Мег Райън вече е необвързана на 52

Мег Райън е сложила край на 3-годишната си връзка с музиканта Джон Мелемкамп.

Обратно в новината

Коментари - Мег Райън вече е необвързана на 52 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олелеееее.... как се е збабичосала Мег! Не мога да повярвам!

Тя, и Мерил Стрийп са велики !

Според мен мег пие ..и това си лици по чертите на лицето и но комлексарите веднага мислят за години и възраст.

Старост - нерадост. Катлийн Търнър също е стара и дори дебела, Кърсти Али от "Виж кой говори" също. А какви хубавици бяха! Обаче поне не са опитни зайчета на пластични хирурзи. Старостта не можем да я избегнем, но защо да ставаме за резил?

мислиш така ,защото си ограничен

Е хайде ти като не си ограничен(а), кажи как мислиш (ако можеш да мислиш), та да се поучим как се мисли, когато си неограничен(а)! Ха де!

И аз се изненадах неприятно от сегашния й външен вид, но пък всеки остарява различно. Струва ми се, че в случая до голяма степен "принос" имат "естетичните" процедури.

И тук са пипали пластичните хирурзи.:)

Оле, мисля, да заведа дело срещу нея, понеже вече няколко часа не мога да получа ерекция заради стреса от ужасяващите й снимки.

Никакъв "мъж" не си в такъв случай, хехе

Откога я чакам тази кака, най-сетне шъ съ земем.

Вижте сега лицемерни лелки писали по-долу - като са ни я изтипосали тук имаме право да я коментираме - няма какво да се превъзнасяте - истината е че Мег се е скапала доста - беше супер красавица и не не е проблема в годините само, защото тя не е толкова стара - тука вината е в някой касапин с тапия за пластичен хирург или някоя подобна процедура - така че лелки правете си изводите - никакви пластики, наблегнете на спорта и други натурални методи

А ти щом помниш Мег като млада означава ли, че си на нейните години?

Е, и какво ако е на нейните години? Или даже на повече да е, какво от това? Важното е, че всичко написано е вярно!

Виж сега, анонимно комплексарче, никой не ти ограничава великото право да пишеш велики простотии по форумите. Но, както някой каза по-долу, ако претендираш да си повече от дребен форумен страхливец, публикувай свои снимки в близък план, пък после на свой ред се порадвай на коментарите на тези като теб.

Ти разбивачо на мечти!

Олеле, тая такъв силен стрес ми насади, че не мога да се осъзная. Не знам дали ще имам ерекция в следващите дни и седмици.

да прилича на Джейн Фонда от фитнес-периода й. Е-ех, годинки, годинки-и, нямат милост дори към такъв сладур като Мег.

А каква сладка беше в оная сапунка..."Докато свят светува" ли се казваше...? Ама тя тогава беше на 20тина години. Наистина годините нямат милост, мамка му!

също и пластичните хирурзи - и те са безмилостни - направили са я на плашило, а беше толкова приказно хубава

Оле, какъв стрес ми нанесе тая, спадна ми веднага.

То пък едни катедрали...само развалини от катедрали.

Ако беше малко по-пълничка,бръчките нямаше да са толкова много.След 50 е добре няколко килца отгоре!!!Старост-нерадост казваше дядо ми.Защо по дяволите мъжете остаряват като катедрали,а жените не...

Ако остаряващата катедралата типично е плешива, с шкембе и с косми в ушите, щях напълно да се съглася с последното ти изречение;)

Обери му космите в уши те ,една хубава ризка,ароматен парфюм,елегантни цаѝси и целувки по двете бузки за блясък в очите.Две мили думи и ...ето ти очарователен мъж!

След 50 те заради промяна в нивата на хормоните и много други промени в организма, които са свързани с възрастта, костната система отслабва и хич не е препоръчително наднормено тегло, което може да доведе до остеопороза и други заболявания на костите. За това се препоръчва в по-млада възраст да се регулира теглото и да се запази, за да се избегнат болести. Не случайно изследванията за костна плътност се правят на хора прехвърлили 50 те. Та който се бои от бръчки и трупа килца рискува да е без без бръчки и с патерици и то само заради едната суета. Но всеки решава сам за себе си какво да прави.

Супер си е Мег Раян! Беше супер сладка, поостаряла е като всички хора и като всички Вас. Снимката нищо не означава

Ей, тази жена какъв бонбон беше на младини и в каква неприятна бабичка се превръща, не е истина, а при други се получава точно обратното.

