Джеки Чан: Не съм възпитал добре сина си

Джеки Чан се срамува от сина си, който миналата седмица бе арестуван в Пекин заради употреба на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Джеки Чан: Не съм възпитал добре сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не е станало фатално!!!

Харесвам Джаки Чан като спортист, актьор и личност. Направил е отговорно изказване, което му прави чест. Марихуаната, обаче, далеч не е сред бедите, които характеризират един кофти индивид. Гадовете си личат по доста други признаци, които често хората много подценяват, а се хващат за стръка трева.

Това е най-доброто и искрено изказване на публична личност, което някога съм чела.

като ви чета коментарите ми става смешно.това са типичните американски лицемери.да не би синат му да е израстнал в моята каща?! така говори защото това е стандарт на изказване и за да замаже очите на китаиците.вече му е наел скап адвокат,а вие го хвалебставаите-"холивудска звезда"-смях в залата....

Ние като най-видните тарикати в света, никога не вярваме на другите, защото ги преценаваме с нашия си аршин. АЗ МУ ВЯРВАМ и предпочитам да чета такива извинения, отколко на нашите знаменитости хванати да карат пияни и тяхното "ами... на всеки се случва".

Хайде холам с една цигара марихунана не е свършил света, нито е станал по лош!

Изключително достойна реакция от страна на Джеки Чан!

Огромно уважение към постъпката на Джеки Чан.Истиснка холивудска звезда.Много от звиздитье ни могат да се поучат от него.Има какво.

Уважения към мистър Чан но това "Истинска холивудска звезда" не го разбирам. Всички холивудски звезди са или трябва да бъдат с такъв морал. Защото специално в Холивуд е майка плаче....

независимо от всичко, респект г-н чан!!!

Доблестен и чист човек е Джеки Чан. Много му се възхищавам. Толкова позитивно излъчване и топлина има в душата му. Страхотен е!

Дрон

Исключителен каратист, артист, човек и личност е Джеки Чан! Възхищавам се на този човек за неговото поведение както в живота така и на филмовата сцена, той е пример за много поколения в света, кумир и човек който се държи добре! жалко че синът му го излага и той сега ще се черви пред хората! Но това изобщо не омаловажава заслужгите на Джеки Чан за възпитанието на поколенията, за неговите качества и като спортист и като артист! Поклон Джеки!Ти си велик!

Минуса поставих неволно, вместо плюс. Извинявам се. Напълно подкрепям написаното.