Димитър Цонев си почива семейно в Сен Тропе

От миналата седмица тв водещият е на ваканция на брега на Средиземно море заедно със съпругата си Мариана и дъщеря им Деси.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Цонев си почива семейно в Сен Тропе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Колко пъти ти казах да не задаваш този въпрос".Ето го отговора.

Не разбрахме къде е Янчо Таков младши, внукът ?

Страхотна атмосфера на снимките! Дай Боже всекиму Краси Гергов да плати ваканция на Лазурния бряг ;)

Хора осъзнайте се!! Много злоба, много нещо! Качил си снимките във фейса и журналистите ги копирали. Всеки може да си сложи във фейса каквито снимки си пожелае. Не с6м му някаква фенка и не ме вълнува какъв е , но това, което говорите е чиста злоба. Че то има и други българи, които почиват на Сен Тропе, какво сте се впечатлили от него. На Френската Ривиера можеш да почиват и хора, които не са милионери и това ви го казвам ствсем отговорно, защото познавам млади хора, които работят нормална работа и от спестявания си позволиха това лято да отидат за 5-6 дни до Ница и да обиколят околните градове, включително Кан и Монако. Това не са невъзможни дестинации. Аз лично въобще не съм впечатлена, че Димитър Цонев почивал там. За 5-7 нощувки в някой двузвезден или тризвезден хотел, не е невъзможно!! Работете, спестете си пари и пътувайте, а недейте да злобеете!!!

Е, трябва ли да се хвалят? Интересно, като е нямало фейсбук как са се хвалили известните?

Ама какво се хвалят. Да не би да са си платили за статията?? И аз съм си качила снимки във фейса от Ница и Кан, защото съм обикаляла тези места, но не съм известна, а и фейсът ми е затворен. Но какво се възмущавате, всеки е свободен да прави каквото си поиска. Как може да си хабите енергията да злобеете?? Използвайте я за нещо по-приятно. :) :)

Е ми хората го одумват защото не е положителния герой на нашето време, присъства в клюкарлъка редом с Мика, Мара отварачка и Мара Илиева - как се бара, Крокодила , Николетка и други подобни. Що не злобеят и не пишат лоши неща за децата спечелили олимпиада по математика, за лекари спасили живот с някоя уникална операция, за Орлин Горанов примерно, за Стефка Янорова, за някой морален човек, за хора които не са се ос....рали.

НЕМОТА ДА РАЗБЕРА, ЗАЩО ТЕЗИ КОМУНДЕТА ПОЧИВАТ ВЭВ фРАНЦИЯ, А НЕ ОТИДАТ В северна корея или Китай, куба или на майнатта си

Комунде е на майка ти сина, стига си се прикривал. Цонев никога не е бил.

а баща му какъв беше - коста цонев, маика му е реститутка, бивша говорителка в нац. телевизия, тя им е като наследствена - баща и навремето е имал фабрика във варна , пионерският дом във варна беше в семеината им къща на енгибаровите - митко е взел и от комунистите и от капиталистите

Добре, че тези бездарнички -разни Мики, Десита и подобни на тях са случили на родители в тоя живот, защото иначе са обречени на гладна смърт.Нищо не става от тях!

цървула по това си личи, иска да над другите.вижте ме та се почудете.в нормалните държави нема да видиш такава селяния и цвекларщина.

a az si jiveya mirno i tiho na AMERIKANSKATA riviera,obache ne tapcha FACE-a s gluposti...i,o,boje!predstavyate li si???tuk vsichki restoranti sa uyutni!!!kak e vazmojno!!!???

Не разбрах точно какво демонстрират тези пъпеши- вечеря в Сен Тропе или модна линия?

Ей страшен народ сме-кой от нас не се е възползвал доколкото може с някоя връзка тук-там. Все другите мама и тати ги оправят. Вие ако можете няма ли да осигурите детето си и да му помогнете да си намери работа. Не бихте ли се възползвали , ако баща ви е известен ? Или ние сме най-честните , а другите все с връзки. Животът е шарен- и винаги ще има и бедни и по-богати. Те поне не са чалгари или разни Николети с едни грам мозък!!

Абе, щерчицата си е точно с един грам. А иначе, за връзките е ясно. Никой няма да се откаже ако може някъде с връзки да се нареди. Същото е и с кражбите по фирмите. Ако можеш нещо да цап-царапнеш, веднага ще се възползваш. Иначе всеки казва, че сме крадливо племе. Ама ако му се отдаде възможност, ооо.

