Теди Духовникова: Децата ми не носят скъпи дрехи

В интервю за сп. EVA актрисата Теодора Духовникова споделя, че гледа децата си без страх и максимално близо до природата.

Обратно в новината

Коментари - Теди Духовникова: Децата ми не носят скъпи дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая госпожа я знам само с това , че се рекламираше по списанията като "българската Мишел Пфайфър" и че се беше снимала в няколко клипа на Бтр и Сигнал като млада - друго - ц...

Божееей, колко мъка в твоя малък свят, божеее.....Вземи се освести и кажи нещо смислено, не злобно ....ако можеш ... Кой се рекламира, в кво се рекламира , не си у ред, честно ! То ако така ставаше, и кака Пена щеше да се САМОрекламира като българската Пинк !!!!!

Само псевдо-парвенютата кипрят децата си с "марки за милиони".Тези, със златните синджири по 1 кило и лъскавите лимузини.Имам много познати с висок социален статус, обличат децата си със спортни, удобни и хубави дрешки.Но не и с гръмки марки.Другото е приоритет на Николетко-Златките и последователите им.

Тази въобще не знам коя е...и никакъв изказ, опитала се нещо да каже ама дълбокия смисъл се губи нейде

Хубаво е да се научиш кога трябва да замълчиш! В случая стана смешна/смешен!

СТРАХОТНА Е И ЕДИНСТВЕНА КОЯТО НЕ СЕ ПРЕВЗЕМА

о, да - и ние предпочитаме отглеждането на деца да става по метода 3-4 месеца по къмпинги на гръцките острови, ма гроздето е кисело и се налага да бачкаме всеки ден от 9 до 5. затова децата ни са гледани кофти, неправилно...

Иронично, но в Духовникова няма нищо духовно. Посредствена, еднопластова и силно надценявана актриса, която по незнайни причини продължава с изявите си. Изказването й - за пореден път - е глуповато, заклеймяващо и осъждащо голяма група родители. Особено онези, които считат първите седем години са основополагащи и светооформящи, и които са преценели, че институциите не могат да заместят дома. Поне да се беше научила да се изказва със сложни изричения, а не като човек, за който правилният изказ е непосилен товар.

Прекрасна, умна, талантлива, а вашето " друго мнение " и друг път сме го чели ...) Смешна сте .

Всъщност не сте. Но и да бяхте, няма лошо, то не се е променило.

ИМАМ ЧУВСТВО, ЧЕ ЗАВИЖДАТЕ НА ДУХОВНИКОВА! ДАВАЙТЕ ПО-КРОТКО!

Лелееееее, колко много клонинги имам!

Вие сте една зла, стара госпожа, която откровено завижда, за да изпишете толкова глупости .....

Абе незнам дали е "зла" и "стара", но със сигурност има право. И за разлика от особата в статията, се изказва много добре. А хвалебствията от роднини и "фенове" са шега някаква.

Като се има предвид, че това е една от най-обичаните български актриси, не знам защо те очудва, че феновете й се радват ?!?

Всеки език има разговорен и книжовен език, уважаема . В случая дамата, която така нападате, е предпочела да използва разговорният такъв, защото е по- комуникативен и става въпрос за живо интервю . Ако беше използвала литературният такъв, би звучала нелепо . А тя със сигурност владее перфектно и високият литературен български език, не се съмнявайте ! Завършила е с отличен по български и литература Националния Лицей за Древни Езици и Култури.

Нищо лошо не е казала жената. Само че ние българите мразим всеки и всичко. Не мисля, че Теди е някаква лигла, което е доказала с присъствие, че да бъдем толкова крайни и груби в коментарите си.

Не, и нейното изказване е хейтърско. Моите деца и другите.Противопоставяне. Тъпо и селско. Нищо възвишено не виждам. Само виждам ограничено възприятие за света, моето е хубаво, другото е лошо. Не, другото си е друго, а не е лошо непременно. Както се казва - актриса с не особено по-друг капацитет от фолкпевица.

Ако и на тази дама кажеш " фолк ", значи си пълно чао ..) Умна, интелигентна, не банална !

Сори, мацка, ти си знаеш. На децата им трябват основи, а после ги пускаш. Ти като ги пуснеш като малки, после вече е късно. Аз си ги държа моите до полата, защото сега е времето да са там. Айде успех и си се гледайте на Лозенец. И по другите места гледаме деца, и са ни интересни децата. Не знаех обаче, че само в Лозенец имало деца.... Ццццц

Господи, защо толкова злоба и негативизъм. Това навярно са хора, които никога не са влизали в Народния театър.

