Печената риба е полезна за мозъка
Консумирането на печена риба от всякакъв вид веднъж седмично повишава мозъчното здраве, установиха учени от университета в Питсбърг.
Обратно в новинатаКоментари - Печената риба е полезна за мозъка | Лайф.dir.bg
Коментари
Рибата е вредна и трябва да се избягва, защото: - Омега-3 киселините се унищожават при топлинната обработка. Така с печената/пържената риба приемаме излишна наситена мазнина и лош холестерол. - Морската и океанската риба е богата на токсини, вкл. живак, тежки метали, отпадни продукти при разграждането на пластмасата и др. - Изкуствено отглежданата риба е претъпкана с антибиотици и е хранена с ГМО и индустриален фураж. Прилагат се силни хормони от рода на естрогените, за да се стимулира изкуствено хвърлянето на хайвера. - Замразените риби се обработват с вредни химикали и стабилизатори, за да поемат голямо количество вода и да станат по-тежки. Единствено яжте прясно уловена риба от чист вътрешен наш водоем, никога пържена, най-добре маринована и после изкисната.
За едно 5 членно семейство е невъзможно
За мъжкия мозък е най полезно поне веднъж седмично 20-25 годишно пъстърве с дупе като детско барабанче, да не дърдори много, френският и да е отличен и словосъчетания като като: Не, Не там, Сега не , и Аз мисля да са и непознати
I na nas ni se iade ama mn skapa e ribata v BG
Е колко па да е толко скъпа?
Е, няма да ядете само фагри, ципура и филе от сьомга! Има пресни риби, които са в пъти по-евтини от изброените по-горе. Давайте го малко по-скромно, щом не сте стабилни финансово! ;-)