Коментари - Алекс Сърчаджиева напусна Театъра на армията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви са тези коментари за челюстта, я вижте тази на София Лорен, пък минаваше за първа красавица!

Е не стана ясно кои са некадърниците от които бяга, защото там играят актьори като Ивайло Христов и Веселин Ранков ...

Гледала съм Александра в театъра и в реалититата като водеща. Талантлива е / и как при такива родители/ и в сериозната драматургия, и в халтурата. Все пак мисля, че актьора се запомня и оценява с ролите си на театрална сцена, а театъра на армията има силен състав и добър афиш на постановки. Тя си знае, но Иван Ласкин има пръст в това. И той е талантлив, но за съжаление този стил на т.н. откровеност или направо безпардонност на говорене, аз го наричам липса на добро възпитание. Александра ме разочарова не толкова с напускането на трупата си, а с начина по който го направи и оповести. Все пак й желая успех, много неща са минали през главата й.

и тава а

Личи си, че е дъщеря на майка си, лека й пръст! Не разбирам защо е напуснала Армията, защото това е един от най-добрите ни театри, но тя си знае. Все пак, много е важно да не обиждаш колегите си на тръгване, защото не знаеш какво ще ти поднесе живота. Изискванията към жените в тоя бранш, а и не само, са много високи, а цената им пада много бързо с напредването на годините.

Лесно е да се гледа от собствена камбанария и да се съдят хората. Жената сигурно си има основанията за това решение, не одобрявам изказването и към колегите, не е редно да го прави обществено. От друга страна трудно е да вземеш решение да напуснеш нещо сигурно и познато и да поемеш нова посока, за което я поздравявам. Животът наистина е веднъж, пък и само тя си знае какво и е на душата и сърцето.

Жалко за момичето-можеше да се развива и да става все по-добра.Как пък няма кой да й каже,че нито един мъж не заслужава да си жертва кариерата и живота заради него.Сега като плюе колегите си да не си мисли,че в останалите театри ще я приемат с отворени обятия.Голяма грешка от нейна страна.

Ти пък си един талант, като мъжът ти и двамата сте голяма работа!!! Вземете се скриите всички, че ставате смешни! АКТЬОРИ!!!

А бе, по едно време заради работата ми изгледах повечето български филми... Пепа е ебаси пердето (в най-добрият смисъл), Йосиф и той има добри роли... За тая Алекс какво да кажа... ако не и беше толкова голям задника, бих я опънал веднъж отзад, ама...

Какво й е на задника бе, глупак?

Сега ..добрее..!Но не трябва да се забравя от къде си тръгнал,с кого си работил и да отричаш всичко след себе си ,защото сега си по-добре ,но след подема идва Упадъъък...!Мисли му и Запомнии..!

Сладка е, ама .. средна хубост - и като визия и като актриса. Определено не е талант. може би добре се е ориентирала към лесните пари в разни тв предавания. Дано се сеща, че това е до време.

Не съм от София,така че като актриса слабо я познавам.Като водеща много ми харесва.Тя е родена за телевизия.Всеки има право на мнение-е аз с удоволствие я гледам и слушам по телевизията.Успех мила,гледаѝ само напред,пък коѝто каквото иска да каже...и коментира.

интересно защо пък, след като цял живот, предполагам с основание, не искаш да имаш нищо общо с баща си му носиш фамилията, А? А? А? А? Я кажи, ма, СЪРЧАДЖИЕВА, нали си против връзките и некадърщината? Ама така лееекичко нямаш против да си ползваш фамилийката, между другото. Започнете първо от себе си с тюфлека Иван, преди да корите останалите, щото то на славата на Васко да Гама, и на гърба талантливи родители не се живее сял живот. Пък поне да беше взела 1% от таланта на създателите си, ма, госпожо кЪдАрна!

Защото й е баща, затова! Чия фамилия да носи, твоята ли?

Йосиф Сърчаджиев никога не е имал връзка с Александра- едно дете, родено против волята му, ей така на инат, напук.Тази драма е публична тайна години наред.За съжаление това е белязало живота на Сашка, която е едно кълбо от разочарование, неудовлетвореност и липса на любов.Сигурно е много болезнено да знаеш кой е баща ти, а той да не иска да те погледне и припознае.

щот четеш трудно... Та за тези, които като теб не разбират български от веднъж: Отношенията им са публично заявавани нееднократно. И тук никой не коментира или съди конкретните им отношения. Върпросът е, че щом те взаимно са се отрекли един от друг, тя продължава да му носи фамилята, върпеки, че той за нея не съществувал.

