Робин Уилямс страдал и от Паркинсон

Актьорът и комик Робин Уилямс е страдал от болестта на Паркинсон в ранен стадий, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на вдовицата му.

Обратно в новината

Коментари - Робин Уилямс страдал и от Паркинсон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Америка от всяко нещо правят шоу, дори от смъртта. Това е гадното на тази страна, че тук дори към мъртвите няма респект. След като вдовицата на Робин изкара на показ цялата му медицинска история, сигурно след години ще иска да продаде колана, с който той се е обесил.

мир на праха му

е страдал и от липса на любов и приемане на себе си!

Айде стига ровихте на човека в живота. Поровете малко в живота на боклуците от парламента в България, от съдебната система и прокуратурата и т.н. За живи и крадливи хора пишете статии.

може и за теб да напишат,в България има около 7 млн.живи и крадливи "хора"

Велик ,страхотен ,божествен комедиен актьор. Светла му памет.

И толкова човечен-вижда се във всичките му роли-винаги с много топлота и съчувствие към по-слабите.Може би точно заради голямото му сърце и прекалено голяма чувствителност. Наистина много жалко.

Защото не е ял редовно българско кисело мляко...

За покойниците или добро, или нищо. Иначе ще ви се случат неприятности, като форма на отмъщение.

Иванов!Човек трябва да внимава много какво казва за духовния свят, дори това което казва да е истина, както в твоя случай

Що, не те разбирам?

Оставете човека да почива в мир и стига сте превеждали всяка нова информация, която излиза за него всеки ден. Вече го няма. Да го запомним само с хубаво. Факт е, че беше прекрасен актьор и слънчев човек. Никой не би си помислил, че такъв ще е краят, но... .живот.

Да, бе, да! Познаваш го ти лично и знаеш що за човек е бил, нали! Големи сте умници, няма що! Че и разни никове на английски си слагате, защото български не ви отиват на "натюрела"! Това очевидно ви прави още по-умни! Ха, ха, ха....

А бе оставете го на мира! Да го запомним с каквото е дал на света, а не с каквото му е било отнето.