Нина Добрев отново идол на тийнейджърите

Нина Добрев грабна статуетката за любима телевизионна актриса на раздаването на наградите “Изборът на тийнейджърите”.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев отново идол на тийнейджърите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, искам само да кажа на редакторите да си проверяват инфото, защото 'Дневниците на Вампира' не е фентъзи а хорър. Приятен ден.

Що, в Канада да не би да е по-различно? Може и да има някое и друго изключение, сигурно се случва, колкото да се докаже правилото ...

Българите са може би от малкото нации,които не могат да преживеят успехите на сънародниците си зад граница...то са негативни изказвания,примесени с шовинистично -фанатични изказвания от рода'как Нина се била отказала от България'и подобни безмислени твърдения...Момичето е заминало за Канада като малко дете и за каквоїтказване'говорят тук някои хора...други пък видяха,че е 'мургава'и изобщо смехотворна история....

Хубаво и талантливо момиче,което се е отказало от България. Има много хубави талантливи млади хора у нас,които работят и творят тук ,за да ги гледаме ние и да им се радва собствения им народ.

Глупости, осъзнайте се, това криворазбран национализъм.

Мисля, че всички българи, трябва да се радваме на успелите българи зад граница. Според мен Нина е истинско хубаво, успяло българско момиче и това ме прави щастлива. Не мога да повярвам, че има хора които не само не я харесват, а дори си изливат и злобата тук. Това ми звучи като платено и нагласено. Тя прави това което може засега, утре кой знае- може и Оскар да спечели.

И защо не можеш да повярваш? Не всеки гледа елементарни тийн сериали. Аз скоро чух за нея и погледнах прословутия сериал "Дневниците на вампира" - сериозно, не мога да повярвам, че има хора над 16 год. които го гледат. Може да е добра актриса, но е факт че е с доста тъмна кожа, което е ужасно.

:))) Да, много е тъпааа! И филма е тъъъп и е чернааа!!! 88, искаш ли да станем приятели и цял ден да мразим в нета всички успели българи. Така да ги хейтваме и да си направим скала за цвета на кожата им. Кой колко е черен,зелен, бел :))), без значение,че милиони ги харесват. Не ти ли минава през ума, че Нина има тен от плажовете на Маями, Флорида, Калифорния. Все места, за които едва ли си чувал/а. Ама, то и Ивет Лалова и Гришата Димитров май са чернииии :)))))))

Добре, че изигра вампирски филм, че да я лансират сатанистите, иначе нямаше да стане.

Т'ва може да е идол само на баба ми...

с нетарпение чакам да ме информират за златките и за роут иначе няма да мога да спа нощем и ще изпадам в депреся

С нетАрпение Ша чакам да са депресираш!

Вече научихме какво прави Добрев. Сега остава да ни информирате за Рут Колева, Светослава Рудолф, Златките и вече ще ми е по-спокойно през деня

Всички ми харесват.Млади са -вижте излъчването им.Хвърчат из небесата,а какво по-хубаво от това.Всичко им е розово и нека да е така,защото живота е суров и след 20 год. няма да са същите(което е нормално разбира се)

според мен трябва да сме обективни в коментарите ни да насарчаваме талантливите и да критикуваме некадарниците.момичето че не е бяла и е малко с тен не я прави лоша , красотата е относително понятие всеки я вижда по своемо но едно е сигурно че момичето е талантливо и получи награда.

Грозна е ! Най- грозната българка, освен това е и мургавела.

Покажи се ти бре красавец/красавице:-))) Дай да те видим, какви неземни чар и красота излъчваш. Дали няма да ни стане лошо а, от толкова блясък;-))))))))))))))

Аа пак ли тая идиотка с неграмотното име...

дира по-добре да не пущате ценозми а не да трииете вазмощенята от тях!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

млади. болни хора! на каде варви народа ни? и за това хубаво момиче като се пишат ценизми простотии каде отиваме е видно -изперкал народ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно се съгласявам с Вас. Прост народ, дебилни коментари. Най ми става болно като чета такива отвратителни коментари под наистина успели в чужбина българи като Нина Добрев и Григор Димитров - това са прекрасни, талантливи млади хора, които са постигнали страшно много в международен план, а българите ги плюят - възмутително е !

До кога ще пишете,че е канадка от български произход? Тя е българка, родена в България, от майка и баща българи, живяла две години тук! Кое не е ясно, че я спрягате постоянно за канадка?

Българка е ако има българско гражданство, може да говори български език, може да гласува и т.н. Тази е родоотстъпничка, никаква българка не е.

Maria Ivanova

Има българско гражданство, съответно може за гласува и да, може да говори български и то отлично!

Тя е родена в София, има българско гражданство, говори български, може да гласува, двамата и родители са българи и дори парадира с българския си произход...

чета коментарите и си казвам мноого идиоти живеят в иначе хубавата ни Родина

явно и себе си имаш предвид

ТАЗИ ТРЪТЛЕСТА И СКИМТЯЩА В ТОЯ СЕРИАЛ ЛИЧНОСТ-Е МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНСКАТА КРАСОТА!!ДА, ТИНЕЙДЖЪРИТЕ СА ВЪВ ВЪЗСТОРГ, НО НЕ И ДРУГИТЕ, КОИТО РАЗБИРАТ ЩО Е КРАСОТА, А ПРИ НЕЯ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА , ТАКАВА.....

Е, що бе - младичка е, изпъната ... Младото си е младо ...

Я по-спокойно, стига вика. Това, че на теб не ти харесва момичето, не означава че не е хубава. И говори само от свое име. Кои са тези другите разбирачи, те не могат ли да пишат сами;-) Глупак.

Аман. Тази задмина по известност всички българи, работещи в чужбина. В нашите медии по-често се пише за нея, отколкото за Бербатов. Кой надува този балон и защо?

Ами, да, просто тя Е по-известна от Бербатов......................

Нина, ако четеш това - обичам те! Искам да се любим на плажа с изгрева на слънцето, а водата да ни плиска леко по краката.

Пич, събуди се, че хазяйката плеска на вратата - не си си платил наема!

Браво на нашето момиче, печели награди, та да се видят в чудо чуждоземците.