Лора Караджова: Важно е да имаш контакт с бебето

Бременната Лора Караджова се похвали в рубриката на Станислав Дочев по "Нова телевизия", че очаква момиченце.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова: Важно е да имаш контакт с бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква мисъл, каква ерудиция, какъв опит. Браво, браво. А нещо за пиенето, боцкането и еб*то да ни посъветваш, че там имаш потенциал за цяла енциклопедия.

Като родител на син на 21 г. и дъщеря на 12 г. искрено съжалявам ,че не мога да върна времето назад, за да следва съветите на Лора.По това време обаче нямаше Интернет, мобилни телефони, форуми ,социални мрежи.И все пак децата ни хора станаха.След като Караджова или Дир.бг са намерили за нужно да ни поднесат информация за "бременността" на певицата,то липсата на конкретика за естеството на контакта ме кара да си мисля,че Лора говори за такива контакти като поставяне на термометър в бебешко дупе или напр. лигавник преди хранене под определен ъгъл.Ако Лора си е платила за публикацията - в този случай не й дължа извинение за коментара си.Ако обаче случаят не е такъв, бих й дал приятелски съвет - да не коментира факти от бременността си/мисля че има такова народно поверие/, а след като роди живо и здраво бебе , ако иска да го вкара от родилната зала директно в някое Лайф-шоу по дадена ТВ.И без това акъл за тая работа не се иска...

тази любителка на дрогата и алкохола ли ще ни дава съвети как да си гледаме децата?

Ти за съвет ли го прие, стринке? :D :D Бих казала, че е доста права относно навиването, което често се дължи на липсата на желание на мъжа до жената. Ще кажете веднага - ми що не се раздели? Ми не е много лесно, когато си обичаш човека и все пак имаш някаква надежда да заиска в някакъв момент... който, обаче, не идва :/ Личен опит.

Проблема не е в Лора, а в ДИР-а! Голяма клоака от злобари е тук. Прдлагам да премахнете всякакви коментари, за да не давате достъп на тези безброи комлексари и злобари.

Даааа, така е Лорче - при децата всичко е важно и никак не е лесно, както да се прибереш в " малките часове" от някой клуб добре почерпена.......

Много мъдри мисли!Трябва да си ги запиша някъде.Къде ми е тефтерчето....?

ДИР-а, не само Лорка и Златка са на този свят. Като искате да запълните мястото, напишете нещо наистина интересно! Не ни промивайте мозъците с глупости! Или затова ви плащат?

Лора е направила абсолютно нов глобален извод, който ще промени изкоренно отношенията майка-дете.Браво, Лора, заслужаваш докторска степен "Хонорис Кауза".

Вие сериозно ли сте я поставили в рибриката "звезди" или просто се гъбаркате? Една се изнеса и тая веднага изскочи...ДИР-е, ДИР-е - много зле вървите

Лора, по-добре не говори! Мислиш както пееш...

"Лора Караджова: Важно е да имаш контакт с бебето" Ама какъв контакт точно?

Завод за Щепсели и Контакти

...?? Тип "ШУКО"!

Стою

Какво шуко, брат?!? С две линийки - направо си е късо съединение...

таа ще е страхотна "актриса" във филми за възрастни

напоследък се забелязва една тенденця при повечето (вип)бременни да повтарят че бременноста била желана , ми естествено ще е желана ако не е желана щели да аботират . на кого му пука за лора и за неинят личен живот.

Лорче, всички майки имат контакт с бебетата си, въпросът е какъв!

Ти ли ще ми казваш как да отглеждам децата си ма наркоманко долна? Цяла София те изеба ,а сега МАЙКА. Еми намери балъка и го командариш.Той като не знае какво е ,,залюбил" ще го РАЗБЕРЕ СКОРО ,завалията.

Отвратително грозно изказване от твоя страна - И още-повече ако имаш деца !!!!! Като ти чета коментара - какво да ти кажа - Акъл на БУЦИ !!!!

Грозният ти коментар те прави не по-малко долна.Да не говорим за майка.В един кюп сте с Лора.

Важно е и да имаш връзка с главния, ама тя май факсове от кораба майка получава само ..

ви кара бе негативи да коментирате! ами то стана професя. злобар деюрят пред компа и чакат следващата жертва за оплюване!браво хаппъ натион!! лора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива са "новините", т.е. тия звезди са си платили на ПР агенциите да се пише за тях. А истинските звезди творят и покряват света. И не споделят креватните си истории за да станат "випаджий" както въпросното девойче, чийто фенове са само роднините и.. Та така.

Ако тази реши да пее на бебето си, държавната агенция за закрила на детето ще трябва да се самосезира.

като го роди да го даде на баща си да го гледа, че да стане човек, а тя нека да си вее баиряка, защото само това може

той баща й я е гледал... глей до де го е докарала...

8901

Кога стана водопроводчик, кога взе от калчища да разбираш Лорее?!

Тая каква куха лейка е просто не е истина :Д:Д Направо е за учебниците ...

Какви детски песнички ще научиш? Megadeth-ски ли?

Абе, няма нужда да учи детски песнички. Направо ще я въвежда в творчеството на майка й - "бай, бай от тука, мацка луда, влизам и ги чупа с таа мини дупа..."

Дерзай Лора ! Поздравления !Бъди силна ! Доказвай се напук на егоистите !

Много се разви животът в последните години!-преди се збременяваше,правеха се деца,ама сега на "звездите"вече им се"СЛУЧВАТ"децата!

то пък и таз една звезда!

Сега много се радва, че точно от този човек ще има дете. А след време ще каже, че съжалява. От личен горчив опит - много ама много трябва да се внимава на кого раждаш дете. Моите уважения към всички влюбени, които ще гракнат срещу мен, но за пет месеца връзка е трудно да прецениш дали някой е точния човек за баща

А може би е въпрос на късмет.

Ти, Лорче, си изпуснала "последният влак" отдавна. И не защото от генетичният компот, за теб са се събрали не много добри гени, а поради това ,че се взе на сериозно и покрай, инак талантливят си баща, те пускат по някое си тъпо радио от време на време. Пропусна и последният влак, защото, това че не си красива и талантлива е даденост, но да не направиш нищо да станеш един щогоде достоен човек си е жива загуба на време. Лошото е че гупиш и нашето време с личността си !

Бебето=гаджето?!

Ми да , така е майката трябва да говори на бебето си , докато е в корема и а и след това разбира се , но въпросната "звИзда" с какво е по- различна от всички бременни жени та ни я натрапвате?????? Да е жива и здрава , но за мене е едно доста посредственно момиче и , като певица и като човек .

Една медия я пусне, друга я подхване - и то щото е много умна, много талантлива и щото има много да ни каже...Ей, тъпа нация сме и това си е....А медиите имат най-голяма заслуга за това.