Кристо и приятелката му откровено за връзката си

Рапърът Кристо и приятелката му Кристин дадоха първото интервю, в което разкриват как е започнала връзката им и какво харесват един в друг.

Обратно в новината

Коментари - Кристо и приятелката му откровено за връзката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо се прекръстил на Кристо, Дриско се прекръстил на Криско. Говорни дефекти ли имат тези юнаци от рапа? Ако пропее някой Киро как ли ще се нарече, дано няма проблем с буквата "Л".

Не зная този що за рапър е /все пак сме в БГ/, но момичето е сладурана

Сладки, че и влюбени, какво лошо? Защо пак - ама какви, ама защо те? Хлапетата го хресват и слушат. Тя явно си има ако не кариера, поне работа. Може и реклама да си правят, но поне са симпатични :)

Нито знам кой е тоя, нито знам коя е тая, нито ме интересуват...

Типичната българска черта, не че ме интересуват, ама дай да ги наплюя.Е сега светна ли ти пред очите?

ебати хатеурския народ,ок са хората,развиват се,не ме интересуват,но не са писали статията те.тои е вузпиран,предполагам и тя,какув е проблемс на всички??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мика изчезна и веднага на нейно място изникнаха 1000 нови незнайни!!

Оффф, и тоа са пряви на негър.

Млади са, обичат се но това интересува само техните близки и приятели и си има ФейсКлюк да си споделят.Широката аудитория не я вълнуват ни моделки ни рапъри ни чалгари.

Ае, много рапъри, много нещо бе. Кристо, Криско, Дриско ... кой ги храни тия?

Девойката е хубавичка, малко ми прилича на Вяра Анкова на младини :-) Той не ми е най-симпатичния рапър, ама не се и напъвам да го слушам.

Пипондер ти ли си?!По изказа реших,че може да си ти,после видях името и те сръчквам ;)

Рапърът Кристо и приятелката му Кристин дадоха първото интервю, в което разкриват как е завършила връзката им и какво мразят един в друг. Кристо: бях пиян когато тя ми каза че не може да понася миризмата на краката ми Кристин: не мога да издържа на медииният натиск ...постоянно давам интервюта за тъпи сайтове

Ха ха ха , има нещо вярно. Но няма да е със същите думи .

Кристо пее доста отдавна. В началото беше в дует със Сантра и имаха доста хубави парчета. Сега експериментира и прави песни с различни изпълнителки. Чакам с нетърпение песента му с Жана Бергендорф. А онази отрепка Криско-Дриско нашумя преди няколко години,след като Миро-Спиро му помогна!

Ох, и КрисТо имало. Мислех, че статията е за КрисКо. Тоя, Кристото, няма да прокопса.

Днес статия за КрисТо, утре -за КрисКо, вдругиден за КрисПо и така... Forever. И тез' смешковци станаха като фолкпевачките... Едни и същи, не можеш ги различиш. Всички имат общо, че са еднакво тъпи и бездарни.

Какъв е тоя гащер бе!

Обяснете,моля,на мен-невежата,Кристо и Криско един и същи човек ли са!?

Криско е онзи, който ...по мазното тяло на Мария Илиева и там подобни високо интелигентни текстове, а Кристо има песен с Галенчето.

Аха,благодаря ти,мила. Следващият сигурно ще е Крисчо :)

Ами актуално е момчето. Момичето изглежда миловидно, явно все още не знае с кого е...Не им давам много време заедно.

Колкото си вземат.

тоз кой?

криско наистина прави хитове, а гаджето му изглежда сладка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кристо, а не Криско......не, че има значение

Има ОГРОМНО Занчение!!!