Кажете ми,може ли в България да има толкова неграмотни хора ,а да са с претенции.Просто нямам думи....

Аз не разбирам какво лошо видяхте в снимките. Хората си качили във фейсбука снимки, журналята ги вадят като новина и какво толкова е станало. Народа като е гладен , тези които работят да не идат да си починат ли! Знаете ли колко млади хора по цял ден висят по кафетата и плюят по този и онзи , а с хиляда претенции каква работа ще работят!

Какво лошо видяхме в снимките ли? Обяснявам за не дотам умните: Пъпеша е от привилегированите не дотам даровити отрочета преди 89-та. Тогава такива като него, Владко, Таков, Славков бяха кастата на правоверните. След 89-та, благодарение на връзките на родата си , те демонстративно насаждат у хората мнението , че видиш ли, кадърни сме , затова успяхме.. Кадърни са инженерите и докторите (познавам поне 5-6), които изметоха в чужбина и се утвърдиха, без никой да знае кои са майките и бащите им. Затова тази мазна , тъпо нахилена , самодоволна морда идва в повече на много хора в БГ.

Не ги защитавам, но..вече не сме 89г. и явно някой ги е взел на робота в телевизии и другаде , но все пак не са окрали парите на народа , нито се занимават с алкохол , наркотици и други съмнителни бизнеси. Работят/даровито или не/ и им плащат и после естествено ще си харчат парите както искат.

Dimitar Dimitrov

Браво, точно така е...комундета десе-пета бокуечета...

Снимки във Фейсбук може да се слагат, така че да ги виждат само приятелите. Тези са си ги изтъпанили като публични, после журналистите били виновни, че ги взели. Защо дават публичен достъп до снимки, ако не да се изфукат къде са си прекарали ваканцията? И да дразнят хората, които не могат да си позволят да идат никъде. Ходили, ходили, ама трябва ли целия български народ да бъде информиран? За мен това е пълна снобарщина и парвенющина.

В България има много по-умни, по-красиви и с по-добра дикция хора, нооо, едни и същи са се вкопали във властта и в телевизията.

странно как хората се възмущават ако снимат някой политик на почивка някъде, а сега се приема за нормално един посредствен журналист и още по-посредствената му щерка да пръскат пачки в рая на богаташите.. колко е заплатата на този пъпеш и как тя покрива разходите му? въпроси без отговор

явно спестяванията не са били в КТБ... та така...

1.зашто мен неме изпратят да пучивам вв сен тропе или аз не мога да си пузволя 2.зашто мойте деца не могат да се 2.плъцикат по плажовете на ревиерата. 3.зашто ас немога да си помисла за ница кан и другите градове а камоли да ги разглеждам. 5.зашто мене неме сложат да вода рубриките във теливизора и да вземам скъпите заплати. .... 10 пъти зашто няма да ни извадат от мизериата в която са ни натикали богатите и алчните които могаа да си позволат да пучиват до палма майорка и другите скъпи положениа.... ... не очаквам одгвор. всичко е ясно. ас зададх одговри а не въпроси.. благодаря че прочетохт моите скромни и задалбочени драскъници

Cyce

Всичките отговори се съдържат в поста ти ;)

ПИПО

Братле, направо къртиш миФки.

"скъпи заплати", сиреч, тоест, в смисъл?! Другото няма да го коментирам. Може да е опит за хОмУр и УригЕналност.

си неграмотен нещастник! Когато хората са учили, ти си дрямал!

да взема да му отворя една бира като е на Сен Тропе...

Земи. Може под капачката да има някаква награда и току-виж си отпрашил за някъде.

Не е верно! На бунгала на шкорпиловци са! На цени - 2 лева походното легло, и буркани си свариха и сладко от боровинки затвориха. Ядът на столовата с копони!

Лелее, много сте зле! Каква новина, че цоневи вечерят във френски ресторант! Абе хора вие да не сте от каменната епоха?! Нямам думи! Всеки е бил във Франция, хайде стига!

парадира с възможностите си

То в Сен Тропе по куче да хвърлиш, някоя глупендерска модна линия ще удариш!

Не свършват Байганьовците, не свършват...Вечеряли, яли пили, срали...Защо трябва да се опулите на народеца, бе хора?

