Люси Дяковска остава в Германия

Поп звездата Люси Дяковска се отказа да движи бизнеса си с бара "Coffee Religion" у нас, съобщава „Монитор”.

Обратно в новината

Коментари - Люси Дяковска остава в Германия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вярно прависа някои дето пишат да нея оплюваме жената нищто лошо нее направила нито е изнасилила някого нито е крала нещто по честен път си изкарва парите а втова кафене щтяха да работят поне 1о човека а сега никой и на тая безработица 10 човека щтяъха даси работят а това че е з друга жена то сие нейна работа аз за лезбийките нямам нищто против това са нежния пол а за педерасите това вече него възприемам един азис циганин всички го гледаха и си връткаха гъзовете като него като слушахте неговата музика и на билбордовете го лепяха даже москва се подигра с българия айсиктир бе тия дето са против люси да го духат люси е едно че интелигентна и и има страхотен глас люси прави както тие на тебе добре

Абе ей хора наистина не сме у ред нещо. Защо така се нахвърляте на Люси? Личният и живот не Ви засяга. Утре дай боже като спечели някоя престижна награда ще се утрепете да се блъскате в гърдите, че е българка. Я кажете нещо за Чайковски/а той е доказан гей/ ще Ви избодат очите в Русия. Много важно какъв е той е Чайковски и докато свят светува ще се свири музиката му. Абе осъзнайте се бе, не е малко това българка да е лице на пощите в Германия.

Е, анджък, де - не ни интересува личния ни живот, пък него ни натрапват медиите. Люсито е готино маце и честно казано не се просълзявам от умиление от това, че гушка женички ...

На всички ни е трудно в България, Люси. Мърсотия до шия и простотия отвсякъде

Е`ба си ужаса!!! Току що говорителката по радиото каза " в квартал ГеЙо Милев"!!! Нещата отиват на зле!

Ега ти помиярските новини за разни лезбийки- какво ниво само достигна българщината за 25 години "преход"...

Добре де, нема ли за нея мъж, ами жена.

чакам отговор! защо българите пъпчасват гнойно като стане дума за хора, които са хомо или би? аз съм твърдо хетеро, но обичам всички които са секси и отворени без значение на ориентацията. Германия е верно един час назад от БГ-то, но пък 100 години напред по всички въпроси, включително и половия...xexe...

Защото, ако всички обърнат резбата и мислят само за гъ.овете си... ще изчезнем , а земите на дедите ни ще бъдат населени с диви ориенталски племена, който се размножават като зайци. Това е на път да се случи в Западна Европа, дори в любимата ти Германия. Да не говорим, че хомосексуалистите ме отвращават на подсъзнателно ниво, защото съм НОРМАЛЕН мъж. Просто не ни кефите !

Wow! На това му се вика висока гражданска загриженост!

Всеки е свободен да прави секс с когото си поиска /и с колкото човека си иска/, но просто не ми е съвсем ясно по отношение на децата при такива двойки, притеснявам се за тях и това е.

А бе кой я познава тази в Германия бе, това са си нейни мечти само! Само веднъж я гледах в едно предаване по ARD, да коментира циганите в Б-я, ако на това му казвате известност....? Просто в Германия си намира по-лесно сродна душа-обратна, с друго не може да се похвали!!!

Ти пък кой си и на кой му пука кога какво си гледал? Това, че си я видял един път не значи че тя е била само веднъж! Какво искаш - да е по-известна от канцлерката Меркел та само тогава да се говори за нея ли? Аман от злобни, завистливи проклетници!

Правилно, Люси, Германия беше страната, откъдето тръгна успехът ти. Всички, които те познават, ти желаят успех там.

Готина е, поне доколкото мога да съдя от ТВ й изяви. Тя е една от онези хора, които имат какво да покажат, освен сексуалната си ориентация, за разлика от масовите гей паради. Мисля, че точно тази й страна е повече дело на жълтите журналюги. Е, и малко пиар, без него не може в този бизнес. Колко талантливи деца имаше през последните години в разни музикални формати - къде са сега? Виж Златките пробиха и се имат за нещо.

Ох, и тази не си намери място.

Ясно беше от пръв поглед,че Камелия я използва, но влюбените са загубени.Дано е по-щастлива там.