Не признат баща НЕе баща !Щом се отрича от него -да си смени и иметооо..!

Коментара ти е доста по некадърен от изявите на Александра.За интелект няма смисъл да пиша - той направо блика.

Ами да вземе фамилията на майка си или на партньора си -Ласкин.

Яко се изцепи тая вряскаща халтурджийка.Явно я чака само ,,воденето" на някое безмозъчно риалити и пуленето в аутокюто , докато оглупее напълно.

А ти защо се смяташ за кадърна? Дали си на наясно, че само май ти си мислиш така?! Цирковото ти поведение, крещене, дране, кокорене и кривене като водеща на един формат е всичко друго, но не и израз на кадърност. Лелските или бутафорни пеически, които ти правеха, за да ти сложат още 15 години отгоре няма да ги коментирамв, поне в този кич ти нямаш пръст. И още нещо като тема за размисъл - помисли си колко по-добре щяхте да сте вашето семейство, ако бяхте вложили енергията, която изразходвате в плюене и храчене в нещо градивно - само това се вижда от вас - недоволни некъдърници крещащи непрекъснато "Смърт на некадърните!" Ами почнете от себе си ,бе, Сърчаджиева!

А ти кой си бе , червен боклук, имаш ли лице или име ,или си г.з...

Dimitar Dimitrov

Откъде да знам, че си на хранилка в ДИР-а, бе тролчо...

А защо "червен боклук" ? Какво общо имат червените? Ох, аман от пишман политици. Гледайте момичето в театъра, оставете воденето. Таланта й се проявява в пиесите, в които играе. Ама вие май не знаете що е то театър?

Алекс е много готина актриса и човек, а не като мънкащата червена дъртовела-цвата Манева от цк на БКП..

Не е готина , а супер готина...

димитраки, кога за последно влезе в театър??? или мислиш биг брадър за велика сцена на талантите???

Поредената супер стойноста информация. Теоретичната постановка гласи, че когато ти идва всичко наготово (както сте отбелязали), не си се борил наравно с другите, е лесно да кажеш -"Край, искам да съм свободна, защото някой ми казал нещо кофти". Ако беше някоя актриса без връзки и без избор, щеше да търпи и да се бори. А истината е, че не е супер висок ранг и предложения едва ли валят с пълна сила към нея. Сега ми е чудно друго, прекрасното семейство с какво ще се издържа. Ванката освен да хейтва друго не съм го чувал и виждал от много време. Макар, че аз съм назад - може би падат лудите пари от hate...

Ти пък си много компетентен. Всичките новини са ти "важни", пък навсякъде си обиколил и си се изказал. И от къде знаеш, че се е уредила с връзки?! Както децата на лекари стават лекари, на адвокатите - адвокати, защо пък децата на артистите да не станат артисти?! Израсли са в такава среда. И много ясно, че няма да се харесва на всички. Тя и не може да изиграе всички възможни роли. Някои и се получават по-добре, други - не. И аз не винаги я харесвам. И какво от това?

Роско

Това, че новините са "важни" не означава, че човек не може да се изказва под тях. За теб и всички тарикати - извадка от Конституцията: Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. Ти също си изразил(а) мнение и аз го приемам. Дори няма да се ангажирам с по-конкретен отговор, понеже тези новини и коментарите под тях са за разтуха в скучния работен ден. Да ги вземам по насериозно си е меко казано несериозно. Live Long & Proper ;)

Не знам дали е права за театъра, но като ТВ водеща е доста дразнеща, ако така се е представяла и на сцената... ТБА wins!

Но, май много си повярва след като стана водеща. Можеше и по-колегиално да го направи. Където човек плюе, трудно лиже...:))

Явно тя няма проблеми с плюенето и лизането.

Сашке, ти напускаш театъра на Армията все едно излизаш от Сливенския затвор!Защо търпя толкова, бе жено?

Има две хубави сентенции: 1. Никога не казвай никога!!! 2. Не плюй в кладенеца, от който до последно си пил вода.

Алекс симпатяга си.УСПЕХ!

СТАНАЛА Е ВУЛГАРНА КАТО МЪЖА СИ ИВАН...

Тази мома, ако не беше дете на правилните родители, като гледам инфантилните й актьорски дарби в още по-инфантилните предавания , които води, мога да кажа че не Театър на Армията , но и самодейна трупа нямаше да види. На приятелите и братовчедите , които ще ревнат сега в нейна защита, само ще напомня, че да се изказваш така за БГ театър, трябва да си поне 50 % от нивото на Мариус Куркински, а тя надали покрива и 0,5 %.

