Иво Аръков също напуска България

Актьорът Иво Аръков смята да напусне България и да си опита късмета зад граница, пише "Монитор"

Обратно в новината

Коментари - Иво Аръков също напуска България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Jeni

Да не забрави селфито от самолета!!!

Е те сега си разплетох чорапите...мъка. Прав му път. Да е жив и здрав. Между другото... кой беше този?

Ееееех, да се смееш ли, да ревеш ли. Еее, заблудени овчици, кратуните ви така и не проумяха че като отидете във чужбината, няма да позлатеете, ми тръгвате да чистите кенефите, да миете чиниите или във най-добрия случай ще сменяте памперса на някой насран западен пенсионер. Пък ако има едно нещо по-лошо от балканския Бай Ганьо, то това е Бай Ганьо-то във чужбина - вече културен, възпитан, въобразява си че е много велик и преуспял че ходи да развива чуждата икономика, пък на всичкото отгоре, клати пръст че повече работи за България от колкото българите ВЪВ самата България и че естествено цялата държава България се издържа от неговите ВЕЛИКИ финанси. Еее, за къде без вас бе, муцки? Нищо че развивате чужди икономики и гледате да подобрите собственото си живучкане, вий издържате България!! Бай Ганьо на запад си е Бай Ганьо, ма вече не какъв да е, ми ЗАПАДЕН Бай Ганьо вече! Ууууу!

Към 374. Ако беше минал и ти през миенето на тоалетни чинии в чужбина и с времето съответно постигнал желаната професия и икономически статус, което се случва 100 % на мотивираните и умни българи сега нямаше да ревеш като "вдовица за х..." С Бай Ганьовци е пълно и в България, но Бай Ганьовците работещи в чужбина издържат основно българския пенсионер, за да са му достойни старините. А такива като тебе, които се гнусят да мият тоалетни - седят, чакат и се оплакват.

Иво Аръков е уникален мъжкар, само като го видя и се подмокрям !

Откъде се подмокряш?

точи лиги, сигурно

Какво значи напуска България? Човекът просто иска да прави кариера. Съвсем нормално - всички знаем къде е Холивуд. В името на тази цел предполагам напуска страната. Така се получава и с много други специалисти. Това е съвременният начин на живот. Лошо ще бъде, ако там не се занимават с професията си. А за всички които живеят и работят в България - слънце има за всички. И да не се оправдаваме, че все някой друг ни е виновен.

Провинциален мушмурок...+

Ще бъде много тъжно за България, ако изгубим този изключителен мъж и невероятен талант! Хора като Иво Аръков са национално богатство, жалко е, че не ги ценим достатъчно.

На изпроводяк можем да му въздигнем паметник. Ще има къде да роним сълзи за загубата.

"....че не разбира вълната от негативните коментари, които заляха екс приятелката му,..." Щом не разбира очевидното, това означава само едно. Че е доста тъповат и с Мика са си лика прилика

После да не стане така - да изпуснеш питомното докато гониш дивото.

Американската порно индустрия те чака с нетърпение момче! Като направиш 10-15 порно филма в САЩ ще видиш как ще заобичаш САЩ и като родина и като държава!

Не знам дали е талантлив(така и не намерих време да ида да го гледам в театъра - моя вина). От телевизионните му изяви - бива (с уговорки). Дано да си намери място под слънцето. Ние можем само да му пожелаем успех. Аз лично не мисля да тъгувам.

Изглеждаше скромно и талантлово момче. Не му трябвашше са се забърква с Мика...от тМ дойдоха проблемите.... Желая му късмет.

Нима няма да влезе в БИГ брадър за 70 000 лв.?

Националното чувство сред повечето млади българи е под критичният минимум. Трагедия е че успяха да ни внушат, че в чужбина е за предпочитане. Но всъщност зависи от каква гледна точка. Ако търсиш материални блага и искаш да станеш добре платен консуматор, е така наистина. Но това не те прави човек, а биоробот. Не мога да заменя красотата на българската природа с никоя друга. Не мога да оставя близки и приятели за да стана поредната гайка в голямата машина за илюзии. Според мен човек може да се чувства щастлив само там където е роден и израснал.

