Синди Крауфорд спря децата си от училище

Топмоделът не позволява на децата си да ходят на училище, защото се притеснява да не се натровят.

Обратно в новината

Коментари - Синди Крауфорд спря децата си от училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ли разбра мари Сандо. Отдавна трябваше да ги спреш да ходят на училище в "кооператива" му е майката без ваксини и гадни антибиотици. Viva хомеопатия без шоколад и мента само на мастика и узо.

Ако бащата беше Ричард Гиър, с когот Синди ходеше навремето, можеше и по-красиви да са, макар че не виждам накъде :-)))

Тя не ходеше с Ричард Гиър, а му беше официална законна съпруга.

ако направят същите изследвания в нашите училища и то в "новоремонтирани" просто ще се хванат за главите.

Наште вече са калени и нищо не ги лови. Защо ги е спряла, да не би да е чула за общинските панелни училища, където всеки пуши в голямото междучасие пред входа, а охраната се прави на разсеяна?

"не са изследвали източникът" Някой явно е пропуснал урока за употреба на пълен член...

"Праха и въздухът също ще бъдат следени"

Масова неграмотност.

Според мен, причината за тези две инфекци вероятно е неспособността му да си изпее високите тонове на някой тенорови арии, въпреки голямата му слава дошла от "Тримата тенори" (на практика единият тенор).

OMG WTF???

От дограми не разбирам, ама...Дъщерята определено слага майката в малкия си джоб.

Никога не сам я харесвала, нагла и грозна с огромно самочувствие....и не ми пука дари ще пуска децата си на училище, ще ги обучава на самотен остров или ще ги праща в манастир..

Излиза, че цялото човечество е много тъпо и без капчица вкус, според Вас, след като е била Топ манекенка и мокър сън за толкова Землянски мъже

Jeni

Това, че не си я харесвал, не означава, че е грозна! Напротив Синди беше наистина ТОП модел, а и сега е много красива! А това, че си написал "не сАм", явно и на самотен остров не си ходил на училище!

Майко мила, малката е по-хубава от майка си. Нещо много рядко срещано. Обикновено децата на красивите родители са по-грозни от тях

"Децата на красивите родители са по-грозни от тях" заради егоизма на самовлюбените възрастни. Явно Сидни не е от този вреден тип хора и е обичала истински и умно децата си.

Това откъде го измисли, децата на красиви родители винаги са красиви и то повече от родителите си. Но само в случай, че и двамата родители са красиви, ако единия не е и гените му надделеят, тогава може да не са хубави. Дъщерята на Синди прилича на баща си, а сина на майка си, но момичето е по-хубаво.

Точно тази езолация се слага да не се хвърлят децата от прозорците на училиштата на капиталистичиските пропаднали страни. няма да я махат заради една разглезена некадърна псевдо артиска. тя нарочно говори така зада се пише и говори за нея и за да перманеннти във върху светлината на прожекторите., прилича ми на нашуа бойко борисов и герп които ръсят глупости за филий с мас само и само за да са пот светлините на рампата. аман от сланчасали тапунгери... ако съм аз ше ги натикъм в изолатора... софиа се напълни с такъви буклуци и пролетарий....

преди да се възмOтиш, научи се да пишеш правилно, уважаема възмOтена - нерде ямбол, нерде стамбул е твоята работа - какво сравняваш софия с америка - коментарът ти освен , че е пълен с правописни грешки, е и безсмислен

Госпожо, невероятно НЕГРАМОТНА сте! Вместо да губите време в писане на глупости по форумите, вземете да се ограмотите! Срамота е да сте толкова неграмотна, а простотиите, които сте натворили - оставям без коментар!!!!

ВъзмОтената! Ти нямаш ред, в който да няма правописна грешка, а стила ти е такъв, че не се разбира мисълта. Особено израза "да перманеннти във върху светлината на прожекторите"??? Като го чета, се чувствам неудобно, че такива като теб са между нормалните хора, а имат самочувствие да измучат нещо с претенциите, че са се изказали...Здравословно е, върни се в родното село, чистия въздух може да помогне на обърканата ти глава.

Оставете възмущението за малко настрана и се ограмотете до начално ниво - първи клас. Що за неграмотно писане, че и злобно на всичкото отгоре!

Само на мен ли ми се струва, че нарочно пише неграмотно? Усещам някаква ирония в поста и.

В Блгария при ганъовците и да има такова нещо- няма кой да им каже, пък и те разбират само от политиката между СССР и САЩ и мутренски истории. Благодаря на дир за тази новина. Даже нямат уред да си изберите живака в къщите, нямат капацитет да го поправят.

тия със замъците защо не ги виждам нещо да си сменят дървената дограма с ПВЦ или да си санират дебелите зидове?!

Ами не си ги санират, точно защото са им дебели, каменни зидове :) Ако беше Живков бетон, 100% щяха да го санират

Ами почвай да рутиш бетонно-тухленото жилище и си дигни едни дебели каменни зидове

Става въпрос за хим.съединение, което се отделя от така модерните нови дограми, които на всичкото отгоре са с доста висока степен на херметичност и изобщо не са " дишащи"! Аз пък искам нормални прозорци и нормална мазилка, която не е мръднала 50 години, за разлика от " санираните" и надупчени като швейцарско сиренеот последната градушка!

Че ти си аристократ, човече! Пробвай сега да си поръчаш дървена дограма, да видиш как стои ценово на фона на модерната ... А санирането - без коментар! Мода, какво да го правиш стадото, трябва да сме модерни!

Всеки знае, че дървената дограма е най-хубава. Обаче е доста скъпа.

Красавици!

Всеки ден да ходят на пълни медицински изследвания, да не се куртулисат без време

И тая е хамериканка е тотално превъртяла... Дечицата й щели да живеят с орлите. Ами да си направи частен бункер и да си обучава там фамилията. Не е без средства!

Който се страхува за живота си - умира всеки ден!

Имам чувството че Синди в скоро време ще има желание трябва да спре децата си от планетата Земя. Хора?!

Много красиви деца!Да са живи и здрави!Дъщеричката е "одрала" кожата на мама.

Тоя дето е мъдрил статията, да си извади правописния речник от Гъза и да прочете там, че така дума като "натравям" няма. Има отровил.

Да не скрият коментара - казва се ивицата газа!

натравям Значение на думата натравям -яш, несв.; натровя, -иш, мин. св. -их, св., прех. 1. Разг. За храни, лекарства и други вещества предизвиквам, причинявам увреждане, болестно състояние на организма; отравям.

Марш в първи клас! Акъл тръгнал да раздава.

Ма, той и твоя речник там бе.

И тия "нежни души" ни ги тикат за пример на цял свят!