Това момиче получи доста неща наготово в живота- я заради майка си, я заради фамилията си.....е сега трябва да покаже какво може наистина!

Честно казано, нито ме интересува част от коя трупа е била, нито къде е отишла. Не я намирам за особено дарование, че да ме интересува творческият й път.

Конфуций е казал: "Не сочи другите с пръст защото останалите пръсти сочат към теб."

Не знам що за актри са е, но като водеща не ми харесва. Дано си заслужава напускането на театъра.

Изключително глупаво изказване.Като дишаш цял ден алкохолни пари и слушаш лигавенето на любовника си -ето какво става.Оглупяваш и се дъниш като за световно!

Моля ви само, не ни я натрапвайте повече като тв водеща, че ми се повръща от лигавенето й!

а на мен ми се драифа от онази дуртата измекярка кулезич! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това че една актриса напуска определен театър не е шокираща новина, но дир-ниците пак го обърнаха на хейт и махане с показалци. Вие сте праведници, честни и благодарни работници, европейци, разбиращи от маниджмънт и айч ар. Благодаря ви, че ви прочетох!

"Не ми пука за трупата" Говори ли се , така за колеги?????-Това момиченце освен да се занимава с халтура (водеща на Вип брадър и Денсинг старс) някой , който я е гледал в постановки в театъра на армията смята ли , че "Става" за нещо , защото аз категорично смятам , че изобщо не става ..........Нека да си пият с мъжа и Иванчо и да не ни се натрапват изобщо . Егати отвратителното същество .

Браво Боби, много добре казано!

Прав си, но какво да се очаква от простакеса?

От изказването прозира липса на реална самопреценка, надменно високомерие спрямо колегите, силно изразени симптоми на звездна болест, отсъствие на личностна хигиена и себеуважение.

Саше, вървиш точно по пътя на майка си(мир на праха и). От тук насетне участия в предавания с теми, дали да пушим или не и как жената да се бърше след ходене по голяма нужда, отпред назад или отзад напред.

Театъра в Кърджали те чака,хайде идвай! Калчо Иванов

И театърът в Бусманци я кани.

Тази Сашка няма ли някой да и каже че, не трябва да плюе бившите си работодатели публично,защото кой ще я вземе на работа като после публично пак ще го плюе - това е принцип и се прилага в цял свят Но аз не се учудвам - Сашето взело парички от реалитита и се помислили за голямата работа....

Разбира се, че нормален актьор няма какво да прави в театри където всяка постановка се превръща в политическо кабаре на "Протестна мрежа", представленията започват с четене на политически декларации и завършват с "бурни" и "продължителни" скандирания "оставка!'.

Много е грозно зряла жена да се лигави така. Не ми допада избора и на дрехи , защото често подчертава не особено приятни за гледане неща. Що се отнася до грима е доста крещящ и изглежда направо зле. Вярно за сцена може би трябва да се прекалява , но на екрана е като клоун. Желая и успех в кариерата , но ще си позволя да отбележа че не е никак красиво изказването за бившите и колеги .Каквито и да са мотивите и подобни тежки думи на раздяла винаги са ''камък в градината'' на този който е направил грешката да ги изрече.

Айде сега, става идеално за друсанье

1.Дрехите и грима за пред камерите не са нейни, зависи стилистите как ще решат да я прикипрят. 2.Това, че на тебе не ти харесват не означава, че не харесват на никой, пък и е тъпо да съдим някой по дрехите и грима му. 3.Това, че некадърници управляват кариерата и направо ми иде да го изкрещя.Щото сигурно си нямаш на представа /дано не ти се налага да имаш/ какво в да ти пуснат някой от горе с връзки, който да си седи на поста само и единствено заради успешните сплетни и интриги, които умело върти.

Истината е , че много обичаме да характеризираме другите а себе си винаги оценяваме положително.

Абе, моме (оСрани, Щом коментираш така, и др. зад които се крие Сашка) не се изхвърляй, защото и ти си от спуснатите от горе с връзки, който да си седи на поста само и единствено заради успешните сплетни и интриги, които умело върти. Хубаво е да си кокубина, но недей да се превръщаш в кукла на конци. Главния ти кукловод освен, че е бездарен е и алкохолизиран простак, с малък потенциал личностно развитие.

Според мен изказването и се отнася за ръководството, а не за актьорите. Тя си знае. На нас пък какво ни влиза в работа.