Личи си, че не си стъпвал никъде извън България. Хубава природа има и на други места, хубави хора също. Човек може навсякъде да е щастлив, а в България виждам много нещастни хора.

Като се сетя как се намира работа тук, къде с връзки, къде с късмет, а и колко се плаща, а парите пък са фактор, не го отричайте, та ако имам възможност не бих се замислил и аз за навън. Май осигуреността, дори и материална внася спокойствие за разлика от положението при много семейства, млади хора тук - как да се свържат двата края!

По моя личен опит съм на мнение,че т.н. гурбетлък,може само да повреди човека - като си у дома,мислиш за чужбина,като си там,мислиш за България. И милиони да се спечелят (майтап),пак ще свършат. За хубавите места,човек може да си купи екскурзия и като бял човек, да се наслаждава. Другото е - българска мечта за чужбина и хвалби,хвалби....сякаш не виждам какво ги правят скъпите сънародници и как ги използват чужденците. А който счита себе си за "голяма работа" в тези условия значи е наивник и подлизурко. Всеки камък си тежи на мястото,както се казва и вместо да въздишаме по тая пуста чужбина,по-добре да си размърдаме мозъците и други неща,че те и управниците ни взеха да мислят политиката,като гурбет в собствената си държава. Работодателя не ги интересува......

Пожелавам му успех и там, както успя в България с помощта на влиятелни любовници. Вярвам, че таланта му да си намира ракетоносители ще проработи и в Холивуд.

Ивчооо, славата мойто момче не ти понесе, просто има огромно разминаване между акъл, способности и амбиция!!! Жалко, че се напъваш да се появяваш по медиите! Хайде първо върни парите, които дължиш на ония мутри, за да не те бият пак и гледай после да хванеш някое богато момиченце, което не е медийна звезда, че да не ставаш за смях! Аааа и ако може, не се занимавай с Мария Илиева и тя няма да ти помогне!!!

Всеки може да опита да се реализира, където пожелае и както реши. Позитивното мислене винаги води напред:-) Успех, момче!

прав е бг е наша родина но не е дарява за живеене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми добре, ЧАО!

Злобните коментари в нета са плод на оценката за собствения Ви нещастен живот. Всеки човек има право на избор за живота и професионалното си развитие. Успех на този талантлив млад актьор!

Поне опитай,ако не опиташ няма да разбереш на какво си способен. И да не станеш пърокласен,като второкласен пак по добре ще живееш отколкото в БГ.УСПЕХ:)

Физиономията му селски тип дали се търси в Холивуд?Или заминават един по един, пък там ще се съберат с Миката?

И този има ум колкото на Мика. Иди, постигни нещо,пък тогава пиши!

Да не би с Мичка пак да са се залюбили???

по-вероятно е да си е намерил богат американски чичко за покровител и в замяна да му топли чаршафите

И с този се сбогувахме два пъти за едно лято.Този път окончателно ли ни казва, че си тръгва?

Прав си Иво, права е и Мика и всички млади можещи и бели българи - бягайте докато можете тук ни продадоха на циганята. Не е важно с какво ще се занимаваш, все ще намериш работа, а ако си можещ ще те оценят рано или късно. Тук е страната на омразата към Българите и любов към циганяците.

По принцип си права. Лошото е, че самочувствието му все още няма никакво покритие. А той не иска каква да е работа. Велик иска да бъде. Та ей тука е ключа от палатката.

И какво лошо има в това, че иска да е нещо повече от посредствен?

