богатите (а те също плачат), защо не вземат да станат бедни, та да им е по-лесно, а? Хайде стига глупости, моля! :-(((

е, хаиде не е за оплакване - като и са много задълженията, ще си наеме бавачки за децата, жена за чистене, готвачка, икономка, учители за децата/ако им се налага/ - като има пари всичко е по-лесно - само да е жива и здрава

А някои милионерки като се оплакват изглежда цицинично.

Пука ми на бибитката за чулия

май всички я караме така,отгоре ,отгоре.......

Точно така,и никога не съм го крила.Изобщо не е нужно да свършиш всичко,камо ли пък-перфектно!Трябва да имаме време и за себе си,не смо за къщи,децата и работата.

Да е перфектно свършено всичко-не, но не трябва и да бъде мърлявщина защото трябва да си скубнеш веждите, нали? Всички се справят с всичко, но защо виждам мръсни, мачкании невъзпитани деца навсякъде, след като всички сме уж "справящи се с всичко" перфектни жени? И вече под време за себе си се има предвид висене пред фейса с часове. Заслужава ли си?