КАТО ВОДЕЩА НА НЯКОЛКО ПРЕДАВАНИЯ ПО НОВА ВЗЕМА ДОСТА ПАРИ И ЗАЩО И Е ДА ХОДИ В НЯКАКЪВ СИ ТЕАТЪР - ЯВНО ВОДЕЩА Е ПО ДОХОДНО НО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ ЧЕ ПАРИТЕ ЕДИН ДЕН СВЪРШВАТ

Тая и тя се взе насериозно.

Навсякъде има некадърници, но не всички са такива. Грешката е, че от изказването се подразбира, че смята всички за такива. Сигурна съм, че не е така.

Артисти, артисти ама сиренето е с пари. Къде ще сравняваш заплатата на театъра с Big Brother. Освен това те дават по телевизията и ставаш популярен. И Иван Ласкин се прави на голямата работа, ама и него съм го виждала да коментира в някакво риалити. Беше много смешен, между някакви кокошки/кифли и очевидно отегчен. А защо се е съгласил да участва? - кинти и популярност!!

дя-до

Когато се появи по екраните, ми беше страшно симпатична. Сега вече започвам да си мисля, че и тя попи дълбоко от чалга културата. Майка й и баща й са (бяха) чудесни артисти, но струва ми се не блестяха с особен интелект, а гените са си гени. Все пак й стискам палци да успее в живота си, такъв, какъвто си го представя.

Само не разбрах едно - остави театъра - как можа да се хванеш с тоя тромбиш Ласкин :Д Хубаво момиче, младо - какво правиш с тоя дебил, който е с акъла на 10 годишен, мислейки си, че това, че постоянно мрънка, го прави по-интелигентен :Д

 

преди се е праскала като за световно в театъра,.. ама алкохолика сега я боксира на дълги рундове и е предпочела да не я боли главата

Ти да не си и светил че си толкова сигурен?

Храни куче да те лае. Много й порасна работата. В интерес на истината като водеща на ТВ реалита е отчайващо дразнеща-то бива лигня и превзетост, но тя, милата, не се усеща. Да, вярно, че понякога е по-забавно да има по-весели и жизнени водещи, но тя самата не става за такава. Като актриса обаче е наистина добра. Но с това изказване за Тестъра на Армията ми прави лошо впечатление... Ако е огорчена от конкретни хора, да дава имена, но да слага всички под общ знаменател.... Личи си, че лети в облаците. Хубао е човек да има реална преценка за себе си.

Изглежда си от некадърниците, които са завардили някое кранче с пари и го играят вредители. Такива има навсякъде, а в България са и много. Поради комунизма. Не те хранят Алекс, а тя храни тях с труда си и таланта си. Те се хранят от нея. И ако са некадърни, просто излизането от кенефа е най-добрият начин да си поемеш въздух на чисто.

Не е нужно да съм такава. Изказвам мнение. В случая съм тийнейджър и не работя още.

Много си симпатична,най вече с това,че се справяш сама с всички несгоди в живота,но когато говориш за некадърници,помисли за колегите ти които остават в театъра и се огледай у вас за такива.

В този театър работи истинска плеада от невероятни актьори-ненчо илчев,илия добрев,иван радоев,георги къркеланов,анастасия ингилизова...не може така свободно да се използува определението "некадърници".ЯВНО АЛКОХОЛА И "ОЧАРОВАТЕЛЕН"МЪЖ СА СИ КАЗАЛИ СВОЕТО......

В театъра на Армията работят талантливи хора!

А ма Елке, по нашия край пишат имената с главна буква . По вашия не е ли тъй?

По нашия край пишем имената с малки букви и не си говорим на "ма" и "бе"!

телевизията убива изкуството =театъра. Вярно, че плащат повече, но....се превръщаш в говореща глава в кутия. Честито й!

Красотата ще победи света! Една красива жена и актриса при това, никога няма да брои стотинките, ако използва целия си арсенал с който разполага-красота, ум, талант.А Алекс съм убедена , че го може и знае как. На добър час!

За коя красота говориш, како?Така, както си описала нещата, Алекс я чака съдба на жена за забавления.

Батко, изгледала съм доста роли на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.А тяхната дъщеря в лицето на Алекс е красавица, умна и талантлива.Так безпристрастно я виждам. Каквото облече И лепне, каквото и да каже, го е обмислила и чувството И за хумор прозира, артистичност си има и какво повече? Покажи ми друга нейна конкурентка в България? Защо си кривим все душите, когато трябва да признаем красивите си таланти, които са достойно притежание на цялата ни нация.Българи.