Мира Добрева и Жоро Торнев отбелязаха годишнина

Водещата и режисьорът отпразнуваха на морето 7 години семеен живот.

Обратно в новината

Коментари - Мира Добрева и Жоро Торнев отбелязаха годишнина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мира, мнооого поза!!!

Баба Данка и дядо Тошо от втория етаж са заедно от 60 години, но не са си публикували снимка в медиите.Какъв пропуск!

И аз отбелязах годишнина - цели 22 години.А тия двамата са далече от моето постижение.Да ми се обадят след още 10 години, ако още не са се развели.

Не ми изглежда да си щастлив от този факт...

И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО- И ТОЙ,ЗАВАЛИЯТА, НА БЪЛГАРИН НЯМА ДА УГОДИ!!!

Чудех се едно време : какво му хареса на този мулат ? Ама то в граничния пункт " режисьор" звучи почти като премиер . Как иначе втора употреба ще я дават "по телевизора" ?

Еееее, не миряса тази женица да ни навира семейното си щастие!

Кой ли се интересува от тази "информация"?

Ами да! Много важно.

честито, няма лошо човек да има от всичко по малко, никъде не е идеално,компромис е необходим,но всичко започва от дребния компромис и не е зле Мира да наблегне на коремни преси....

Мира си е супер.

Евтина позьорка!

Чудесно! Вече може да се разведете!!!!

Какво мило семейство. Аз пък как искам да направя малък шлем с Мира и Щерката, предства си нямате. Ще ме споменават с добро бая време после. Мирче, ако си навита, взимай щерката и идвайте в Горубляне. Изчукваме всичко !

абе що не се изплющите на годишнината си??

Тази Мира е абсолютна нагла нахалница. Тя няма никакво журналистическо образование, завършила е туризъм. Специалистка по всичко със малоумни изказвания и псевдо интелект. Познавам много по-красиви и образовани жени от нея, които постигат всичко сами, а не чрез половите си органи.

Е...и това е изкуство. Не всички жени могат да постигнат това, което е постигнала Мира с половите си органи...:)

Не е изкуство . К....лък е точната дума .

Само да Ви спомена факта, че водещата на същото предаване през седмицата - Мария също е в отпуска, но беше като доброволец в Мизия за няколко дена за разлика от кифлата Мира!!!!!!

Тя щото Мария няма да ходи на почивка, нали? Ти какво искаш, да им сложат по една каска с камера и да ги пуснат тук, всички да гледат къде ходят и какво правят. Показали за едната едно, за другата - друго. Чудо голямо. К'во се косиш.

Тези май искат да им завидим, че се снимат на плажа.Ха-ха!

Аз лично не намирам за злобно това,това че не изпадам в дебилна възхита от това,че дира е решил да ми сподели такъв световно известен факт.

какви точно значими са тия,та занимавате публиката. Не са ми симпатични,по-точно не ги понасям.

Мира Мирааа...ти си комплексарка а Торнев е скъсан като цървул. Баси комплекса че не сте ВИП:) Дано се отървеш от тоя тъпак

Напълно подкрепям това изказване"Изисква се интелект, за да напишеш нещо толкова изящно , истинско и нежно !!! Изисква се , да си извисен духовно , та да си позволиш лукса , да бъдеш щастлив от простичките и обикновените неща , като залез , пясък , море , любов ..........! Дай, боже повече такива vip персони в БГ , защото иначе знаете какво ни чака .........чалга , мутри , и кОлтура !!! " Честит празник ,бъдете живи и здрави!

E, любовта не е чак толкова простичко нещо. Трудно се намира и задържа.

Изисква се интелект, за да се поздравиш във Фейсбук? Това е вървежно при кифлите, които правят всеки повод за празнуване публично достояние с детски пожелания тип "От лексикона" и позьорско-нагласени снимки.Тези моменти се изживяват, постнатите неща в социалните мрежи са нагласени напъни тип "вижте ме и се почудете колко лайка ще събера".И не е нужно да слагаш по пет удивителни.

Хора-а, толкова ли сте злобни или просто сте нещастни и завистливи? Ми не четете ,не гледайте снимки, защото ще се разболеете от завист. Няма уравниловка вече, това е . Едни са по-добре/ по-красиви, по-умни, по-пробивни. Това е. И аз им се радвам.

Забавляваме се бре. Който е извадил на показ това-онова ще бъден коментиран до дупка. Най-готиното на дир-а е това, че каквото и да бъде напикано ще го спукаме от бъзик.

НапиКано викаш?! Да ти имам забавленията.

Залязвате ли вече? И какво хрупате?

успокоих се да разбера какво става с тази мънкаща по телевизора саморекламираща се некадърница. а за мераците й да се прави на ВИП нямам думи. пълно недоразумение, но умело е приклещила този нещастник.

Боже, божке! Извинявай, че ти споменавам името! Ама Господи, моля те прибери си версиите! Много глупотевина стана веке...Не се издържа...

Страхотна новина. А те са страхотна двойка. Това, че са отишли на море през лятото е още по-страхотно...Абе от цялата новина лъха една страхотност... Усеща се вече празнотата от глупостите на Мика Стоичкова и дир-ът се спасява с каквото има налично.

Кои са тея бе???? Ае следващия път като ни облъчвате с такива дебилщини, поне пишете с какво са (не)известни тия.

