Водещ се извини, че нарекъл Уилямс ”страхливец”

Бурен отклик в социалните медии и сред журналисти, приятели и психотерапевти предизвика коментарът на водещия Шепърд Смит, че Робин Уилямс е бил "страхливец".

Обратно в новината

Коментари - Водещ се извини, че нарекъл Уилямс ”страхливец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти съзнаваш ли по колко малоумен начин си противоречиш в малоумната публикация .. "На всички онези малоумници които казват, че се искало смелост да се самоубиеш бих казал, с ръка на сърцето, че са идиоти и по-добре е да ни отърват то свещената си тъпота като сами си теглят куршума, "само че се съмнявам че ще им стигне така наречената смелост." - ТОЧНО ПОРАДИ ПРИЧИНАТА, ЧЕ СЕ ИЗИСКВА СМЕЛОСТ ПОВЕЧЕТО НЕ СЕ САМОУБИВАТ !

И въпреки всичко ,не мисля ,че нареклият Робин уилямс страхливец е имал лоши чувства към него, по-скоро е обратното!

Фактите показват, че при циганското мнозинство самоубийствата са сведени до 0 %.

Pycku!

Хората казват, че това е наследствено.. Нормален човек колкото и да е отегчен не би се самоубил...

Хайде бе, ти колко самоубийци си познавал? И техните предшественици, дето са им предали наследството?

И все пак, защо са толкова сигурни, че това е самоубийство??? Това е насилствена смърт и трябва разследване.

Телевизия Фокс Нюз Ченъл е долнопробен "глобален" новинар чийто собственик е (защо ли ?) създателят на БосфорТеВе - мистър Пърдок. Каквато телевизията такива и журналята вътре - той го казал, ама в същност мислел друго - наглост защо ли същата като на Sl.Трифоноff. Спомням си как преди две години, в Брюксел местните вестници (и руски адвокати) сцепиха Фокс залавяйки ги на "местопрестъплението" - показваха анархистични изстъпления в Гърция, като демонстрация на Гари Каспаров в Москва. Иначе Робин Уилямс беше голям артист. Дори в комедиите в които участваше, човек можеше да се разплаче. Ще се молим за теб Робин - Господ е милостив и ще ти прости този голям грях ...

Чета коментарите и ви се чудя... Едните казват: как може да го наричате страхливец, вие знаете ли какво е депресия? Извинявайте, ама и психиатрите се разправят какво е това, ако някой наистина знаеше какво е и как се лекува, щеше да изчезне като едрата шарка. ВИЕ си МИСЛИТЕ, че знаете какво е и така оправдавате всичко. Други казват: как ще е стархливец, вие знаете ли колко смелост е нужна, за да си посегнеш на живота? За смелост не знам, но да умреш се иска да стиснеш зъби за малко, а да живееш цял живот по начин, който не ти харесва, е нужно мъжество. А и кой от вас се е самоубивал, че да знае какво е нужно - ама наистина, не неуспешно? За мен този много талантлив човек беше истински болен - душевно болен....да, лудостта му отне живота. Според Църквата самоубийството е един от най-големите грехове.

Тя телевизия ФОКС и без това е една от най-лъжливите и най-долнопробните "глобални" медии собственост на създателя на Босфор ТеВе - мистър Рупърт Пърдок. Каквато телевизията - такива и журналята в нея. Същите нагли провокации (подобно на Sl.Трифоноff) - той го казал ама не бил го мислил така ?!). СПомням си преди две години, как в Брюксел няколко руски адвоката разкостиха и нарязоха на малки филийки Фокс Ченъл защото ги бяха хванали да излъчват кадри от мероприятие на анархисти в Гърция като простестен митинг на Гари Каспаров в Москва. А иначе Робин Уилямс беше велик актьор. Дори когато играеше в комедии човек можеше да се разплаче. Защо ли толкова много от истинските звезди наамериканското кино и музика посягат на живота си ?! Почивай в мир Робин ! Господ е милостив и ще се молим за теб - да ти прости наистина големия грях.

Ами аз живея в хамериката, и само мисълта, че ще се върна в България ме крепи, иначе и аз взимам колана и се беся. Тук ти изсмукват душичката, и в този смисъл напълно разбирам Робин, и защо е постъпил така. Доста е висок процента на самоубийствата и убийствата тук, просто някои превъртат от стреса, и като стане белята се почва ама как стана тая работа, ама той хубав човек беше, пък кво му стана....