Ума жена и талантлива актриса. Една от малкото известни хора в България, които не тръбят по всички телевизии колко треперят над децата си и не показват постоянно малчуганите. Децата й няма да растат разглезени и с чалга. Няма да висят по кафенетата и да обсъждат марковите си дрехи. Има много примери какви са децата от съвсем невръстна възраст, когато се угажда на всичките им капризи - и по света, а и у нас.

Прекрасна Теодора !

харесвам тази жена, интелигентна и талантлива

Всичко казано от тази жена ми хареса. Браво, мислех, че вече няма нормални хора.

Обнадеждена съм, че все още се раждат интелигентни актриси! Духовникова е един чудесен пример за това. Невероятно красива и многопластова! Тя е един истински диамант сред втасалите кифли намазани обилно със захарна глазура, наричащи себе си актриси. Дано се раждат повече диаманти като нея!

Малките деца обикновенно искат да са до майка си. Ако на нейните им е все тая си е неин проблем, но не е повод за гордост.

Много я харесвам и думите са и абсолютно разумни!

Ей, много дребна и комплексирана душичка има средния българин в днешно време. Как ще познавате Духовникова като нямате представа от изкуството, което прави! Това да не вие мара отварачката, или емануела, или галенчето, или николета лозанова, пълни със силикон кухи лейки, придобили скандална слава чрез самореклама на голи задници и цици в нета и пълна липса на талант. Теодора Духовникова е не само интелигентна и талантлива, тя е хубава жена и реализирана като съпруга и майка. Дразни ви, че не се превзема и е уверена в себе си. Хайде, направете го и вие, злословници, прекопайте си градината и я засадете, може би тогава ще погледнете на света с дуги очи. :)

Уж за децата говорим, сиреч те са темата, а на снимката единствено Духовникова.

А да ти е минало през ум, че жената не желае дацата и да стават достояние на злобния българин? Очевидно не е НЛ и тн за да позира и да си прави ПР с тях!

Много точно казано относно възпитанието на децата! Подкрепям я с две ръцете!

и два крака!!

"Обаче децата са по родителите, по техните навици, а не родителите по децата." на български ли е това????

Просто е, преди това трябва да си прочел някоя и друга книжка, различна от телефонния указател.

Абе то може да е просто, ама НЕ Е на български. Колкото и книжки да си прочел(а), явно не си наясно с българския език (конструкция на изречение, словоред и т.н.). Не е достатъчно само да четеш книжки, трябва и малко влагане на мисъл. Но дали не те затруднява твърде много?

Има предвид, че не следва просташката традиция родителите да търчат след капризите на детето си, а детето върви след примера на родителите си. Казано е съвсем просто.

Какво има предвид тя е ясно. Просто не е правилно изразено на езика, който се говори в България. От "демокрацията" насам се забелязва тази тенденция и тя, за съжаление, се засилва. :-(((

Сори, мацка, ти си знаеш. На децата им трябват основи, а после ги пускаш. Ти като ги пуснеш като малки, после вече е късно. Аз си ги държа моите до полата, защото сега е времето да са там. Айде успех и си се гледайте на Лозенец. И по другите места гледаме деца, и са ни интересни децата. Не знаех обаче, че само в Лозенец имало деца.... Ццццц

на къв език плещи тая

Със сигурност не и на книжовен български.

Страхотна жена. А плюещите по-долу сигурно си лягате до някоя дебела и тъпа, от която изпитвате панически ужас ама вече сте се вързали и няма назад...

И що да няма назад...

Извинете ме за това, което ще кажа, ама вие от Дир-а ми мязате на домакиня без никаква фантазия, която през ден приготвя около 3-4 едни и същи манджи и само ги претопля или чат-пат сменя по някоя и друга подправка ! През ден сервирате едни и същи "кометики", щот т'ва не са ник'ви звезди! Прелитат над небосклона и никоя няма да се запомни, очевидно, с никакви забележителни постижения. Скучни сте, сори !

Ами не ги четете тогава :) хубавото на сайтовете е, че човек си чете избирателно :)

Ами, защото, скъпа ми Рада, сайтовете са направени, за да ги четат. Нали от това си изкарват хляба списващите в тях. Ако са скучни и еднообразни, наистина никой няма да ги чете в един момент. Но, благодаря за съвета:)

Имам чувството, че Духовникова има речников запас от 200 думи. Както и да ги комбинира, изказванията й не нахвърлят нивото на пети клас. Как пък за толкова години не се научи да се аргументира грамотно и интелигентно...

също и много се прозавя в спектаклите /прикривайки отцъцтвието на талант/,но е красива...ако това е достатъчно..

Пълни глупости ! Много е добра !

В какво е добра? Не и в говоренето.