Бялата българка, ти да не мислиш,че като отидеш в чужбина ще си бяла.Ще работиш наравно с други раси по 18 часа за жълти пари,ще се гаврят и третират като нищожество,ще живееш като скот по фургоните, но ще се снимаш по фонтаните и разни атракциони и ще пращаш по скайпа на мама да види колко си велика и преуспяла.Всичко е лъжа,ти не можеш да успееш на своя територия та камо ли в чужда страна.Престанете да се отравадавате със страна и държава.Страна и държава сме ние, каквато си я направиме такава ще си я ползваме.Защо като сме в чужбина спазваме всички закони ,а тук шикалкавим на дребно.Защо като дойдат избори болшинството от хората ги мързи да отидат до урните и да си напрегнат мозъците,а после лелечат за чуждия избор.Толкова сме мързеливи че ни мързи даже да си изберем управници.До като не се научим да се държим като бели хора и да носим отговорност за делата си вечно други ще са ни криви.Но друго си е като се върнем от "чужбина"изкарали за 5 месеца 5 хил.лв. и вместо "благодаря" казваме "тенкю".......ох на мама "Френчето".

Cyce

Бахти многословните глупости си издраскала...

на тебе и тея като тези просто им дръпвам една псyвня и ги оcтавям. Кой не може да успее тук бе патко- я го кажи на всички тези златни медалисти от олимпиaдите, които сега следват в най-престижните вузове и никога, ама никога няма да се върнат. Познай защо?! И те ли са неспособни, а? Дори и тези, които работят като роби на запад, защо мислиш, че работят ма краво? Ще ти отговоря-за да издържат възрастните си родители, за да не пукнат буквално от глад. Не всеки има връзките да се настани и да работи на топло местенце, пък и да чати в работно време, както си ти. Стига сте плюли българите в чужбина бе мекотели такива, те не са там от добро и въпреки това са най-големия инвеститор в страната независимо дали има или няма криза. Бъдете поне малко признателни! Мършава работа е тоя ваш манталитет- осирате всичко по пътя си а после се чудите защо живеете в осрана страна.

Още един "неразбран"... Само дето в Америка има достатъчно миячи на чинии. А ако мисли да замести Брус Уилис ... ами пообъркал се е. Но пък е бисексуален /по признанията на Мичка/, та може и да просъществува доволно с други таланти.

Лошото е,че и там в "другите таланти" конкуренцията е много голяма и то с по расови от него. Но може на някой застаряващ продуцент да му хареса тип балкански "талант" и да му се отвори ВРЕМЕННО парашута.

Някой здравата го е изплашил горкото с тоя бой, така бързо даде газ към чужбина. Ако и там обаче продължи със същите изпълнения като в България, и там ще го бият, няма да му се размине тарикатлъка.

Този пък кой е?

И на мен нищо не ми говори това име, явно е бил прекалено епизодичен, нямам си идея защо ме занимават с него

ПИПО

Гоше, никой не ти е опрял пистолет на главата и насила, да те "занимава". Ако не ти харесва, просто не чети. Жалко е, че млади и талантливи българи бягат. Жалко е, че остават идиоти като вас и тази държава потъва все повече и повече. Неуки и прости, седящи пред компютрите си и плюещи по всичко българско. Прост народ-слаба държава, това е положението.

На летището в LAX ще му организират посрещане - червен килим с плейбой момичета, в български народни носии, с хляб и сол! Само него чакат!

Като гледам коментарите, май доста хора са напуснали България, останали са само злобни тролове.

Голяма загуба за България

те в холивуд понеже си нямат таланти и размитат за тебе, иначе успех

ами често...боли ме сещаш се какво

Айде бегай и не се връщай както и бившата ти половинка. Тук тия дето ще жалят за вас се броят на пръсти.

Запомни едно, развитьето ти в тук, е много по-добро от развитьето ти там... Щото в чужбина има достатъчно долнопробни актьори... Виж има нужда от дюнерджии, обачи!

Тоя не заряза ли Мика, защото искаше да се реализира в БГ. Май за това се върна първия път. Нещо такова писаха дир-човците.

не казваи хоп преди да си готов да скочиш...

Успех и не се връщай!