Спрете да лъжете! Роби Уилямс е жив и ПЕЕ! Вие сте медия на Пеевски. Лъжете както излъгахте че Цветан Василев е разследван от интерпол. ЛЪЖЦИ НЕДНИ!

Разбира се, че Роби Уилямс е жив и пее миличка. В статията се говори не за английския певец Роби Уилямс, а за големия американския артист РобиН Уилямс !

Хора, не съдете без да знаете! Психичните заболявания могат да бъдат най-най-мъчителното нещо на света, толкова мъчително, че и адът ще ви се струва по-привлекателен! Буквално ще ви се иска да се отървете от болното си и страдащо тяло! И за да посегнеш на най-святото си-живота се иска толкова голяма смелост на фона на толкова безкрайно отчаяние! Не съдете, за да не бъдете съдени! Само който е преживял нещо подобно може да коментира, а който не е -молете се да не ви се случи, че тогава друга песен ще пеете! Много е лесно да съдиш от позицията на здрав човек!

R.I.P.

роби уилямс не е страхливец. Той е алкохолизиран и наркозависим!

Много често хората с депресия прибягват до алкохола, като средство да намалят болката (не физическата, а душевната), да забравят за всичко, да поспят спокойно за час-два ако искаш. За съжаление алкохолът има мимолетен облекчаващ и едновременно с това дълготраен влошаващ ефект защото задълбочава депресивното състояние. И се получава омагьосан кръг, от който много често е трудно да излезеш.

Нужна е голяма смелост, за да бъдеш "страхливец". Ако някой тук си мисли, че е лесно да посегнеш на себе си, нека опита. И не става дума за това просто да се резнеш тук-там повърхностно или да изпиеш шепа аспирини (знаейки, че няма да ти стане нищо), а с ясното съзнание, че това е краят. Както някой по-долу беше казал, погледът на Робин Уилямс казва всичко, най-забавният човек с най-тъжните очи. И ако очите наистина са прозорец към човешката душа, то трябва да си сляп, за да не видиш празнотата в неговата. А на мъртвата душа, тяло не й трябва. Имал бил семейство, пари, слава, положение. Това е едно нищо, което не може да направи човек щастлив, когато той не среща разбиране, съпричастност, искреност, сродност. Бил егоист защото причинил мъка на тези, които оставил след себе си. А пита ли се някой колко му е струвало да бъде около и сред тях, правейки компромис със себе си и собствената си мъка и непоносима и очевадно изгаряща самота години наред? Извършил грях? И да е, има кой да го съди/ оправдае, и не сте вие, затова не изземвайте функциите на Съдника. Депресията е нещо ужасно и за съжаление необяснимо, не от медицинска, а от лична гледна точка. Можеш да говориш компетентно за нея с часове, но не можеш да разбереш и хилядна от нея докато не я изпиташ на собствен гръб. За мен чувството на хумор на Робин Уилямс беше нескрита самоирония, начин да направи определени свои и общи проблеми публични, с ясната представа, че ще предизвика лицемерен смях. Смях защото е беше изключително забавен, лицемерен защото всеки нормален ще разбере скритото послание, но бездушно ще си затвори очите за него. Почивай в мир Робин, и прости на глупаците...

Вижда се колко малко хора знаят какво е депресията. И ще си помислиш че когато човек от нещо не разбира поне няма да коментира кой е страхливец и кой не. Молете се депресията да не застигне вас или ваши близки хора та да видите колко сте били грешка когато за човек изпаднал в такова състояние кажете че е страхливец.

Принципно дали ще се самоубиваш, си е личен избор. Но чисто като политика е по-правилно, да бъде наречено страхливост, за да отблъсква. Че така някой може да иска да се самоубива от някаква дреболия, която в момента му е изглеждала важна. А те трябва да го отблъснат като желание.

...И каква ирония само...гледайте филма " В какво се превръщат мечтите" ...може би ще го намерите там.

Да, прав си...

На мен пък много съмнителна ми се струва тази трета съпруга . За колко милиона може да качи пиян мъж на бесилка?

Аз пък се чудя на всички лицемерно скърбящи "близки" на Уилямс - човекът е бил с проблеми, защо са го оставили самичък.