О люси е много ценен кадър в Германия, кой ще коментира малоумните състезания по МТВ ако не тя. Иначе аз серизоно се притесних и си направих ритуално секуро заради загубата на този талант.

Факт е че хората я харесват там! След като там я харесват повече хора отколкото тука...как би постъпила?

Смела, енергична, борбена ,с много силен дух и вяра в това, което прави. Това е Люси. Единствената и слабост е спонтанността. Търсейки своята душевна и сексуална половинка позволява на разни хитруши да я мамят заслепена от собствените си мечти и идеали за партньорка в живота. Не харесвам " различните" и тези от тях, които непрекъснато ни напомнят за своите сексуални влечения и слабости. Дано Люси вече е намерила истинския човек, който да я разбира, подкрепя, обича и споделя искрено и истински нейните житейски провали и успехи!

Да ходи на остров Лезбос, там ще намери вечното щастие. Не е зле и ти да япоследваш.

Е, как няма да й е трудно и да не се разкара! Тук е пълно с примати, спряли развитието си някъде по средата на труското робство! Всеки българин направил грешката да се върне съжалява!

Бе напишете веднъж някаква свястна новина - какво само ни се сервират гейове и лесбийки. Колкото и да го говорите - на тези ширини от хилядолетия това не е било и няма да бъде НОРМАЛНО!

Много си прост, Саше!!! Да беше прочел барем 1-2 книги извън задължителните за 3 клас щеше да знаеш, че хомосексуални отношения е имало откак свят светува. В древен Египет,в Китай, в арабския свят, за католическите среди да не говорим... Скрий се някъде и не се излагай с привидния си морализъм.

Коце, а не Саше. Вярно бе - Египет, Китай, Арабистан - все територии на "тези ширини". Където се забранява или ограничава нормалното (справка - ислям, забрана за женене на католически свещеници, затворите), нравите се ИЗРАЖДАТ!

Искаш да кажеш, че едно нещо като го е имало значи е нормално?То и педофилия е имало и некрофилия и скотоложство. И какво от това? `Що не идеш да си опънеш котката?

Коце, а не Саше. Вярно бе - Египет, Китай, Арабистан - все територии на "тези ширини". Където се забранява или ограничава нормалното (справка - ислям, забрана за женене на католически свещеници, затворите), нравите се ИЗРАЖДАТ!

Когато човек не може да обори другия другояче - почва с лични квалификации... O sancta simplicita!

аман от педали и лизботини па били те и гениални

Да, да живее посредствеността, пък била тя и проста.

Какво ще прави в Германия? Ледбо-групата отдавна се разпадна. :)

Само АЗИС е истински педерас патриот за мен ! Той никога няма да си тръгне - РЕПСЕКТ !!!

В едно предаване я гледах- много приятен и емоционален човек , сръчно и т.н. , но..хората сякаш не можаха да я възприемат заради секс. ориентация. Вярно е , че е нейно право , но когато започне да се натрапва по телевизии и списания толкова често, започва да дразни като цяло. В крайна сметка различният човек трябва да свикне с това , че хората щего обсъждат и коментират и най-вероятно няма да го разбират.

Преди време беше написала,че вярата щяла да спаси нацията.Ама,коя вяра?Православната ли?Защото ти нямаш нищо общо с нея!Да живеят Матилдите,а?

Стане ли дума за някой обратен или обратна и активистите от хелзински комитети се включват да защитават своите хора... Ако четеш коментарите, 95% подкрепят хомосексуалната дезориентация, докато в реалния живот е точно обратното. Де да бяха всички толкова активни да защитават добрите ценности...

За кариерата и желанието и да работи в Германия разбирам НО господа редактори/новинари от ДИРа какво ни интересува сексуалния и живот. С коя била , с коя е сега, как бившата много си я искала и т.н. Това постоянно навиране на педарастията и лизбийството в общественото пространство води до нетърпимост.

За какво да се покае,бе,смотан?Един талантлив млад човек се спасява от твоята злоба и ти веднага го обявяваш за продаден!Продава,ама билети за концерти,а ти кво продаваш?

