Джей Зи иска да спаси брака си

Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе, съобщава Фимейл фърст.

Обратно в новината

Коментари - Джей Зи иска да спаси брака си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Когато са на турне, работата е на първо място" или Кинтите са на първо място, после любовта ;)

е къв му е проблема да се покатери чевръсто по някоя палма и да и подари банан, веднага ще и мине!

Заблеяло ми е агънце Бе бе бе Малко коцкарчета си падали.

В интерес на истината баба Ванга каза ерген и мома. Тя не е казала друго. Аз съм ерген. А какво искат тези семейни мъже и жени? Някои с деца. Ааа Агнешко искат.Това което им е забранено. Забраненият плод. Много е просто.

Така е, като си се бракувал си гледаш и спиш с жената. Като ти е писнала, я зарязваш и можеш да ги сменяш постоянно. Но хем да има една балама вкъщи, хем да ходиш по чуждо това малко жени го търпят. Само, ако мъжът е богат и стоят заради парите. Но този случай не е такъв, защото и тя е достатъчно богата, за да му търпи изневерите. А него го е треснала кризата на средната възраст.

Бидонче, толкова ли не намери някой набор и тази свинкя да те чеше!

Това парите кво ли не правят! Има цветнокожи толкова приятни и красиви, но тозиии...трябва да му скриеш главата, за да спиш с него. Но пък явно за тъмните мацки е като афродизиак или паричките му са такива, ако не той!

Черните в америка са като нашите цигани. Проституця, банди побоища асоциално поведение. 80% от всички затворници са негри. Раждат един куп деца и се състезават с латиното, кой ще вземе повече пари от социалните. Има и изключения но масово са така. Най интересното е обаче, когато се видят в пари. Тогава манията им за лъскавко и златно направо "skyrockets".

Да ама каниеца Хюсеин, иска да пердаши големия диференциал на таз абаносова дива. Джези Мези, ще трябва да се примири.

като гледам коментарите само простотии, не съм очаквала професорски трудове, ама само простотии, толкова ли зле сме станали като нация

Ами ако можеше да четеш на анлийски, щеше да знаеш какво пишат в САЩ за президента им и Бионсе. Даже преди време президеншата си беше тръгнала, но го покриха бързо. Но ти, явно си от прованса, не си разбрал(а) нещо и сега се опитваш да белсенш като културтрегер(ка). Писна ми от глупаци пък ще кажа аз.