Защото много хора не разбират какво се случва с близките им, даже да са около тях, да живеят с тях.. Те разбират, че имат някакви проблеми, но не разбират, че имат нужда от помощ и подкрепа. А точно в такива моменти е нужно да се вдъхне доверие и сила! Btw.. водещия е бил прав - да сложиш край на живота си е страхливост и слабост!! Особено смърт от собствената тъка е лоша смърт, греховна! А и в крайна сметка това е най-голямата глупост, която може да направи човек, на всичкото отгоре и непоправима!

Боби, с първата част на поста ти съм съгласен напълно. Абсолютна истина е, че не познаваме дори ной-близките си. С втората част, хич не съм.

Депресията е много сериозна болест. И много често е непонятна и досадна на близките и приятелите на страдащия. Ако сам не се мотивира човек, може и да не се измъкне от нея.

За да се самоубиеш е нужна огромна смелост на последно място бих казала, че е страхливец.. а за да го разбере някой , той трябва да е изпитал нещо подобно.

Защото са повърхностни отношенията!

И как разбра, че са го оставили самичък? Просто депресията е много коварна и сериозна болест и дори и около болния да има стълпотворение от добронамерени и любящи хора, това не помага особено. Освен това, може ли непрекъснато някой да седи около него и да го пази?!

А и не разбирам кво толкова му дъвчат кокалите на този човек хората се раждат живеят и умират това е нормалния цикъл на живота, разбирам да му е предстояло да открие как да спре световния глад да има за какво да се тюхкат толкова ама май май само производителите на алкохол са засегнати...

Слагате минуси, защото сте лицмери и никой не иска да си признае истината. Най-удобно ви е да слушате новините и като ви кажат да плачете плачете като ви кажат да се страхувате се страхувате... овце!

Никой не знае, през какво е минал един самоубиец, какво е преживял, какви мисли и тревоги е имал. Щом човек се самоубива, значи не издържа и не вижда изход и надежда, но това не означава, че е страхливец. Грозни думи на водещия.

Хайде пусувайте ме колкото искате ама самоубийството е акт на слабите и неразбраните а аз не мисля,че човек като него който е имал огромна обществена и семейна и каквато и да е подкрепа е бил неразбран,просто американска действителност.Тези дни ще си напиша във файс една тема за това ама няма да е днес нямам муза.

Я пак помисли! Безстрашните като тебе - висите по доктори само и само да поживуркате още мъничко! Е много е СМЕЛО!!!

Откъде си сигурен, че е имал подкрепа? Това, че всички му харесваме филмите може и да го е радвало като актьор, но не си ли виждал очите му? Винаги съм го мислела за много тъжен човек.

Еми така си е човек да се самоубие без да е терминално болен или луд трябва да е абсолютен тъпак или страхливец... Все пак Уилямс може да е бил луд...

Въпреки огромното си уважение към Робин,наистина защо излезна такъв страхливец,винаги съм гледал на него по скоро като женчо,не знам може би заради ролите му,ама защо се показа и като такъв в живота и най вече с егоистичното си решение да лиши така сам и внезапно близкие си и почитателите си от своето съществане.

Ако е бил страхливец, щеше да го е страх да посегне на живота си!

Не говори глупости!! Човекът е прав.

Женчо? Я изгледай "В какво се превръщат мечтите".

Самоубиеца е всичко друго, но не и страхливец. Самоубиеца е изключително отчаян, самотен и болен човек.

Разбира се, че е страхливец! Какъв друг да е, като се има предвид какво е направил? Р.Уйлямс е слабохарактерен и страхливец! Но водещият ще се извинява, няма къде да ходи, ако иска да остане на работа. Ще бъде лицемер, няма как!

Не е страхливец човек, който има смелостта да посегне сам на живота си, за това се иска смелост!

За да избягаш от проблемите не се изисква никаква смелост. Дали Уйлямс се е самоубил и какви точно са му били проблемите нямам идея. Но да се твърди, че да се носиш по течението или да бягаш от проблемите се иска смелост е абсурдно. Като актьор не ми харесваше особено, но за всеки влак си има пътници. Имам познати, които го харесваха много. Да почива в мир. Иначе ако сам е посегнал на живота си е жалко за феновете му и загуба за семейството му.

Глупости на търкалета!