Тази новина дълбоко ме разстрои. Люси в Германия - на кого ни оставяш? Как ще се оправи България без теб, безценно момиче? Кой ще ни продава кафе по 3 лв? Кой ще ни обяснява предимствата на еднополвата любов? Върни се Люси.

Само железните и с характер, остават в България и правят бизнес. Всички с по слаби нерви напускат...един по един:-))

Gal

Какъв бизнес в България? Такова живитно нема.....

Явно не усетихте иронията:-)

Разбира се, че ще избере да живее там, какво да прави в тази мизерия?

Това е добре.

По-добре е да си стои в Германия, вместо да развращава своя народ със своето непристойно поведение. Дано се покае и да намери спасение от греховете си!

Не си фактор, че да казваш кой къде да стои и кой какво да прави...

Е да де, доста по-присотйно е да четем как се изнасилват баби и се изхвърлят деца в кофите...То пък един народ като цяло....

Все едно казваш: по-добре е да крадеш, отколкото да убиваш. Най-добре е да не правиш и двете. Люси безспорно има талант. Има кой да я съди. Все пак хомосексуалното поведение си остава грях и извратена сексуална ориентация.

пипо ви е сте прав с изнесената информаця но никои не беше чул за нея в бг докато не е участвала в вип бротхер и тогава се прочу с лесбо и враската а не с неината музика .

Това изобщо не е вярно. Ако ти следиш само Планета, няма да чуеш, но слава Богу, на тоя свят не си само ти.

сега остава да разберем какво прави днес Рут Колева, Светослава Тадаръкова - Рудолф, Златките и тогава вече може да кажем че сме научили всичко, което става по света

Амин.

Днес чета за поредния млад човек, решил да напусне България. Истината е, че младите бягат най-вече от злобата и завистта на които са способни съгражданите ни! Справка - достатъчни са някои от коментарите....Жалка работа!

Ако всичките бяха като този "млад човек" , България отдавна нямаше да я има. Така че дали ще ходи някъде или ще остане тука и нищо няма да създаде след себе си е все тая. Лесбийките поколение ня създават.

М даа, друго са си младите хора, които седят по кафенетата и мама и тати ги издържат. Ако не си чул в Бг, 70 % от младите не правят НИЩО! Не учат, не работят! А тук става въпрос за млад човек, с талант и бизнес. За съжаление от Бг не се изнасят лентяите!

Да бе, ако ги нямаше разни пропаднали типове като Да Винчи и Оусар Уайлд, колко по-напред щяхме да сме, ехее....

коя е тази лиоси че ни информирате за нея.какво прави и с кого ходи.нека да правим една анкета да видим коко хора са чували за нея.

ПИПО

Своята звездна кариера Люси започва чрез кастинга за Popstars в Хамбург през август 2000. Сформира се групата "Ноу Ейнджълс", заедно с още 4 певици, която за съвсем кратко време се превръща в най-известната попгрупа в Германия. В следващите три години Люси и не-ангелите постигат златен и платинен албум и печелят всички награди, давани от европейския музикален бизнес. Групата издава 5 албума, от които са продадени над 5 милиона копия. През 2001 и 2002 се организират турнета в цяла Германия, Австрия и Швейцария. През септември 2003 "Ноу Ейнджълс" се разпада.

Ех, Пипо , Пипо добре си подкован идейно,но да наричаш "Ню Ейнджълс" най-известната поп-група в Германия издава рекламния характер на коментара ти.Тригодишният кратък живот на тази формация/който дори ти самия признаваш/ е несъпоставим само на фона на три немски групи - Scorpions , Accept , Rammstein.

Аз съм чувал. Още откакто беше с Ноу Ейнджълс.

Ами добре :) Успех и желая, имам усещането, че след година две пак ще си дойде. Ама тя поне някъкъв талант има да кажем и се занимава с нещо. Виж Стоичковата ако трябва да си идва пак не знам :)

от цялата статя не виждам новина .няма конкретни дела всичко е произнесено в общи линии.журналистическа скука.по добре да не пишете като нямате какво да пишете или да препишете

Явно за повечето хора тук се четат новини, няма рачлика между новина и просто материал...

Леле с тая обица на носа - чудесно лице на немските пощи! Да я беше сложила обаче там дето я слагат на воловете!

Още ли има задръстеняци?

AAA

Само така!