Радина и Деян се придвижват основно на колело

Радина е засичана многократно да обикаля столицата с колело заедно с любимия си мъж Деян Донков и лабрадора Аксел.

Обратно в новината

Коментари - Радина и Деян се придвижват основно на колело | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага ще напиша, че "българските шофьори са достатъчно НЕтолерантни към велосипедистите, да не говорим, че все още няма нормални велоалеи във всички квартали на столицата, за да си позволи човек да пътува с велосипед до работното си място. Тука не сме като някоя бяла държава, за да може спокойно да си караш колелото от точка А до точка Б, както се казва.

Сред всички европейски столици, София е може би най-подходящия град за предвижване с велосипед. Трафикът е ужасен, навсякъде е пълно с нетолерантни и изнервенио-псуващи шофьори,, масово се изпреварва и отдясно вече, не се спазва правлника за движение по пътищата. Аз се предвижвам основно с маршрутка и често изтръпвам от ужас от ужасния трафик в столицата. Ако човек държи на живота си, не би се изложил на този риск да се придвижва с колело навсякъде в София. И знам, че не е по темата, но да си кажа: Радина ми е крайно несимпатична като човек, направи ми много лощо впечатление с капризите си в "Къртицата" и затова, че си придаваше важности, адски ме подразни високомерното й отношение към фолк певицата Емануела, говореше така за нея все едно е някакъв парацал и тя, Радина не би се унижавала да присъства на сватбата й. Беше много грозна постъпка от страна на Кърджилова.

"София е може би най-подходящия град..." Най-НЕподходящият исках да кажа, тоест забравих кавичките.

Хубаво са се нащракале, ама преди това трябваше да има тениски с напдис отпред "Аз правя велоалеи - последвайте ме!", а отзад вместо реклама - "Аз пия и бия жена си - последвайте ме!"

Дано се събуди това девойче, с тоя манипулатор в живота си бял ден няма да види. Тези родители със свито сърце дишат

Абе не знам...аз него го виждам често с един Мини Купър, колелото сигурно в багажника седи :)

Да си вземат жълта каравана.

Кои са па тия?

Има едно ново и странно нещо наречено театър. Ако го пробваш може и да разбереш.

Тоя откакто заби тая, стана много известен, иначе не го бях чувал и виждал из публичното пространство.

а Радина е махнала седалката...

Бъркаш, седи на рамката.

седалката няма рамка, бе...