Ами моли се на стари години да си по-приятен старец, че иначе те чака същото приятно отношение, което демонстрират доста от коментиралите тук.

Няма начин, с възрастта особеностите се задълбочават. А ваша милост е редно да се замисли върху това, че у другите най-дразнещи са собствените ни недостатъци!

Няма начин, с възрастта особеностите се задълбочават. А ваша милост е редно да се замисли върху това, че у другите най-дразнещи са собствените ни недостатъци!

Всеки, който реши да пооплюе жената, нека не се проявява като страхлив анонимен комплексар, а първо да покаже свои снимки. В близък план - лице и цял ръст. Но истински свои снимки, не копирани от нет-а или с фотошоп, защото ще познаем:)

В устата прилича на Жокера от "Батман". Оня Жокер, дето го изигра Хит Лейджър :)))

Не 52, на 62 изглежда.

Като ви чете човек коментарите, ще си помисли, че няма по-съвършени, красиви, преуспели и интелигентни хора от вас, и най-вече - вечно млади:) Ако ви види на живо, обаче, човек хич няма да му мисли, ами ще бяга възможно най-бързо и надалече...

8901

Фреско, фреско само на 52! Първите 3-4 сантиметра са износени само! От там нататък е като нова! Насам, насам народее!Айде не остана!

Тая, като я гледам, доколкото моем да пре'ценим, че си 'умре необвързана.

селянията не познава граници

Да беше необвързана на 25, сега не ни трябва ! Не е оферта! Благодарим за вниманието!

Замечтал се, несретникът, оферти да получава, хехе

Ужасно остаряла!

Въх, въх, много остаряла. А беше хубавица. Брей, това старостта е кофти нещо.

ЗА КАКВА СТАРОСТ ГОВОРИШ,БЕ ЛОЛЧЕ ?! ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ЛИ?! ДНЕШНИТЕ 50 НЕ СА КАТО НЯКОГАШНИТЕ,ДЕТО БАБА ТИ Е ОРАЛА НА НИВАТА ПОД ЖАРКОТО СЛЪНЦЕ,ПО ЦЯЛ ДЕН! А И ТОГАВА ДОРИ,АКО НЕ СИ ЧУЛА,СА РАЖДАЛИ ДЕЦА И НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ,КАМО ЛИ ПРИ ДНЕШНАТА МЕДИЦИНА!

Яко е олетела щото много порка.

Повръща ми се от тая, отвратителна е.

Абе беше готина едно време в "Докато свят светува", даже и в "Имате поща", Безсъници..", "Кураж под..." , ама сега.... УЖАССССС.... Сигурно и аз съм така! ;-)

Да добавя,,Когато един мъж обича една жена,, с Анди Гарсия-1994год на фона на песента на Persy Sledge-,,When a Man Loves a Woman,,-1966 и кавър на Майкъл Болтън от 1991 год.

Аз пък си мясам с нея много, ма кога беше по-млада. Остаряла е горката. Направо се видях на 52, малеееееее......

Да не я срещнеш в тъмното.

Кога стана на 52. Мислех, че е по-млада...

Изглежда прекрасно!

Изглежда странно тунингована

Боже, прилича на пържена мумия.

Такава физическа метаморфоза,в отрицателен смисъл,отдавна не съм виждал.Помислих,че са объркали нещо и са сложили снимка на Хелън Мирън,особено 1-та....

А едно време аз много я харесвах. Сега по-ми харесва жена ми. Язък за добрия матр'ял...

Абе и аз се зачудих, защо изглежда така променена( в отрицателния смисъл), та чак не прилича на по-младите си години.

Добре че ме информирахте ! Вземам я !

"Мег Райън вече е необвързана на 52" ....Като гледам снимката, май ше си остане необвързана.............

Супер бабе за вятър без чене!

Пълни глупости!

Сега е моят шанс!

комплексар...

В желанието си а изглежда млада, тя има ужасен вид. Колко зле изглежда Мег Райън...

Много се е състарила. Едвам я познах :(

И аз не можах да я позная! Изглежда ужасно, сьстарила се е с 60 години...

Божееее, времето на никой не прощава :(

пластичните операции. Ако не се подлагат непрекъснато на тях ще са си нормално изглеждащи хора

Не само това. Гримът съсипва кожата на лицето. Погледнете и нашите артисти (артистки)!