Просто: той - "голям" режисьор, заради връзките си, а тя ТВ водеща, заради това, че му е съпруга.

селски тарикати

Много изкуствено, много напомпано, сладникаво, захаросано ми идва това драматично представление.Истинските хора не са позьори и фръцльовци!

Хм.., снимките са готини, но тази не я понасям.

Хм: "посрещайки залеза на плажа"... На плажа посрещаме изгрева на слънцето, а го изпращаме със залеза...

Беше ми симпатична преди време, сега не ме кефи. И тя не е пропуснала да си "опъне" лицето. Изглежда малко изкуствено сега.

За вас звездата Мира, за мен щерката

Ще ти се.

Това ни е хайлайфа - и той като нас. Мира ми харесваше като говорителка на новините. Тогава преди повече от десетина години беше красива и то много. Сега е боядисана стара чанта.

Ам да ти кажа, времето не прощава... и ти ще дойдеш на нейния хал или сигурно се лъжа? :-)

На нейния хал да, но дано не оглупея толкова, че да стигна до нейния силикон!

Много си е хубава даже. То е ясно, че младостта си е младост. Но и сега си е супер. Освен това не е стара. Мисля, че няма и 40 години.

Мира Добрева е красива жена, но често изказванията и не блестят интелектуално. Не случайно Хачо Бояджиев, лека му пръст, не искаше тя да води новините по негово време в канал 1...

100 харесвания на този коментар, това е най-ИЗКУСТВЕНАТА жена!!!

Прекаляваш с facebook-а...

амии.... изобщо нищо не си мислим за вас.....т.е изобщо не ни интересувате

Изисква се рядък интелект, за да напишеш нещо толкова изящно , истинско и нежно !!! Изисква се , да си извисен духовно , та да си позволиш лукса , да бъдеш щастлив от простичките и обикновените неща , като залез , пясък , море , любов ..........! Дай, боже повече такива vip персони в БГ , защото иначе знаете какво ни чака .........чалга , мутри , и кОлтура !!!

пък рядък интелект, да не би да сте го писали Вие, не се ласкайте толкова. Който има духовната извисеност наистина да се радва на обикновените неща, едва ли има профил в социална мрежа. Както виждате при тези уж ВИП не сме се отървали от чалгата, трябват ни други.

Какво пречи духовната извисеност на фейсбук профила?! По твоята логика си правя извод, че ти си много ограничен/на, щом четеш клюкарската рубрика, че даже и коментираш.

рядък интелект няма - това не е сос или крем, жено - интелектът или го имаш вроден, или си оставаш цървул с претенции за цял живот - мира и интелект, знаеш ли кога - когато се пресекат две прави линии

cwetence

"... когато се пресекат 2 прави линии" - 2 прави или 2 УСПОРЕДНИ линии? :D

Тези не са ли малко дъртички за да ги броим за хайлайф и да се интересуваме от тях?

Страхотна новина !!!

А тази жена в дясно коя е?

Дъщерята на Мира от първия брак.

Щерката вече се е заформила като готино гадже, май ...

Защо ни занимавате с глупости.

Мира Добрева е изключително красива жена.

Става само за бройка. Вервай ми!

Беше, преди пластмасата.

на тържеството трябваше да покани тоца крокодила, марта вачкова, мика и някоя златка да са си комплект

мирка и тя е попаднала на пишман-пластичен хирург.....какво и е на носа

а бе хирурга виновен - тои да не е реставратор, как да направи от стара баба момиченце

Тея на кое море са? Щото ако са на нашето, залеза наистина е само един и то не е бог знае колко впечатляващ. Та ще трябват поне кило, кило и двеста хрумки.

А какво значи "тея"?

Значи, че си още в саксия.

Сладури :)

кои тва?

В този смисъл , не разбирам каква нужда имат хората да споделят в соц. мрежа емоционалнигте си моменти като този.Това е един личен празник -тези снимки не правят аудиторията съпричастна. Не разбирам смисъла -показност на щастие ли е ,нещо друго ли?? Съвсем друго нещо са снимки от интересни места , които да впечатлят с нещо!!

Аз пък ще питам жена ми, защо не публикува наши снимки и не обелва дума за нас във Фейсбука си. Ако е пуснала въдичка ще я гръмна. ;)

Зарибява чуждо и се прави на свободна :)))

Ако пък ти публикуват снимки от интересни места, ще се запениш от злоба. Абе, угодия няма. Който го е разбрал най-добре за него.

Ах Мира , Мира -толкова си изкуствена. От снимките не личи нито непринуденост , нито спонтанност , а точно напротив-пози , пози и усмивка бетонирана от ботокс.Човек трябва да знае кога да дпре да се излага...

100 харесвания на този коментар, това е най-ИЗКУСТВЕНАТА жена!!!

Офффффф и тея ли?Хрмки--въх ,въй и прочие.Богат тъпак с вкус към тъпи жени.Живейте си без да ни се натрапвате.

Жоро Торнев е бог на секса и мечта за всяка жена!

След това изказване, ревнивата Мира, няма начин да не спретне един хубав морски скандал на Торнев. Между другото спомняте ли си в едно риалити, как рева и се цупи като дете? От тогава ми е неприятна и фалшива.

Личен опит? ;)