На времето фамилиите са идвали най-често от занаята. Ковачев от ковач, Кожаров от кожар, Зидаров от зидар и т.н. Та на тая или дядо й е бил поп или баба й... :))))))))))

Мъжът й ми е съучевик, негова е фамилията Духовников......а свекърът е известен лекар - гинеколог. При такива информираност и въображение, вземи и направи връзката.

Не знаех... но щом е така явно в случая става въпрос за ежедневно стоене на течение...

"И двете ми дъщери тръгнаха на детска градина с любопитство, без да пищят. Обуха си пантофите и чао. Защото не са били до полата ми непрекъснато и външният свят не ги плашеше" - ами като са отгледани от детегледачки защо ще плачат за теб, дали въобще знаят, че си им майка?

Чета си аз тука и си викам - коя беше тази... и не се сещам... Проверих в гугъл и о чудо, великата актриса гони 40-те, а има 10-тина роли и аз не съм имал късмета да я видя... Това е нещо като стругар с 20 годишен стаж да е направил няколко гайки и ние толкова да му се кефим, че да го караме да дава акъл на другите стругари, пък и не само стругари... Не мисля, че съм хейтър, тъй като наистина не съм я гледал нито веднъж, ама какъв е смисълът да имаме толкова много звезди, които мъждукат само в небето над България?

Браво Гого, Много точно казано.

Ами чети по-подробно, тогава , Духовникова играе в много от постановките на народния ни театър, има Икар и Аскеер, снима в киното и телевизията и е една от най-добрите ни актриси ' Но явно пропуските ти в културния ни живот са сериозни . ..

"Снима в киното и телевизията..." Какво снима? Кой го гледа? Кога го излъчват? Айде големите интелектуалци не се обаждайте... Киното ни е почти мъртво, а по телевизията само мутренски или прекопирани сериали правим...

Оо, щом има Аскеер, значи е много голяма работа. Събира се една групичка "творци", чиято публика са предимно пак те и си дава някакви награди. И ако някой "външен" ги критикува следва заключение - ти не разбираш от изкуство.

Под Прикрие ? Дървото на живота ? Нещо говорят ли ти ?!? Прекрасни роли направи там ! Но нищо, ти си гледай турските сериалчета ...

Аме Гоше, не е зле да смениш каналите. Или пък иди на театър. Духовникова не я дават по ПЛАНЕТА или по ЕВРОСПОРТ....

Планета не гледам... А пък по Евроспорт не дават - Джулия Робъртс, Анджелина Джоли, Джоди Фостър, Мерил Стрийп, Сандра Бълок, Сюзън Сарандън... пък тях ги знам...

Друго си е всички да са голтаци и да се крият зад форумите, доказвайки един през друг колко са интЕлегентни!

...каза Бръм и написа поредното си мнение във форума...

За последно бях на бг черноморие преди 7-8- години, точно на Лозенец! Беше АД! Това е едно село, с една главна улица и супер малки плажчета. Плажчетата стават още по-малки благодарение на дървените кафенета и заведения, заемащи 50 % от плажната ивица! Ходих на плаж на Оазис, които тогава ми настръхна косата, беше голям, но все едно бях на строителна площадка! Сега не искам да си представям какво е!!! Защо се натискат там, не разбирам! Хората, почивайте извън България! Няма чалга, няма фекалии в моретата, няма мръсотия по пясъка, има културно вежливо обслужване по заведенията, само свежи физиономии и отсъствие на мутри на кромяньонци и пещерняци!

Като започнат да въртят и се оплитат в собствените си думи и сигурно си мислят че много умно говорят колкото е по напудрено. Да вземе сега да си прочете написаното , да каже какво иска точно да внуши на хората. Чудя се ?????

Тази жена не знам кой я лансира, но винги ме учудват феновете на агресивно-просташкото й излъчване. Явно част от БГ "културни" тенденции.

Невероятно красива жена!Бих й сбъднал всички мечти, ако случайно останем насаме ....примерно в асансьора

Мислиш ли, че точно сега е удачно до даваш пример с асансьор?

.е че то пък тази колко кинти има, че да купува скъпи дрехи.... като не може да си позволи, няма да купува...

Свекърът е с кинтите,мой човек!

Всеки трябва да отгледа децата си така, както смята за правилно, като се съобразява и с възможностите си разбира се... Не съм съгласен само, че не иска да ги предпази от своите грешки. Нали така се развиваме. Получаваме знания и опит от родители, близки и учители... Ако всяко поколение започва от нулата ми се струва, че ще е по-трудно...

Прекрасна актриса и жена

хубави думи и верни

Много красива и талантлива дама . И абсолютно права : ) Със здраве !

Айде да напиша коментар, че няма да има нито един!

Видя ли, че нИ позна...