Роднините на Анна Смит се сбогуваха с милионите

Седем години след смъртта на Анна Никол Смит наследниците й се провалиха в последния си опит да получат милиони от наследството на покойния й съпруг.

Обратно в новината

Коментари - Роднините на Анна Смит се сбогуваха с милионите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там стрийптизьорството, при нас - чалгаджийството, са път към популярността.

Много хитър дъртак, но сигурно гори в ада в момента.

Такова грозно тяло- грубо, отпуснато, направо разплуто.Но двете силиконови торби отпред са замаяли главата на дедика...

Много ми е дерт за роднините на Никол Смит! Ко ша праат са без тия милиони? Ми те на тях разчитаха, бедните! За едната коричка хляб! Я нашите да видят да им помогнат нещо от квото е останало от КТБ!

Анна Никол Смит ако се беше родила у нас щеше да е от контингента на Митьо Пайнера и нямаше да има никакви проблеми с милионерите нито с синовете им, защото бащи и синове Бг "бизнесмени" залитат по чалгарки.Даже издържат по няколко като онзи от Кошарите.

ами цялата вина е на дядката мумята.навремето като се е наслаждавал на крехко месо защо не и е завещавал някои долар при положение че тои е знаел че всеки момент ще гушне букета.ето сега всички до един са умрели тои , синат му , ана , синат и , ако беше оставил на ана някои долар сигурно щеш да има друга садба .

Така е, трябваше да завещае парите за образоването на такива като тебе.

На бебето, което се надяваме е оживяло.

Не се знае синът и, и тя дали наистина са умрели заради антидепресанти или от нещо друго ... все пак става въпрос за милиони!

Е това е дърт пръч да изклати млада коза!

чудя се дали изобщо е успял да клати нещо повече от увиснала гордост на 89....

Без да сме буквални - начукал й го е юнашки, въпреки възрастта.

По- скоро крава- виж вимето!

Абе пустиняци с много пари е това се те!

Направо ме шашкат тия! Значи стриптизьорката да иска пари от наследниците, разбирам, тя е успяла някак да прилъже дядката да се ожени за нея. Обаче наследниците й....при положение, че дори синът й е умрял...значи остава дъщеря й, която сега би трябвало да е на 6 годинки. И някой води дела от името на това дете, което не помни майка си и си няма хабер даже, че е била женена за някакъв мумуфициран дядка много преди тя да се роди. Явно някакви далечни роднини на тая шафрантия водят дела от името на детето и искат пари от хора, с които нямат абсолютно нищо общо и се намират адвокати и съдии, дето да им угаждат на ума....хАмериканска му работа....

Стрийптизьорката е завела дело за пропуснати ползи. Интересите й са представлявани от новия й съпруг - адвокат. Бидейки неин наследник, последният наследява и пропуснатите ползи.

Като чета за Анна Никол Смит и нейния дядка се сещам за една наша родна картинка - дуетът Росица Новева / Иван Зографски... любовта наистина е сляпа!

какво правят едни силиконови импланти...

Убиват?

аз не разбрах за кого са тези милиони... дядото умрял,тя умряла,сина и умрял...

Старецът всъщност на теб е искал да ги остави, но не са могли да те открият на адреса в Долна диканя.

ходи да си играеш на двора,времето е хубаво

Наглеци, не са техни!

за кого говориш?

Те щото наследниците не са! Можеха, трябваше да пуснат няколко милиона. Все пак му е била жена. Амам лакоми задници.

Тъй, тъй, кво са 44 млн. на 1.5 млрдъ?