В Сен Тропе все още не съм ходила, но в Монако няма готин плаж. Във Вилфранш Сюр Мер е готин, а най-много ми харесва в Кан плажа.

Доообре...

Да, живея в Южна Франция и познавам курортите им. В Монако е много красиво, но няма хубав плаж.

Вил Франш до Ница има тясно плажче под жп линията и по-скоро само залива и градчето с крепостта са интересни. Има много по-добри плажове по Средиземноморието.

Да, затова казах, че плажът в Кан най-много ми харесва. Има и други разбира се.

Срамота!Българския народ гладува,ате в Сен тропе!Просто възмутително!

А стига, бе! Още една модна линия се е пръкнала.

Модната линия е оригинална - "роклите са от ефирни материи с широки ръкави и стигат до земята". Малко дизайнерки слагат стигащи до земята ръкави.

Аз пък отивам на бали. С трактора с ремаркето.

Страхотна новина-Пъпеша в Сен Тропе. Направо се задавих от кеф. Почти забравих колко ми липсват Мика и Николета.

платената журналистика и подлога може и мексико да си позволи -иди че му вярвай после кво те лъже по телевизията и как се мазни за да се облажи с подкупи -иначе с една заплатка едва ли може да отиде до там

а и няма никакви скрупули да се показва и афишира колко е заможен -така някой дали ще му повярва на коментарите по тв -а хората умират от глад и мизерия тук и не могат да си позволят море и в българия дори

че Мика замина за Маями , можеха с Деси да споделят ценен опит за " модните " си линии . Дизайнерки , а по едно копче не могат да зашият .

Обаче дъщерята е рядко тъпо същество. Все едно не е дъщеря на Димитър и внучка на Коста Цонев. Бутат я навсякъде. Но некадърността си личи...

Деси Цонева с модна линия ....ех, чудесна новина, с нетърпение чакам да видя колекцията...имам чувството, че 80% от тези мамини момиченца като не успяват да намерят изява другаде, изведнъж ги осенява "вдъхновение" да създадат "модна колекция".

Ето това се казва демокрация по български.Тя дойде само за 5%от населението.Живеят си по царски незаслужено.

тои митко кога е живял лошо - и при комунистите и при демокрацията е все на първа линия - за съжаление не е само тои, нелепо е разни измислени новобогаташи да афишират финансовите си възможности, докато народът в по-голямата си част затъва в мизерия ежедневно, защо го пищете това изобщо, наи- малкото е обидно и е подигравка с народа ни - как един не се отказа от почивката си и не направи малък жест за бедните - митко бълха го ухапала ако даде 5000 лв в помощ на бедните деца например

А Вие от къде знаете, че не дава и повече от 5000 лв за благотворителност?

откъде ли, не се е похвалил във феисбук - не е показал чека

така се представя и България. Пък и снимката в УЖ РЕСТОРАНТА - Ха, ха , богата вечеря и с този смокинг.......

много мои приятели от моят /германски/ град са често там, дори и Роберт живее там. Тези ХВАЛИПРЪЦКОВЦИ!

То пък голям праз на тая Ривиера и по специално на Сен Тропе- бати скучното село, нямат един читав плаж, само некви здухани парвенюта и надувки. Абе пълна простотия- един път се прецаках вече там, нема да повторя. Предпочитам Монако или дори Сан Ремо.

Аз пък предпочитам на Сейшелите.

Я съм на Малдивите, баце. ;-)

Да си обръснеш мустака в името на шефа - безценно !

Откъде има пари за Сен Тропе тоя бе?

Нито завиждам, нито се радвам. Дреме ми...

Пъпеш!

Има ли пъпеши в Сен Тропе?

митко нали е там, какво ти трябва повече

Евала Митко, евала...

Митя Митя, поредния хрантутник на държавна заплата си ми ти!!! Обикаляш от телевизия на телевизия и като те наритат навсякъде пак на хранилката БНТ за държавна заплатка се редиш! Щом можеш да си позволиш почивчица на Ревиерата значи добре те храним! ;-) Да си жив и здрав и както е казал не е луд тоя дето яде баницата....

То пък голям праз на тая Ривиера и по специално на Сен Тропе- бати скучното село, нямат един читав плаж, само некви здухани парвенюта и надувки. Абе пълна простотия- един път се прецаках вече там, нема да повторя. Предпочитам Монако или дори Сан Ремо.

Това е много важно!